Locuri de munca in strainatate, ceva de folos
![]() ![]() ![]() |
Locuri de munca in strainatate, ceva de folos
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Turkey masturbator - 9$/h. Texas - USA.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ZTV: slabut, la sudori: din ce stiu de la unii veniti din olanda, pe-acolo un sudor BUN e platit de la 20 eur/h in sus.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Anglia ti se cere sa sudezi doua tigari la fiecare juma' de ora.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Lyon, Franta : lucratori la manipula (adica manipulatori) 7E/h
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E vapor cu mirmidon/siren (merman, nu stiu exact cum se spune pe romana) nu cu sirena
![]() This post has been edited by Shush: 20 Oct 2011, 13:30 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ZTV @ 20 Oct 2011, 11:41) Muncitor pe vapor [...] La noi in tara se plateste destul de mult sa fii primul vaporean al tarii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
la vapor se cheama tifon nu sirena ca nu e salvare
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Londra - cersit 10 euro/h
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intra in aia 10 si comisionul de schimb valutar?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Eu am incercat sa fac o treaba serioasa, si voi o luati la caterinca. Tipic.
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Postac, daciaclub, aflocis: cat e pe ora?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Explica-le si oamenilor cum e cu actele, care sunt variantele de angajare (work permit sau self employed), care sunt pasii... asa e doar un subiect de caterinca.
20 Oct 2011, 14:09: QUOTE(ady77 @ 20 Oct 2011, 14:02) Linkurar, idem. This post has been edited by marksman: 20 Oct 2011, 14:09 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Marty deja a aplicat pt babysitter în newcastle. Sa-i tinem pumnii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Un motor de cautare este pe portalul eures: http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?acro=jo...entCategory=482
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
ZTV |
![]()
|
Am lasat un numar de contact pt detalii, despre conditii de angajare pe termen determinat/nedeterminat sau freelancing.
Despre anunturi de pe internet, nu stiu ec sa zic... trimiti CV-uri si nu ai raspuns de multe ori. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
argon deja a ajuns la locul de munca. S-a aflat asta dupa faptul ca au fugit toti de pe vas, inclusiv capitanu'. In rapoartele politiei se zice ca un tip numa' fibra, cu o respiratie puternic mirositoare a cocojanel, da cu flexu' pe numele unui vas pescaresc aflat in deriva prin portul Boston. 5 marinari au fost recuperati de echipajele de salvare din apele reci ale portului. Acestia erau ravasiti, aveau priviri ingrozite si tot ce au putut articula cind au fost intrebati ce s-a-ntimplat, a fost "KAIZER SOZE", in timp ce gesticulau ingroziti aratind cu miinile intinse catre barcazul pe care fibrosul il stergea cu flexu'.
This post has been edited by Marty: 20 Oct 2011, 16:06 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
n-a montat si vasle M+S? ceva spuma prin catarg?
This post has been edited by Markos: 20 Oct 2011, 16:13 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ba, sunteti bulangii. Pe bune! Omu' chiar a incercat sa faca ceva bunicel...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pardon?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca mie imi era adresat pardonul, da. E parerea mea. Pot avea si eu o parere proprie? Pot.
Deci asta e parerea mea: chiar daca omu' a mai calcat pe bec in jurnalul lui de bord, aici nu a facut-o. Drept pentru care mi se pare putin aiurea sa-l luati la misto din prima. Da' poate sunt io prea irascibil azi... P.S. Io chiar as fi interesat de asa ceva pentru un prieten. Asta e motivul pentru care chiar am interesul sa aflu unele informatii de genu' asta... Pentru ca pe net, pe saiturile cu gioburi pe care le stim majoritatea dintre noi, nu gasesti gioburile de lacatusi mecanici, sudori, etc. Deci topicu' asta e foarte util pentru unii. This post has been edited by kum: 20 Oct 2011, 16:57 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
+1.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
Aaaa... :me stupid:
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
+2. Da' sa stiti ca exista si sectiunea diverse, unde nu-i permis off-topicul(*). Nu totul trebuie postat la cafenea. Si se poate da report si cere mutarea acolo.
Asa ca mai departe, este alegerea fiecaruia. (*) Desi n-ar mai fi postat Marty minunea aia de mai sus, de iar mi-am baut cafeaua pe nas. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
se cauta moderator specializat in curatarea forumurilor de linkuri puse aiurea.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Deci cum frate sa aiba un taximetrist mai mult decat un sudor? Doamne in ce lume traim...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Ti-am explicat ca in Anglia se sudeaza decit doua tigari sau mai multe beri. Taximetristul mai si conduce.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:38 |