Unde pot gasi sampon cu spuma activa?
![]() ![]() ![]() |
Unde pot gasi sampon cu spuma activa?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe astea le gasisem si eu, dar nu prea m-au incantat ca unul vinde la 25 litri, iar celalalt este din tg. mures...
As fi dorit unii mai decenti prin Bucuresti.... Oricum, multumesc de linkuri. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Klaus, la ce pret, ca poate ne cuplam mai multi. La firma din Bucuresti.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
maxiK |
![]()
|
http://www.solvoplant.com/
sa intre careva ca eu nu reusesc. sau http://www.christrading.ro/cosmetice.html This post has been edited by maxiK: 13 Jun 2005, 11:52 |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
klaus |
![]()
|
Am gasit momentan la mafra romania ( http://www.mafra.ro/ ).
Pb. este, evident, ca e la bidon de 25 litri sau 60 litri... La 25 litri - 2.036.000 lei (cred ca +TVA ca am uitat sa intreb), concentratia este 1:40 (adica din aia 25 de litri te uiti facand zemuri si spaland masini...) Recomandarea lor: pulverizator cu rezervor de metal si instalatie sub presiune... De ce? Pentru ca toata zemarea trebuie data intr-un minut, si apoi curatata intr-un minut, ca sa nu atace vopseaua/plasticele etc. La concentratia prescrisa (1:40) nu ataca plasticul (am intrebat in ideea sa-l dau cu pulverizator de mana). Nu bag mana in foc pana nu vad eticheta ca dilutia este de 1:40. Din cate stiu eu este totusi daunator pentru piele (deci trebuie utilizate manusi in caz de dat la mana) Depozitul lor este pe str. Clabucet 68. La Karenowa ( http://www.karenowa.ro/site/index.php?catID=11&prodID=0 )solutia se cheama Aclean 310, la bidoane de 25 l, pret 2.019.420 + TVA. Dilutia recomandata de la 1:20 la 1:200. Sediul: Sos. Fabrica de Glucoza 9-11, blocul IEMI, et. 5, sect. 2, imediat dupa aerofina cum se vine dinspre Barbu Vacarescu. Concluzia: cam la toti pretul este de 2,5 mil, 25 litri. Cu 0,5 litri se spala cam 7 masini. Eu as fi interesat de cca 5 - 7 litri... Se mai baga cineva cu mine? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
maxiK |
![]()
|
Pai bine klaus, dar cu ce pulverizator de mana ai sa poti da astfel incat "zemarea sa fie data intr-un minut si apoi curatata intr-un minut, ca sa nu atace vopseaua/plasticele etc."
P.s. Hmmm, nu ma gandisem care este metoda de "stropire cu spuma" |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Si eu ma bag la inca 2-5 litri...
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
si eu ma bag la 4-5 litri... da-ti-mi un mp cand cumparati...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
O idee idioata zic eu dar .. who knows ...
Hai sa ne bagam mai multi sa ne facem un loc'sor unde sa ne putem spala masinile in liniste ... Ne trebuie niste zemuri din astea care se iau la zeci de litri => moca per om .. ne mai trebuie o minune din aia de stropit care e cateva milioane si , cel mai important, o locatie unde sa putem stropi in liniste si cu canal ptr evacuarea zemurilor ... Eu unul m-as baga .. macar stiu ca imi spal masina cum vreau eu, cu ce vreau eu, o aspir cum imi place .. si ma si costa 50Klei un interior/exterior (raportat la pretul "consumabileler" ![]() Cine sare cu locatia ? .. ca restul se gasesc usor ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Intr-adevar locatia e problema
![]() Pt Klaus: crezi ca merge varianta de stropit masina cu spuma folosind bidonul de la solutia de spalat geamuri?Nu stropeste prea putin? |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ar mai exista si o varianta intermediara intre pulverizator de solutie de geamuri si spalator sub presiune. Pe la Practiker, Cora, etc la raionul de articole de gradina se gasesc pulverizatoare de insecticid. Se face presiune manual ca la pompa de masina si se puverizeaza substanta. Poate s-ar potrivi la spalat masina cu respectiva solutie...Cred ca e mai ieftin decat un spalator din acela profesionist. Parerea mea...
![]() This post has been edited by Diac: 13 Jun 2005, 21:56 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Doru |
![]()
|
Buna idee! Cam ce volum crezi ca are un stropitor din ala?
Daca merge faza ma combin si eu la cativa litri de solutie... |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am vazut respectivul "utilaj" la o spalatorie mai saracuta. A pulverizat cu o solutie pe masina cand s-a apucat sa mi-o spele. Cat despre volum, habar n-am cativa litri 5,6,7. Oricum pentru o masina a dat la pompa de 2 ori.
Problema principala e locatia unde sa speli masina, in fata blocului e urat de tot. P.S. OFF: Eu mi-am facut un obicei in a spala masina cand ajung "la curte", dupa amiaza, dupa un gratar...... ![]() This post has been edited by Diac: 13 Jun 2005, 22:22 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ghiocel |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
In cazul pulverizatorului de insecticid problemele care se pun sunt urmatoarele:
- daca solutia respectiva, diluata, ataca plasticul si garniturile din cauciuc (tot sistemul se bazeaza exclusiv pe astfel de materiale) - daca volumul cu care se pulverizeaza este suficient de mare (se poate mari oarecum jetul printr-un reglaj al jiglerului din varful tijei dar nu va mai pulveriza ci va stropi). Glumind, daca jiglerul este reglat pentru pulverizare, riscati o imbatrinire prematura !!!! ![]() ![]() PS: pretul unei pompe modeste (5 litri) este de circa 600.000 lei, iar rezultatele pot fi satisfacatoare(tinand seama si de valoarea investitiei, 5-6 spalari profesionale) |
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
Diac |
![]()
|
Pai daca solutia ar ataca plasticul, crezi ca as mai stropi masina cu ea. Bari, ornamente,
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Mie unuia solutia asta imi pare cam riscanta...cum adicatelea trebuie indepartata intr-un minut ca altfel ataca vopseaua si plasticele....si daca doamne fereste depasesti minutul...si se cojeste vopseaua dupa masina?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Doru |
![]()
|
Uitati ce am luat de la Bricostore.A costat 250.000,capacitate 1,5 l,se face presiune manual cu tija de sus,iar cand se "intareste" se apasa pe tija de deasupra manerului si stropeste
![]() Deci,Klaus? ![]() Attached thumbnail(s) DSC01706.JPG ( Size: 614.93k ) Number of downloads: 6100 |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu am luat una pentru pomi ( nu sa spal masina, dar am facut o incercare, totusi), 3 bari , parca, de 10 l. Tin sa va anunt, ca te uita D-zeu linga masina, pe bune.
Cind ajungi in spate in fata e deja uscata. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Doru |
![]()
|
Eu am umplut-o (deci 1,5l) si am golit-o in aprox 1 min juma.Deci consider ca e ok...
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
ghiocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 10 June 05 ![]() |
Bomica, ia incearca d-ta sa desurubezi un pic jiglerul din varful tijei, sa vezi cum isi intoarce D-ZEU fata spre tine!!!!!!!
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan Ph.2, 1.6, 16V, Supernova, Solenza
2008, 2001, 2003
- B.--.---
|
|
maxiK |
![]()
|
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Doru |
![]()
|
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
maxiK |
![]()
|
QUOTE(Doru @ 15 Jun 2005, 14:18) Uitati ce am luat de la Bricostore.A costat 250.000,capacitate 1,5 l,se face presiune manual cu tija de sus,iar cand se "intareste" se apasa pe tija de deasupra manerului si stropeste vroiam sa te mai intreb ceva. presiunea creata este sufucienta pentru golirea continutului (1,5 l), vrea sa spun printr-o singura operatiune. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
soryn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 17 February 05 From: Cluj-N ![]() |
|
--------------------
renault
megane
2016
- cj xx xxx
|
|
Doru |
![]()
|
QUOTE vroiam sa te mai intreb ceva. presiunea creata este sufucienta pentru golirea continutului (1,5 l), vrea sa spun printr-o singura operatiune. Nu,trebuie sa mai faci ceva presiune pe parcursul stropirii.Ar tine destul de mult daca faci jetul f. fin,dar in conditiile spalarii masinii trebuoie sa ai un jet mai gros,cel putin asa am vazut eu pe la spalatorii. This post has been edited by Doru: 17 Jun 2005, 15:16 |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
Doru |
![]()
|
QUOTE(soryn @ 17 Jun 2005, 15:15) O sa ai o surpriza cand o sa pui spuma,vei vedea ca nu mai ai presiunea pe care o aveai cu apa,am patit-o eu, pana ajung in spatele masinii fata se usuca. Nu te contrazic,insa din cate am vazut eu spuma aia nu e uleioasa,deci ar trebui sa mearga ok.Daca nu,nu e obligatoriu sa dai pe toata masina odata.Adica poti sa dai mai intai pe partea orizantala(capota,plafon,portbagaj),dai cu apa si lateralele la fel,pe rand. |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
|
|
klaus |
![]()
|
Am mai gasit si al un distribuitor de karcher (SMART CONSULTING 98 S.R.L.), care da si la cantitati mai mici (daca te duci cu recipientul tau), insa pretul este absolut naucitor (120 euro+TVA bidonul de 20 litri), adica 7,14 euro litrul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 22:06 |