Sfaturi, Verificare la achizitia unei masini diesel
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi, Verificare la achizitia unei masini diesel
marcykone |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica trebuie sa studiezi culoarea fumului care iese pe teava.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
cele mai proaste motoare de la opel sunt cele de 2.0...eu in curtea liceului unde inv am vazut cum la un combi din 2001 adus din germania s-a rupt vibrochenul sarea zici ca era posedata...dc nu 1.7 ?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
O bagi pe câmp și vezi cum ară.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
aha..deci editam....bai baieti,nu puteti fi seriosi??mai ales asta cu campul....
This post has been edited by marcykone: 26 Jun 2011, 18:21 |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Serios bă băiatule, tractoarele pe câmp!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu exista metode magice de a verifica o masina, cand nu ai posibilitatea sa o pui pe tester.
Te urci in ea, dai o tura doua, vezi ce troncane, bate (preferabil o tura pe sosea de macadam, pietris, oricum, ceva mai denivelata), cateva frane bruste sa vezi daca sta pe sosea sau sare in sant, cauciucurile sa fie uzate uniform, motorul si cutia daca are scurgeri de ulei (desi daca are probabil a spalat motorul inainte de vanzare... Oricum lucrurile esentiale or sa fie surpriza de dupa aceea. C'est la vie, o masina sh e ca o extragere la loto. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca o paranteza, mi-am adus aminte ce-am vazut la iesirea din Varna, spre Shumen - hectare de masini sh, însirate frumos pe camp, în dreapta soselei, în niste "parcuri auto"
![]() Cred ca erau cu zecile de mii, nu exagerez. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2011, 18:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De ce nu iei un Logan 1.5dCi SH ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
marcykone |
![]()
|
@kxz-ai dreptate,nu exista metode magice...ms oricum..iar baiatul asta cu campul..are o problema...
![]() |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pretene, tu ti-ai riscat curu' in Kandahar sa strici banii pe un kkt fumegator de 11 ani doar ca e nemtesc?
This post has been edited by argon: 26 Jun 2011, 18:56 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
niumane, poate te trezesti cu TAB-ul la poarta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marcykone |
![]()
|
mda...o sa scriu cum trebuie,scuze...si nu vreau sa iau o masina doar pentru ca e nemteasca,ci vreau ceva bun,nu dacie sa rugineasca in 3-4 ani..si nici prea multi bani nu vreau sa dau...max 4000 de euro...iar de aici,nu iei decat acelasi fier la un pret mai mare...asa ca m-am orientat spre Bulgaria,si nu vreau sa iau nici vreun cazan obosit de 1000 de euro,gen pisicute,ursuleti si alte asemenea oratanii...asa ca..m-am gandit la opel,fiind mai ieftin la intretinere...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa aibă ciunga si servetelele nu mai vechi decât anul de fabricatie al cazanului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca tot cauti cauto o astra din 2005 cu clima si navigatie sunt mai rare da macar merita . sunt pe la 4500-5000.
da io mi-as lua un logan dci de 85 cai fara stres ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Jun 2011, 19:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din Turtucaia, e mai eftin.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ba pardon, de la Deva.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io zic sa nu-ti ieie range rover ca consuma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 26 Jun 2011, 20:09) Normal ca sta mai bine, adica e plin de ea. Macar de ai fi fost si tu consecvent in ceea ce priveste Loganu', dar poate-i o "pedeapsa" buna ca te pregatesti sa-ti iei unul dupa ce l-ai balacarit atatia ani. Iti arat Logan-uri care au gauri in pasaje dupa ce a sarit un pic vopseaua p-acolo, mai dureaza putin si bagi degetul p-acolo, si asta dupa cateva luni. La Cielou' maica-mii, care nu-i deloc un etalon in ceea ce priveste tabla, e sarita vopseaua p-acolo de vreo doi ani si inca n-a inceput sa se macine tabla. *A nu se intelege ca recomand in fata unui Logan un cazan de prin Bulgaria. E doar un raspuns pentru laudele acum exagerate ale lui argon in ceea ce priveste Logan-ul. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
N-ai citit sau n'ai interpretat cum trebuie? Unde am laudat eu Loganul? Am zis de cazanele de Opel din anii aia, ca ruginesc ca naiba.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca depinde si de modul in care au fost intretinute. Am vazut destule din perioada aia care arata impecabil. Fara misto, am vreo doua parcate in spatele blocului.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Deci originalele rugineau cu spume, in curand se spulbera si mitul copiilor coreene.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:20 |