[VAND] Opel Astra G, OPC Line
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Opel Astra G, OPC Line
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Attached thumbnail(s) Fotografie0202.jpg ( Size: 1020.43k ) Number of downloads: 3604 Fotografie0203.jpg ( Size: 904.04k ) Number of downloads: 3841 Fotografie0204.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 3829 Fotografie0205.jpg ( Size: 936.43k ) Number of downloads: 3760 Fotografie0206.jpg ( Size: 1.09mb ) Number of downloads: 3508 Fotografie0208.jpg ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 1354 Fotografie0212.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 1701 Fotografie0213.jpg ( Size: 954.97k ) Number of downloads: 1743 Fotografie0215.jpg ( Size: 727.29k ) Number of downloads: 1572 Pq1YQkaA_1a4bbc287585db4c1c77d3e32fd23663.jpg ( Size: 746.94k ) Number of downloads: 1768 |
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
smbogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 19 October 10 ![]() |
scenic 2 , km putini , foarte intretinuta ... am anuntul postat ! astept un semn din partea ta . numai bine !
|
--------------------
Renault
Megane Scenic II
2004
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Merci de oferta dar nu detin bani pentru o diferenta.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
cred ca ar fi un + sa precizezi ca a fost si remapata ....masina arata foarte bine ....spor la vanzare!
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
bolidu |
![]()
|
A fost remapata da, am crezut ca se subintelege. Motorul la baza avea undeva la 85 cp si a fost dus in 99 cai. Consumul il are undeva la 5.5 mixt.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Scuze de off-topic, dar Y17DT, de fabrica, are 75 CP, nu 85.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
bolidu |
![]()
|
Au fost 2 versiuni de y17dt unul de 75 si unul de 85
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
sorry de offtopic : avand in vedere ca nu e masina mea nu pot sa spun cu certitudine de 100%, dar un lucru e sigur y17dt avea 75 de cai (pe masina era scris 1.7 DTI) si remapata va avea aprox 100 cp , iar z17dtl avea 80 (pe masina era scris 1.7 CDTI ) si remapata avea aprox 110 cp.
PS. uite caracteristicile initiale ale motorului tau Cod Motor: Y17DT Tip: Diesel Cilindri: R4 Axa: DOHC Valve: 16 Alezaj (mm): 79 Cursa (mm): 86 Volum (cmc): 1686 Putere (kW): 55 / 4400 Cuplu (Nm): 165 / 1800 - 3000 Compresie: 18,4 Management motor: Denso ECD-V5 Tip Combustibil: Diesel Distributie: Curea Sistem Evacuare: EGR, Catalizator Particularitati: E-Gas, Turbocompresor inca odata scuze de offtopic |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
bolidu |
![]()
|
Fie si asa... remaparea a fost facuta de fostul propietar. Motorul este TDS nu TDI si este motorul de Isuzu. Prea putin conteaza ca avea cat avea, conteaza mai mult cat are acum eu asa zic...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Hai sus cu o super masina ! Pretul este negociabil !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Onyx |
![]()
|
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
un spoiler de astra g coupe bertone la schimb? http://shrani.si/f/2n/cI/iOVB45F/1/dsc00057.jpg pe culoare
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
2001
- Bucuresti EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|
bolidu |
![]()
|
Masina se da asa cum este !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
smbogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 19 October 10 ![]() |
frumoasa masina ... te mai gandesti , pt ca nu e o diferenta mare...nu supraevaluez masina mea !
|
--------------------
Renault
Megane Scenic II
2004
|
|
bolidu |
![]()
|
Merci inca o data de oferta dar deocamdat am nevoie de bani si dupa aceea masina.
Pretul este mai mult decat negociabil ! Prima oferta buna si a plecat ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Pretul scade la 4500 euro !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Si negociabil de asemenea !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Frumoasa masina ,pare agresiva ,mie la farurile stock nu mi-a iesit deloc . Masina a avut din fabrica 75 de cai si dupa remapare de fel se ajunge la 98 de cai .Varianta cu 85 de cai e CDTI .Sa ai bafta la vanzare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bolidu |
![]()
|
Merci de aprecieri. Chiar este agresiva !
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Hai sus cu o splendoare de masina !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Hai sus !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Frumoasa masina n-am ce zice,dar kilometrajul mi se pare nesimtit de mic pentru o masina diesel de 10ani
![]() Cand sa facut remaparea nu sa curatat din greseala si kilometrajul ? |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Eu am facut in ultimii 3 ani, cu Punto diesel, in medie, 9-10.000 km pe an. Inclusiv 4.000 km, o iesire "abroad". Deci este f. posibil. Iar daca iei o masina cu km stersi, asta nu poti sti si e un risc pe care ti l asumi, de aceea si pretul se renegociaza. Altfel, poti lua una noua sau aproape noua cu 8-15.000 km. De fapt cum poti sti sigur ca masina noua nu a fost folosita ca pt drive-test ?
|
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
bolidu |
![]()
|
Am fost la diverse testere si toate au spus ca sunt km reali, chiar si unul profesional la Kamsas in Cta totusi traim in Romanica si e normal sa prezinte dubi asupra kilometrajului. Eu va spun asa, km unei masini se vad dupa zgomotul si uzura motorului, dupa uzura fizica a interiorului, uzura caroseriei si multe altele, ce scrie in bordul masinilor din ziua de azi mai ales in ro este total fictiv. Daca cineva este interesat de masina il rog sa vina sa o vada live sa faca eventual si o tura si dupa aceea sa vorbim de veridicitatea kilometrilor, daca mai este cazul.
Pretul masini scade vertiginos ! Prima oferta buna si a plecat ! Nevoie acuta de malai ! |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Masina sta de pomana in fata portii deoarece am ramas pieton ... Pretul este negociabil !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Up ! Nu uitati ca masina in doua usi nu este asa de dezavantajoasa cum se crede, accesul la locurile din spate este foarte facil, scaunul se da in fata cu totul adica si spatarul si sezutul astfel se creaza un loc mai mult de cat generos si accesul in spate se face aproape ca intr-o solenza la locurile din spate, pe probate ! Usa fiind mai mare decat una normala vizibilitatea este muuult inbunatatita si cand mergi cu geamul deschis nu iti bate vantul in cap, stampul centrat fiind mult in spate. Poti merge si la viteze mari cu geamul deschis fara probleme, tot pe probate.
Pretul este negociabil ! This post has been edited by bolidu: 29 Apr 2011, 12:30 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
up
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:09 |