Intrebare
![]() ![]() ![]() |
Intrebare
sinaxis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
|
||
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Poti sa incepi prin a spune ce masina ai...
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
sinaxis |
![]()
|
Duba 1.6 16v
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bagi tămâie contrafăcută, de pe eMag?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sinaxis |
![]()
|
Nu prea, defapt deloc. Bag numa de cea recomandata de la Petrom.
|
--------------------
tohan
stas
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Recomandata de cine? A-l de sus? M-as mira, stie si El foarte bine cat de proasta e benzina de Petrom.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Le era "sete", si nu le-a venit altceva in cap (probabil nu prinsesera in ziua aia nici o dacie veche). Banuiesc ca nu ti-au dat "fituica" drept dovada.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca folosesti benzina din surse 'oficiale' si zici ca masina vede des 3500 rpm, atunci eu cred ca cei de la ITP voiau sa obtina o mica atentie. In rest ce sa zic, poate un schimb de bujii si filtru de aer, desi nu cred sa influenteze asa tare.
La noi s-a cam incetatenit ideea cum ca 'italian tuning' rezolva tot. |
--------------------
-
-
|
|
sinaxis |
![]()
|
O recomanda pretul, ca e cel mai mic.
Hmm, a zis si el ceva de buji. Dar bujiile sunt dintr-alea recomandate de doctor, cu iridiu iar filtrul de aer e K&N. De aceea ma intriga oleaca ce a zis mesterul ala. Dar poate, vorba voastra, voia o atentie. Oricum cam piperat ITP-ul. La Dacia era 80 roni, la astia are un anunt, poate ff vechi, unde se zicea ceva de 88 roni dar el mi-a cerut 110... This post has been edited by sinaxis: 12 Aug 2011, 14:16 |
--------------------
tohan
stas
|
|
argon |
![]()
|
Pai se poate? Bun si ieftin nu exista, ia baga de la OMV sau Rompetrol, ca scoti aia cativa bani la care te zgarcesti din consumul mai mic..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE argon Posted Today, 15:12 Bun si ieftin nu exista,.. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Nici macar limuzina de 3800E? Nu inteleg, ori nu e buna ori nu e ieftina
![]() Edit: completez o mica scapare in logica mea: ori nu e nici buna nici ieftina ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 12 Aug 2011, 14:29 |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
De benzina SH nu am auzit desi suna interesant, dar era vorba de produse noi, este si normal ca un Logan de 5000 de euro nou e naspa.
This post has been edited by argon: 12 Aug 2011, 14:30 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am alta recomandare pentru popatiuning. Sa nu mai mearga cu motorul remapat.
This post has been edited by IRONICK: 12 Aug 2011, 14:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sinaxis |
![]()
|
Aia o fi?! Si totusi de ce la relanti? Ar fi trebuit sa nu dea noxele la turatii, cand intra harta modificata. Nu?!
|
--------------------
tohan
stas
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru ca in timp motorului ii creste uzura, senzorii/sonde ies din plaja de toleranta, catalizatorul nu mai este nou, etc ... si cu fila "tunata" nu se mai mentine pe linia de plutire. Depinde cat de sanatos este motorul tau.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sinaxis |
![]()
|
Hmm. Ironikule cred ca ai dreptate...
|
--------------------
tohan
stas
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Fara misto ca Cielou' merge ca curu' cu Petrom dar cu OMV merge ok si pare ca consuma si ceva mai putin.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Rompetrol rullz. Nu-s tentant sa sa incerc alte prostii.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(Merced @ 12 Aug 2011, 16:30) Fara misto ca Cielou' merge ca curu' cu Petrom dar cu OMV merge ok si pare ca consuma si ceva mai putin. eu niciodata nu alimentez de la petrom/omv/rompetrol..am o singura benzinarie de la care bag MOL stiu ca e mai scumpa..dar acolo am tabietu..ma cunosc aia de acolo ma ajuta sa alimentez..imi curata si geamurile..eu beau o cafea..mai vrajesc pe fata aia tanara de la casa de marcat... ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alea de le vrăjești tu la MOL sunt centuristele....
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sinaxis |
![]()
|
Scuze pt greseala, am vrut sa scriu: ... astia era un anunt...
Da, la Lascar am vrut sa-l fac dar mi-am uitat cartea de identitate in Hunedoara iar Marius, cel care lucra acolo, nu mai era. Era un neica nimeni cu ochelari si desi i-am spus ca de la ei am luat masina, la ei am facut ITP-ul la 2 ani, ca ma au in baza de date, nu s-a deranjat... Nu i-au placut banii mei... La urmatoarea revizie, de 75 k, am sa-l rog pe mecanic sa-mi curete senzorii de turatie si care or mai fi... |
--------------------
tohan
stas
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(sinaxis @ 13 Aug 2011, 12:32) mi-am uitat cartea de identitate in Hunedoara iar Marius, cel care lucra acolo, nu mai era. Era un neica nimeni cu ochelari si desi i-am spus ca de la ei am luat masina, la ei am facut ITP-ul la 2 ani, ca ma au in baza de date, nu s-a deranjat... Nu i-au placut banii mei... 1. Locurile de munca se gasesc f. greu in ziua de azi si unii oameni nu-si risca piinea pentru citiva lei sau pentru sutana unui popa. Da' tu n-ai cum sa-ntelegi asta, ca daca nu-ti mai da Patriarhia, faci rost de la enoriasi. 2. Un popa care ia banii amaritilor se numeste cinstit, evlavios si cu har, adica e CINEVA la el in parohie. Un om cinstit si integru care nu se-ntinde la minjeala unui popa se numeste "neica nimeni". Popo, paradoxu' e ca dupa ce ai scris mai sus, daca indrazneste vreunul sa-ti adreseze (absolut pe buna dreptate) apelativele "javra imputita" si "jigodie ordinara", respectivul isi ia ban si tu-ti vezi in cntinuare de postat pe forum. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Bravo Marty, perfect de acord cu ce ai scris despre popi ! (chiar daca nu sunt toti la fel )
This post has been edited by Ampt: 13 Aug 2011, 14:42 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:46 |