Daca ar fi sa va luati masina ati alege logan, Pt. cei care n-au Logan
![]() ![]() ![]() |
Daca ar fi sa va luati masina ati alege logan, Pt. cei care n-au Logan
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
si uitat cel mai imp amanunt: cati km?
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Wolfman @ 27 Jul 2005, 15:40) ... In carte consumurile sunt acestea : Consum urban / extraurban / combinat (l/100km) 10,2 / 5,8 / 7,4 Cert este ca daca mergi nesportiv cu ea nu-i nevoie de gaz. Daca mergi cu 180, cam vezi cum scade acul la litrometru!!! Daca astea sunt consumurile din carte, inseamna ca Leganzele nu stiu sa citeasca ![]() Nu am avut, nici macar nu am condus vreodata Leganza dar consumurile povestite (puteti da cu pietre de luni pana vineri intre 8-16) de posesori sunt in general (mult) mai mari. Asarban, dupa reactia celorlalti banuiesc ca ti-ai dat seama ca oferta aceea de Passat nu e chiar reprezentativa pentru piata s/h. In general Passat-urile pe care le gasesti in jur de 10,000Eur au cam 133k de km "reali" si peste 200k reali. |
-------------------- |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ontopic again:
Nu mi-as lua Logan pt ca: 1. nu-mi place. Interiorul e de toata jena. Tabla subtire, vopseaua slaba. Service cam nasol si preturi de Renault. 2. tinuta de drum, suspensii moi, garda inalt. O fi un avantaj in RO pe gropile noastre, dar prefer o masina joasa si cu tinuta mai sportiva/stabila. 3. nu am chef la masina noua sa ma apuc de bricolaje. Astea le fac si la asta de acuma, nu vad de ce imi trebuie alta. 4. reteaua de service/distributie piese. Este inaceptabil sa astepti 3 luni dupa o piesa, si asta cu telefoane saptamanale la VC. Comparativ, am comandat niste piese de 4 EUR valoare pt VW din 86 (deci de x ani, model scos din fabricatie) si nefiind pe stoc mi le-au comandat direct din Germania, si au durat 3 sapt. 5. minunata OTS UCE in punga la SLZ. Nu e un defect major, dar la un cost de max 10 EUR puteau sa scoata un reper, cutie protectie UCE. 6.Concluzie: decat sa dau 8000 EUR pe o masina care nu-mi place (cu AC, geamuri, oglizi el, proiectoare, varianta cheala nu intra in discutie) mai bine strang inca 1000-2000 EUR si iau ceva SH care imi place, cu toate costurile de intretinere mai mari si riscul de SH. Parerea mea! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
am vazut pe-aici pe forum pareri cum ca ar putea deveni masina anului...probabil ca ar putea deveni masina ANULUI, din cauza pretului mic.
Dar doar a anului, caci in urmatorii ani vor aparea problemele. Nu vorbesc din auzite, e o masina de tinut cat tine garantia. De ce zic asta ? Pai am cunostinte apropiate cu service si care lucreaza cu meridian, etc...nu e normal sa vina masini inapoi pt schimbat curele de transmisie. Cum nu e normal sa-ti vina la service taxi logan cu puntea indoita din cauza unei solicitari putin mai mari. Daca ati avea cumva ocazia sa vedeti cate comenzi de piese sunt la Logan...pentru ce ? ca masina are parca vreun an de cand e pe strazi. |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cate masini stii sa fi iesit de 2 ori Masina Anului? E de ajuns pentru departamentul de marketing sa iasa un an.
Ideal ar fi sa tii orice masina cat ai garantie, atat. Normalul ar trebui stabilit cunoscand date comparabile pentru alte modele. In lipsa lor, discutam degeaba Solicitare putin mai mare? Astea-s povesti de adormit mecanicii |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Codrin @ 28 Jul 2005, 22:43) Ideal ar fi sa tii orice masina cat ai garantie, atat. Normalul ar trebui stabilit cunoscand date comparabile pentru alte modele. In lipsa lor, discutam degeaba Solicitare putin mai mare? Astea-s povesti de adormit mecanicii Ideal ar fi sa o tii dupa ce se termina garantia si sa nu bagi banii in ea.... Nu stiu ce inseamna la tine "Normalul" probabil in cazul de fata cred te referi la Berlina care se fabrica pana acum 1 an. Nicidecum la Renaul/Peugeot/Citroen. Solicitare...vad ca ai Logan in semnaturi, daca esti asa sigur pe el, fa-ti o demonstratie, daca tine la 5 persoane de 80kg + portbagaj plin cu bagaje, sa mergi pe strazile din Bucuresti cu denivelari, inseamna ca toti mecanicii dorm. Incep sa devin antipatic cand vad Logan in semnaturi....nu mai poti sa zici nimic rau de Logan, ca imediat esti facut mincinos si invidios...Parca topicul asta era pt cei ce nu au Logan....am inteles, esti fericit, ai Logan, sa-l stapanesti sanatos, sa iti mearga 500.000 km fara nici o reparatie, dar te rog mult....lasa-ne sa aberam noi aici in legea noastra. This post has been edited by andu911: 28 Jul 2005, 23:13 |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
M-ai inteles gresit, nu am nimic cu tine nu sunt invidios si nici nu am de ce sa te consider mincinos.
Dar, masina o da fabrica cu o sarcina maxima admisa la care a fost testata si a rezistat. Deci ori sarcina a fost depasita (asta nu inseamna ca daca mai pun 2 kg peste cade masina) ori a fost cu bube de la inceput si trebuie remediat pe garantie. Poate sa fie ce marca vrei tu, mai toate au facut rechemari pentru a remedia diverse descoperite dupa lansare, pe banii lor. Dar asta inseamna sa fie recunoscuta ca problema de proiectare/montaj. Altfel, e in garantie, o schimba |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
andu911 |
![]()
|
Loganu are exact puntea de la Clio, de tip H cu profil deformabil, care este de toata jena...oricum exista si Fabia care e si mai jalnica din pct asta de vedere...de ce n-au facut si ei punti semiindependente ca la Megane, Laguna ...din cauza pretului scazut...ca n-o sa-ti dea nimeni BMW la bani de Fiat...
Asa ca nu mai arunca cu noroi in postul meu, intreaba mecanici adevarati, nu vanzatori de la Meridian, ca aia n-o sa va spuna niciodata ceva rau despre produsul lor... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul meu e NU. Si nu neaparat ca nu mi-as lua Logan. Nici prin cele mai crunte cosmaruri nu ma mai vad mergand la un dealer Dacia sa mai iau o atare masina.
Nu stau sa discut acum de LGN ca s-a tot scris. Si bune si rele, in fine... Problema e ca nu mai vreau sa am de-a face cu mentalitatea de 2 lei a celor de la Dacia si cu junghiurile de produse botezate cu mult tupeu "masini". Fiecare are alt set de valori si fiecare decide ce face cu banii. Cine considera ca o Dacie, oricare ar fi ea, este potrivita pentru nevoile lui, s-o stapaneasca sanatos si fara incidente. Dar asteptarile mele vis-a-vis de o masina sunt altele iar dacia nu face parte din profilul fabricantului de la care as mai cumpara vreodata. Stiu ca ce vreau eu depaseste pretul unei Dacii insa sunt dispus sa dau acesti bani. Mai degraba ingrijesc masina pe care o am sa ma tina mai mult si cand am bani de ceva mai bun o sa imi iau. Categoric si o masina straina are bubele ei dar nu se compara cu dacia. Nu ma conving ideile conform carora ce rost are sa iti iei o masina straina ca si aia se strica. Pai atunci de ce ar mai da lumea bani pe VW, BMW, Toyota, etc cand ar putea sa isi SLZ sau LGN sau alt model Dacia? In fine, ideea e ca raspunsul e un nu horatat tuturor modelelor de dacia. NICIODATA ALTA DACIE. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Consoleaza-te cu gandul ca din ce in ce mai multe piese sunt facute si gandite de Renault. Atunci Dacia ta n-o sa mai para asa de.. Dacie.
![]() Raspunsul meu la intrebarea din numele topicului este clar NU. De ce? Pentru ca nu imi place cum arata. Pun pret si pe design destul de mult. Nu ca SLZ ar arata ca in visele mele cele mai frumoase, dar am avut de ales intre SLZ si LGN si am ales si nu regret. Daca ar fi sa ma intorc in timp, tot SLZ as alege. Clar si raspicat. This post has been edited by Daedalus: 29 Jul 2005, 00:36 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
buun, aproape toti cei n-au Logan nu si-ar lua Logan, si aproape toti cei care au Logan si-ar lua Logan. De aici putem sa concluzionam ca cine a vrut sa-si ia si-a luat deja. Extrapoland rezultatele chestionarelor, rezulta ca n-o sa se mai vanda Loganul aproape de loc.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 29 Jul 2005, 00:39) buun, aproape toti cei n-au Logan nu si-ar lua Logan, si aproape toti cei care au Logan si-ar lua Logan. De aici putem sa concluzionam ca cine a vrut sa-si ia si-a luat deja. Extrapoland rezultatele chestionarelor, rezulta ca n-o sa se mai vanda Loganul aproape de loc. Evident, ca aici pe forum majoritatea au cel putin cate o masina. Si daca era vorba de Solenza tot nu ziceam, zic nu la orice Dacie, nu e exclus ca sa-mi iau si eu un Logan, dar de la inceput as spune ca nu sunt prea incantat. Am si berlina, as fi nebun sa spun ca sunt incantat de ea. Am mai spus si repet, pentru cat face, pretul e bun, dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi placa. Daca ar fi sa dau 8000 euro pe loc pe o masina, evident Golf 4. Adica Golfu se face de 20 de ani, are 5 stele la siguranta, piesele mult mai de calitate, fabricata cu simtul raspunderii, stiu ce cumpar, in sensul ca nu iau un lucru fara sa nu am habar de ce iau. Adica sunt Golfuri care au 500.000 km si inca merg, stiu cat de bune sunt....etc...peste cativa ani daca voi auzi proprietarii de Logan ca sunt la fel de multumiti, atunci voi lauda si eu Loganu, dar acum n-am ce sa laud... Doar ca are 4 roti, stai bine in el si are portbagajul mare ? Marci cu renume si-au patat imaginea cu anumite modele, care s-au dovedit a fi foarte proaste, eu de ce as avea incredere in Loganu facut de 2 zile de Dacia-Renault. |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Este tricky intrebarea in sine! Daca ar fii sa ne mai luam masina..adica sa ne ducem inapoi in timp in momenul in care ne-am luat Logan si sa vedem daca am decide altceva? Sau daca am avea bani de o alta masina (inca una) ..ce-am alege(tot logan) sau altceva? Trebuia sa fie mai exacta intrebarea , sa se puna niste termeni. Eu cred ca intrebarea poate semnifica si altceva ; anume daca pe viitor ne-am mai lua urmatorul model Dacia? .. dupa experienta noastra cu Logan-ul. Eu pot spune ca daca situatia materiala va fii aceeasi pe viitor cu cea care m-a facut sa iau acum Logan , DA (as mai lua dacia) ! Masina imi place , si sunt sigur ca urmatorul proiect Dacia by Renault va fii si mai interesant! INSA daca voi dispune de mai multi bani ..nu cred ca are sens sa raman fidel marcii sau ceva de genul asta , deoarece se stie ca sunt alegeri mult mai bune. EX pt viitor : urmasul lui C4 , Megane III etc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
andu911 |
![]()
|
Daca voi ati vazut Golf 4 in care sa intre apa sau sa auzi cine stie ce zgomote, dupa nici macar un an de zile...
Si fac pariu ca nici intr-un VW de 8 ani vechime nu intra apa... Multi cand vorbesc despre Logan, se gandesc la vechea Berlina, nu se gandesc la Peugeot 307, Golf 4, Opel Astra...etc adica alea din clasa Loganului. Acum cred ca mai e si o alta problema, majoritatea posesorilor de Logan spun despre Logan ca este exceptional...pai ce-o sa zica...vai am aruncat 8000 de euro pe-o masina in care ploua ? Asta e tipic romanului, de parca faptul ca recunosti anumite deficiente, iti defavorizeaza imaginea personala. This post has been edited by andu911: 29 Jul 2005, 01:20 |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa ploua in Logan?
![]() andu911: Am observat ca esti un pic "hater" fata de Logan ![]() PS: As fi panicat de fiecare data cand as fi luat din gresala vre-un crater prin soselele noastre cu un SH ; Cu Logan-ul zic "Aoleu" ..dar ma calmez dupa ce-mi aduc aminte ca e in garantie ![]() PS2: Nu disputa nimeni faptul ca Golf 4 sau Astra sunt mai bune decat Logan , normal ca sunt mai bune! Dar tu crezi ca sunt CU ATAT mai bune incat sa justifici uzul de 100.000km , si lipsa unei garantii? Trebuie sa fii realist coane ![]() ![]() This post has been edited by AND: 29 Jul 2005, 01:40 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
andu911 |
![]()
|
tipa si pe-aici pe forum unii ca le ploua in logan...
in fine, n-am nimic cu loganu, probabil ca ma doare capu' cand aud in stanga si in dreapta la toti posesorii ce masina buna e... Exista si masini mai proaste si masini mai bune decat Lgn, Loganul isi face banii, dar nu e de ridicat in slavi. Am mers, am condus lgn, dar f putin, e ok masina, se comporta bine, mie mi-a placut. Pai eu ce-am zis mai sus...e Garantie...ne luam Logan ![]() Eu nu vorbeam ca nu merita sa cumperi una noua, eu vorbeam despre calitatea ei. Cat nu dai bani din buzunar pt reparatii, e ok ![]() Scuzati unde am fost off-topic, am vrut sa nu credeti ca am ceva cu voi sau cu Loganu. ![]() Am rapuns la intrebare: 1. Am banii jos, iau altceva SH 2. Rate, iau Logan This post has been edited by andu911: 29 Jul 2005, 01:48 |
--------------------
-
-
-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
andu 911
ai nspe posturi pe topicul asta si NU ai raspuns la intrebare. Cum ar veni...off-topic AND 1. cred ca ai vrut sa postezi pe topicul celalalt. verifica intrebarea pe amandoua, si dacai ai postat invers, roaga un moderator de aici sa mute postul 2. Baa, ne lasi? Parca noi nu stim.. ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AND |
![]()
|
Oops!! Ai dreptate Ake ! Nici nu mi-am dat seama
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(andu911 @ 29 Jul 2005, 00:57) ... Incep sa devin antipatic cand vad Logan in semnaturi....nu mai poti sa zici nimic rau de Logan, ca imediat esti facut mincinos si invidios.. .... Daca vrei sa spui ceva rau de Logan, iti ofer eu niste idei - se poate bloca directia - vizibilitate in spate execrabila - aspect (foarte) urat - ambreiajul face un zgomot ca de diesel pre-common rail - dinamica slaba si cu putin efort mai gasesti. Dar nu ne spune ca se rupe cu 5 persoane in ea ![]() |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu mi-as lua niciodata Logan
Sau mai precis nu mi-as lua Dacia Logan! De ce? Pentru ca, cu exceptia unei minoritati aproape neglijabile cantitativ, Loganul a fost cumparat de fostii posesori de diverse masini despre care TOTI ar fi spus ca sunt conduse de mitocani! Pentru ca nu pot conduce cu plastice pe scaune Pentru ca nu pot conduce o masina careia sa-i lipesc sigla calutului cambrat Pentru ca nu pot conduce o masina careia sa-i prelungesc teava de esapament cu 30 cm (cand ajunge ipochimenu acasa ii fac poze!) Pt ca nu pot conduce o masina careia sa-i vopsesc etrierele Pentru ca vreau sa pot spune in gura mare despre masina mea ca ete un rahat in ploaie fara sa imi sara in cap 10000000 de talibani Pentru ca nu vreau o masina ieftina. Pentru ca vreau sa fiu considerat prost dand de 2 ori mai multi bani pe o masina cu aceleasi sau mai putine dotari Pentru ca nu vreau sa incurajez industria romaneasca Pentru ca vreau sa fiu considerat snob si nu loganar Pentru ca pe acest forum majoritatea posesorilor de logan mi-au facut o impresie EXECRABILA si mi-e frica sa nu fie vreo afectiune de la masina Pentru ca nu vreau sa mi se infunde radiatorul cu muste Pentru ca nu vreau sa mi se puna praf mai mult pe logan Pentru ca vreau sa am ABS nelimitat. Pentru ca are o forma de untiera, sau de frigider cazut in rana Pentru ca IN ACEST MOMENT MITOCANUL MEU DE VECIN POSESOR DE LOGAN CLACSONEAZA SI URLA "VEEEEETAAAAA" desi ar putea sa o sune, macar la interfon! Pentru ca e o masina urata, inalta, patratoasa parca rezultat al unei mizaliante dintre un clio si un tomberon... Pentru ca asa vrea muschiu meu.... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@asarban, ai uitat motivul suprem:
- Pentru ca nu vreau sa vina sfarsitul lumii! Nu inca! (hai, recunoaste ca te tenteaza consumul loganului ![]() This post has been edited by vv: 29 Jul 2005, 08:59 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Kramer |
![]()
|
|
-------------------- |
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
NU mi-as lua niciodata. Pt. ca e dizgratios si nu am porci de carat in portbagaj... Ma refer strict la variantele de peste 7500 de euro. Celelalte le-as lua doar daca as avea nevoie de o purtatoare dintr-un loc in altul, nu de o masina...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
"..............SI URLA "VEEEEETAAAAA" desi ar putea sa o sune, macar la interfon!"
I-o fi stricat omului ghiveta, acum ce vrei sa faca? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Kramer |
![]()
|
|
-------------------- |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(asarban @ 29 Jul 2005, 08:35) Nu mi-as lua niciodata Logan Sau mai precis nu mi-as lua Dacia Logan! De ce? Pentru ca, cu exceptia unei minoritati aproape neglijabile cantitativ, Loganul a fost cumparat de fostii posesori de diverse masini despre care TOTI ar fi spus ca sunt conduse de mitocani! Pentru ca nu pot conduce cu plastice pe scaune Pentru ca nu pot conduce o masina careia sa-i lipesc sigla calutului cambrat Pentru ca nu pot conduce o masina careia sa-i prelungesc teava de esapament cu 30 cm (cand ajunge ipochimenu acasa ii fac poze!) Pt ca nu pot conduce o masina careia sa-i vopsesc etrierele Pentru ca vreau sa pot spune in gura mare despre masina mea ca ete un rahat in ploaie fara sa imi sara in cap 10000000 de talibani Pentru ca nu vreau o masina ieftina. Pentru ca vreau sa fiu considerat prost dand de 2 ori mai multi bani pe o masina cu aceleasi sau mai putine dotari Pentru ca nu vreau sa incurajez industria romaneasca Pentru ca vreau sa fiu considerat snob si nu loganar Pentru ca pe acest forum majoritatea posesorilor de logan mi-au facut o impresie EXECRABILA si mi-e frica sa nu fie vreo afectiune de la masina Pentru ca nu vreau sa mi se infunde radiatorul cu muste Pentru ca nu vreau sa mi se puna praf mai mult pe logan Pentru ca vreau sa am ABS nelimitat. Pentru ca are o forma de untiera, sau de frigider cazut in rana Pentru ca IN ACEST MOMENT MITOCANUL MEU DE VECIN POSESOR DE LOGAN CLACSONEAZA SI URLA "VEEEEETAAAAA" desi ar putea sa o sune, macar la interfon! Pentru ca e o masina urata, inalta, patratoasa parca rezultat al unei mizaliante dintre un clio si un tomberon... Pentru ca asa vrea muschiu meu.... Bwahahahahhahahahahhahahhahahahahahhahhaha Mai tare decat daca ma uit la Benny Hill Show!!! Jef, de unde le scoti, ca m-am cracanat de ris mai rau decat fotbalistii ![]() Rid de 10 minute ca idiotu' si astia din birou se uita la mine ca la Logan ![]() ![]() ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
eu unul tot nu inteleg inversunarea unora impotriva loganului.
e o masina ieftina si gata . nu te poti astepta la mare lucru de la ea . dar acum ce vreti, ca aia care si-au luat sa spuna: suntem fraieri, ne-am tapit? in ciuda contra argumentelor eu as vrea un logan pe motorina. |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Am certitudinea ca vei edita aceasta afirmatie:
QUOTE De ce? Pentru ca, cu exceptia unei minoritati aproape neglijabile cantitativ, Loganul a fost cumparat de fostii posesori de diverse masini despre care TOTI ar fi spus ca sunt conduse de mitocani! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar exista un Logan cu servodirectie si AC, si ar fi disponibil in maxim o saptamana de la inregistrarea comenzii, as lua in considerare si achizitionarea unui Logan. Altfel nu.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 19:09 |