Daca ar fi sa va luati masina ati alege logan, Pt. cei care n-au Logan
![]() ![]() ![]() |
Daca ar fi sa va luati masina ati alege logan, Pt. cei care n-au Logan
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca eu nu consider ca sunt suficient de THE MAN ca sa am THE CAR .
serios vorbind acum , masina mi se pare ok la pretul respectiv , doar ca muuuult prea lume exagereaza cand vorbeste de minunatia de la mioveni . asta e un motvi destul de intemeiat pentru mine . as prefera un clio mai chior ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu sunt curios sa aflu daca cine si-a luat Logan de nou, a schimbat piese la el, in afara de cele care se schimba la orice masina....
Dupa mine, in asta consta o masina buna. |
--------------------
-
-
-
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-as lua un logan.
dar nu am bani. si cred ca acest lucru e spre binele meu... ![]() |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
nope.
In loc de Z KAR, ma orientez clar spre golf SH sau clio nou (amandoua ceva mai scumpe, recunosc). unde mai pui ca sunt si zgarcit si vreau dizel. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
axel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 603 Joined: 20 November 04 ![]() |
|
--------------------
renault clio
1.4
2007
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu Nu imi doresc The Car, dar am sa-mi cumpar una bucata The Car, la anu, pana atunci trag de Solnita pe care o am acum .... (m-a imbolnavit un Audi A8 cu tapiterie din piele
![]() This post has been edited by nairam: 26 Jul 2005, 15:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
wolfyman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 9 November 04 ![]() |
mi-as lua daca as avea bani!! Si cred ca o sa am in curand
![]() la banii astia pe mine ma multumeste confortul si performantele!(poate ca 1.6 16v ar fi mai potrivit pt mine ![]() |
--------------------
DACIA
Coupe
- b-22-hgz
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Acum o saptamana mi-am schimbat Dacia 1300 cu un Renault Megane, 2001, 1.9 dCi (102 CP), 80.000 km, 4 airbag, ABS, RCD, AC. Cu banii de pe Megane puteam sa imi iau un Laureate 1.4.
Am facut 3000 km si nu imi pare rau de alegerea facuta (consum mult mai mic 4.7 extraurban, 7 urban). In plus ma simit mult mai in siguranta in Megane, are alte reprize. Unul din dezavantajele Megane-ului este CASCO (650 euro/an). |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
wow !
s-o stapinesti sanatos ! puteai insa sa iesi de sub "tutela" Renault ^*$^%#^&$$ |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Eu mi-as lua Audi A4 modelul nou. Sau chiar un A6, tot modelul nou...
![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nu imi place designul, urasc consumul sau... e de ajuns pentru mine.
Insa, ca alternativa la o masina noua cu cateva calitati, asta ar ramane... noroc ca mi-am gasit SLZ cu mai putini km la bord... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cred ca nu mai e nevoie sa spun de ce NU o sa-mi iau Logan desi stau cu 8500 de euro in cont, alocati pentru o masina
![]() Ford Focus rules ![]() Oricit as fi de nationalist si oricit mi-ar placea sa bricolez, prefer sa fac asta la o masina Sh dar in nici un caz la o masina noua. Si vreau si eu ca macar 2-3 ani sa ma bucur de binefacerile capitalismului salbatec american cu ale lui masini facute in ciuda p*lii ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Fara sa ofensez pe nimeni ,dar Loganul alaturi de Clio Symbol mi se par cele mai urate masini !Eu mi-am luat Kalos acum 2 luni si ma pot felicita pentru alegerea facuta !La aproape aceeasi bani fata de varianta cea mai tare de la Logan am luat Kalosul care , parerea mea e mai buna !Daca erau ceva mai multi bani , era probabil o Corola!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
I see a FLAME in ze future of zis topic
![]() On-topic: Nu, nu mi-as lua Ze Car N-as da 8500 de euri pe o Dacie nici sa ma bati!!! 2800 de dolari (cat am dat pe Berlina mea cand am luat-o de noua) mi se par superjustificati Atita face o Dacie...no offense 8500 nu i-as da pe o Dacie nici mort! La 8500 iti iei un SH nemtesc de rupi gura targului... This post has been edited by MAS: 27 Jul 2005, 09:41 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Flame cu cine? Ca aici e "Clubul Celor care nu-si iau Logan", chiar daca beau apa plata cu lamiie (linga Gin
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Loganul e urat ca design, e un motiv suficient pentru mine, si e prea comun,poate de asta m-i se pare asa urat, ca e pe toate gardurile.
Nu mi-as lua Logan pentru ca e exagerat de scump in raport cu ce-ti ofera. Cum mai zicea cineva de aici, cand mi-am luat break-ul , a fost 3000 $ nou, si a meritat toti banii, nu am avut nici cea mai mica problema pana in ziua de azi, nici maca un pivot nu am schimat in 50 kkm, eu zic ca a meritat 3000$, si-a scos toti banii. Despre Logan....e o masina scumpa si spartana, destinata Femeilor trecute de prima tinerete, care se machiaza in mijlocul intersectiei si au fundul mare..in nici un caz o masina de BARBATI. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
|
-------------------- |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@ MAS & Kramer
amandoi sunteti departe de adevar. E chiar asa greu sa intrati pe site-ul targului de masini si sa vedeti ce masina nemteasca se poate cumpara cu 8500 de euro la aceleasi dotari? In alta ordine de idei, pentru cei care nu au posibilitatea sa cumpere SH de la cineva cunoscut, e un adevarat cosmar sa mergi in targ sa-ti cumperi masina. Doar vazand fetele (si mirosurile) samsarilor de acolo, te ingrozesti numai la gandul ca ai putea sta pe acelasi scaun pe care au stat si ei. Sunt de acord ca atunci cand il cunosti pe vechiul proprietar e altceva, dar sunt putini in situatia asta. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kramer @ 27 Jul 2005, 11:17) Aici ai perfecta dreptate. Daca asta e scopul, un Passat de 5 ani cu 250,000km la bord e oricand mai impozant decat Logan. Mai ales daca e bine chituit si vopsit de samsar-ul care l-a adus ![]() Am avut 3 (trei!) SH-uri nemtesti pina acum, dintre care mai am doua, si sunt nu multumit, ci SUPERMULTUMIT de ele... Sa vad eu un Logan la 180.000 km dintre care pe la fo' 80.000-90.000 facuti in Bucuresti si prin imprejurimi, cum o sa arate si cum o sa mearga... Golful III al lui tata se compara si da clasa la orice Logan la orice ora... Asta ca sa nu mai pomenesc de BMW-ul meu ca deja intram in alte filme, de care Loganul n-a prea auzit... Cine vrea sa-si ia masina noua la 8500 de euri, da, poate sa-si ia Logan... eu insa nu as da banii astia pentru o Dacie.... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie îmi place și mi-a plăcut de la început! Și cred că următoarea mașină va fi Logan, dar diesel.
Sper că o să apară și un diesel mai puternic. Măcar 80cp. |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE(Kramer @ 27 Jul 2005, 12:17) Aici ai perfecta dreptate. Daca asta e scopul, un Passat de 5 ani cu 250,000km la bord e oricand mai impozant decat Logan. Mai ales daca e bine chituit si vopsit de samsar-ul care l-a adus ![]() Sefu lu mama isi vinde Passatul cu 8500 euroi masina e TDI de 110 Cp. Are climatronic, 2 airbaguri, ABS, ESP, cd-player si magazie de cduri puse de fabrica, pachet drumuri grele, revizii facute in Austria, si ....60.000 km Masina e din 1999. De ce are atat de putini km? 1 e a doua masina 2 omu are masina de job sub fund Ia sa vedem...cati si+ar mai lua logan??????? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
paulp |
![]()
|
Si pe unde zici ca stai?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
@asarban: ..... si unde zici ca dam de sefu lu' mama matale ?
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
adso |
![]()
|
sunt cam al treilea deja, se pare...
|
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Visul meu este un Golf 4 , dupa care ( sper la anul ) ma duc in Austria in concediu si caut prin toata ziarele dupa el , chiar daca la banii astia mi-as cumpara un Logan nou .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
aaaah e tractor... noi nu cumparam tractor si nici masini... statute. just joking. D-l asrban, mai gasiti va rog inca o oferta ca asta... Deci cu acesta masina s-a pierdut 1 cumparator de logan, restul nemaigasind oferta...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Hai sa fim realisti, Logan este o optiune doar daca nu vrei SH... Daca ai rabdare si stii unde sa cauti gasesti masini adevarate in banii astia; eu tocmai mi-am vandut Cielo, am mai pus 6300 RON si mi-am luat o Leganza. La 5800 de euro, full options pe care pot s-o tin 5 ani linstit; in banii astia am 2 air-bag-uri, ABS, TCS (controlul tractiunii), scaun sofer electric, bancheta fractionabila, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, AC, tapiterie din piele si spatiu interior mai mare ca la A8, jante aliaj cu gume Michelin 205/60/15 noi, frane pe discuri la toate rotile si 133 CP. Si Cielo era OK (ca urmare, l-am vandut in mai putin de 36 de ore de la primul anunt), insa simteam nevoia de un upgrade...
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
paulp |
![]()
|
Si gaz cind ii pui?
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adso |
![]()
|
Wolfman, cat consuma?
![]() eu am condus o leganza o singura data, de la suceava la bucuresti, cu viteza foarte-foarte mare. cred ca a fost singura masina pe care am condus-o la care aveam impresia ca vad cum cade acul la benzina... in rest, la banii astia, confort adevarat. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:03 |