Poze si cu masina mea ;-)
![]() ![]() ![]() |
Poze si cu masina mea ;-)
ileg-Al |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 28 May 03 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_2122.JPG ( Size: 224.7k ) Number of downloads: 1065 IMG_2126.JPG ( Size: 213.42k ) Number of downloads: 1328 IMG_2127.JPG ( Size: 236.76k ) Number of downloads: 1230 IMG_2129.JPG ( Size: 229.54k ) Number of downloads: 1778 IMG_2131.JPG ( Size: 247.02k ) Number of downloads: 1147 IMG_2108.JPG ( Size: 237.99k ) Number of downloads: 2138 IMG_2109.JPG ( Size: 68.76k ) Number of downloads: 2045 IMG_2110.JPG ( Size: 60.65k ) Number of downloads: 1641 IMG_2111.JPG ( Size: 181.3k ) Number of downloads: 1539 IMG_2117.JPG ( Size: 239.42k ) Number of downloads: 2043 |
||
-------------------- Oi fi eu prost dar, cand ma uit in jur, am sperante!
|
|||
Sig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumoasa masina, felicitari !
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
- B-32-JGM O masina curata si ingrijita spune multe despre proprietar.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Păi bine ar fi să ne spui și ceva costuri...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Misto intampinare la un post pe Daciaclub, Moderatorule !
Imi cer scuze ca te-am deranjat si te-am scarbit cu postul meu, am sa fiu mult mai atent pe viitor si nu am sa mai postez nimic neprofesional ! Daca te uitai cu atentie si nu erai asa grabit sa critici totul observai ce au vazut si ceilalti: 1. Nu am folosit nici o clipa cuvantul tunning. Ce am facut nu e tunning. Am personalizat-o un pic doar. Si daca imi mai arati un bord Solenza ca al meu dau o bere! ;-) Vrei tunining, te trimit la fime si masini misto tunate. Daca o sa am bani, poate o sa o tunez si eu, deocamdata nu ! 2. Am zis clar - Poze cu masina mea - Atat ! 3. Uite finalul - Nu am postat sa ma laud ci sa impartasesc ideile cu voi. Asta doream. 4. Inteleg ca erai foarte suparat si grabit sa imi reprosezi lucrurile astea dar atentie la gramatica ca mi-a fost greu sa inteleg reprosurile ![]() 5. Pozele au fost facute pe super graba. Nu sunt nici fotograf profesionist. O sa apelez la Adrian pentru alt set de poze, poate te vor convinge ![]() Si pentru tine ca sa stii, totul este cu lucruri de calitate, dupa parerea mea ingrijit lucrat. Nu imi plac chiciurile si nu ma bag la asta. Mersi de suport Sig ! Keep it real ! Costuri: 1. Tobe borla + TIPS - aprox 8 mil 2. Nuca + manson + rama - 1,5 mil 3. Bordul - 1 mil Daca nu mi se sterge postul si mai vreti detalii, continuam discutia. Astept si eu propuneri la eleron si grila fata. Thanks. |
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-l lasi pe driverx in pace. Asa e el, mai direct. Cateodata mai deranjeaza tonul lui, dar asta e. Si-a spus parerea sincer.
Si pana la urma fiecare face ce vrea si ce poate cu masina lui. Asa ca din partea mea, daca tie iti place,Bafta in continuare ! |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Normal ca il las in pace, nu am absolut nimic cu el.
Suport si orice comentariu, ca e normal asa. De asta am postat. Unora o sa le placa, altora nu, e corect. Critica e constructiva ! Tonul direct nu ma deranjeaza, insa sa fie la obiect. A folosit un ton care m-a deranjat referitor la tunning si faptul ca masina ar fi un fiasco de prost gust si mi s-a parut korect dreptul la replica. Atat. Thanks ! |
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bordul l-ai făcut tu? Unde ai găsit indicatoare?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Bordul a fost coproductie ;-)
Danny (dsign) a montat majoritatea led-urilor noi. Eu am lucrat la ace si luminarea lor pentru ca astia de la Dacia nu sunt prosti. Au pus ace mate din 2 motive: 1. Nu e suficienta lumina pentru ca sa o preia acele. 2. Pe centru kilometrajul e luminat pe SMD-uri portocalii, pe laterale (turometru + indicatoare) este luminat cu becuri si este ceasul vopsit in portocalliu ![]() Cu indicatoarele a fost chinuiala mare - Centrul este de la Logan si vopsit rosu, dat de dsign. Celelalte de la un bord de Opel Astra de pe la dezmembrari. Dar cata alergatura sa le gasesc. Si ceva munca sa le fac sa se potriveasca pe axurile de la bordul Solenzei. |
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
ileg-Al, imi plac jantele, sunt super, ar fi dat si mai bine daca erau mai mari, dar este bine si asa. O sa te intreb ceva la ce nu te asteptai. Ce ma intereseaza si am vazut la tine sunt paravanturile alea de la geamurile din fata. In primul rand ai geamuri electrice? In al doilea rand, paravanturile alea nu se monteaza in asa fel incat sa ia cat de putin din cursa geamului nu? Ca am inteles ca ar fi probleme ca se strica repede motorasele daca se pun acele paravanturi care sunt montate si pe interior acolo unde intra geamul sus si forteaza aceste motorase.
Aceste paravanturi le consider utile si destul de aspectuoase. Vreau detalii. Merci. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Mie imi place (si sunt moderator
![]() Macar tu ai avut curaj si ai investit in asta. Cine nu stie ce inseamna comenteaza usor pe banii altuia ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Salut Daedalus,
Deci paravanturile sunt unguresti, SZATUNA, cam multisor - 1mil, dar isi merita banii fata de alea turcesti. Am avut si de alea vreo 2 luni, dar ma saturasem sa inchid geamul cu mana si nu de tot. Au un sistem de cleme in forma de U care tin chederul departat. La mine se inchid ok, nu fura din cursa geamului, dar asta dupa ce am utilizat geamurile doi ani de zile si s-a mai "rodat" chederul. Am pus si unui prieten care are masina de 8 luni si la el se inchid mult mai greu. Am geamuri electrice, dar nu din fabrica, ci puse pe urma. Am paravanturile astea de vreo 6 luni si totul e ok. Am senzatia ca sistemul de ridicare la geamurile mele este mai bun decat cel original de pe Solenza. Spun asta deoarece am observat si la prietenul meu si la alte doua masini ca daca intampina contra la ridicare "fug" spre inainte. Ale mele nu, se opresc in acel loc... In concluzie eu sunt multumit de ele. Acum pot merge cu geamul deschis si la 120 km/h. Am testat. Inainte ma sufla curentul. Si acum se simte, dar este suportabil. Si in plus e bine pe ploaie, pot tine geamul un pic deschis, sa intre aer. Inainte ma ploua imediat. In final, comentariile le suport, asa cum am zis, sunt constructive. Deci, mersi RIon, fac si eu ce pot, as face si un tunning adevarat daca as avea banii ... asarban, esti tare dur in exprimare ![]() ![]() ![]() Respekt ! |
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Sunt posesor de solenza de ceva vreme si ma gandeam si eu sa schimb ceva la capitolul iluminare. Mie imi place cum a iesit. Combinatia aia de nuante de albastru spre gri apoi albul indicatoarelor de temperatura si combustibil imi place. Efortul tau e apreciabil.
Nu te speria de opiniile contradictorii, sunt normale si la urma urmei e o chestie de gusturi personale. Arunca si tu o privire pe topicurile de pe forumul asta si la final vei observa felul preferat al unor colegi forumisti este mucii cu fasole.....deci cum spuneam e o chestie de gusturi. This post has been edited by george_slz: 29 Jul 2005, 00:38 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Daca tot ai pus poze cu masina, macar puteai sa o cureti un pic mai bine... Sterge gumele, da-le cu silicon, fii mai atent la detalii!
Imi place bordul, luminile, dar parca nu se potriveste cu masina.. Daca era albastra era super! Schimbatorul imi place! Eu la interior la a mea nu am facut absolut nimic, chiar imi place asa, stock! Mai nasol este ca ieri fusei la padure si fiind noate, am luat o groapa mare si am facut tandari prelungirea fata! Deh, azi am luat alta, dar trebuie vopsita! ![]() Imi plac si geamurile, sunt ionizate, nu? O sa mi le fac si eu, acum, la leafa! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 31 Jul 2005, 18:42) Daca tot ai pus poze cu masina, macar puteai sa o cureti un pic mai bine... Sterge gumele, da-le cu silicon, fii mai atent la detalii! Imi place bordul, luminile, dar parca nu se potriveste cu masina.. Daca era albastra era super! Mai Adriane... tot respectul pentru ce faci cu masina ta, dar sunt si altele frumoase... nu e vorba de detalii, silicoane si curatare... nu a expus-o la expozitie, inca ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Mersi de aprecieri Adrian, de la tine primesc cu placere. Inca nu expun, vorba lui RIon, pozele au fost facute in viteza. Imi pare rau sa aud de prelungire, o faci tu, dar bani si timp in plus
![]() ![]() |
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Dragalasa masina.
Nu conteaza ce spun altii, esential este sa te simti tu bine stiind ca ai facut ceva pe gustul tau. |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
QUOTE(ileg-Al @ 1 Aug 2005, 10:42) Mersi de aprecieri Adrian, de la tine primesc cu placere. Inca nu expun, vorba lui RIon, pozele au fost facute in viteza. Imi pare rau sa aud de prelungire, o faci tu, dar bani si timp in plus ![]() ![]() sfatul meu.. Ia-ti una cheala, taie cu panza fierastrau sigla, ia niste chit obisnuit si modeleaza... IMPOSIBIL sa nu iti iasa, este super simplu.. Eu am sub pat o grila, vopsita chiar grafit ![]() ![]() Si ia zi mai! Ai geamuri ionizate sau nu? |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
ileg-Al |
![]()
|
Stiu ca o ai de 4 luni, am tot vorbit pe net si am sperat sa o iau eu
![]() ![]() Da, am geamuri ionizate de 2 ani de zile. Sunt multumit de ele, daca iti place efectul de oglinda e ok. Ingrijite nu se deterioreaza. Respekt ! |
|
|
sonicBanG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 November 04 ![]() |
Da-ne cateva detalii despre genti...sunt foarte frumoase si se potrivesc la tanc cu masina...unde as putea gasi exact modelul asta?
|
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4
- BH05KID
|
|
ileg-Al |
![]()
|
SonicBang se gasesc pe piata la noi, aprox 8 mil la reprez, in vitan 10 mil. Uita-te pe net la www.westtires.ro
|
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
Un prieten de familie are o SLZ Scala. Vreau sa va intreb daca la acest model de SLZ nu ar trebui sa aibe portbagajul capitonat.
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Brava nene aveti de treaba cu masinile astea, sa le tineti curate si stralucitoare... Sa stiti ca va invidiez, pentru ca la mine e jale mare nene .... pur si simplu nu pot sa o tin curata ( e drept ca si eu sunt un pic mai dezorganizat). Cred ca daca imi vedeti masina ma luati la bataie ....
![]() Da cred ca va mananca o gramada de timp... ceea ce eu nu am (timp), asa ca ...sa zica merci daca o spal o data la doua saptamani cand merg pe la un gratar la curte... ca in rest .... dumnezeu cu mila .... Momentan consider ca nu este suficient de murdara ca sa pun poze aici .... ![]() Offffffff ce ma roade invidia asta !!!!! ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
merci Tudor B, de asta nu eram sigur, eu am DSN Confort si am tot mochetat
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Leu1: 4 Aug 2005, 00:15 |
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(nairam @ 3 Aug 2005, 19:58) Brava nene aveti de treaba cu masinile astea, sa le tineti curate si stralucitoare... Sa stiti ca va invidiez, pentru ca la mine e jale mare nene .... pur si simplu nu pot sa o tin curata ( e drept ca si eu sunt un pic mai dezorganizat). Cred ca daca imi vedeti masina ma luati la bataie .... ![]() Da cred ca va mananca o gramada de timp... ceea ce eu nu am (timp), asa ca ...sa zica merci daca o spal o data la doua saptamani cand merg pe la un gratar la curte... ca in rest .... dumnezeu cu mila .... Momentan consider ca nu este suficient de murdara ca sa pun poze aici .... ![]() Offffffff ce ma roade invidia asta !!!!! ![]() OFF:Man, eu lucrez 12 ore pe zi... Cand ajung acasa, daca nu ies cu prietena in oras, imi spal masina.. Azi, am lasat-o de o parte si am spalat masinile ![]() ![]() Aprox 1 ora! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
sonicBanG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 23 November 04 ![]() |
Multumesc, ileg-Al
PS: misto jenti in oferta KM...as fi curios de o simulare pe solenza cu diferitele modele prezentate acolo This post has been edited by sonicBanG: 5 Aug 2005, 15:05 |
--------------------
Dacia
Solenza Confort 1.4
- BH05KID
|
|
manasse |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 7 March 05 ![]() |
adi-sol, lasa jentile.
spune-ne mai bine de carpa aia de la spalatorie, care absoarbe tot ![]() pe bune, chiar vreau un ceva bun de frecat, ma scuzi. merci |
--------------------
Dacia
Solenza - Confort
- 7767 Never buy a car you can't push.
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
QUOTE(ileg-Al @ 3 Aug 2005, 10:19) SonicBang se gasesc pe piata la noi, aprox 8 mil la reprez, in vitan 10 mil. Uita-te pe net la www.westtires.ro Frumoasa masinuta ai...ce sa zik jantele m`au inebunit..am cautat pe site ala si nu am vazut ca alea tale..poti sa`mi dai te rog un link (si cu preturi) unde gasesc jante la fel ca ale tale. Multumesc |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa foc masina, super finuta. S-o stapanesti sanatos.
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
mijto masina...de abia astept si eu un vara sa termin cu bacu si ma apuc si eu de tuning;)...succes in continuare...vezi ca nu se scrie jenti...se scrie jante;)
![]() Later edit: Stie cineva de aici ...pe cineva cu o slz scala tunata...m-am intalnit cu el pe strada si a ramas masca ,cand a vazut ca am si eu pleoape ca ale lui...tipu e putin mai in varsta...avea mijto masina oricum...salz This post has been edited by dandrei: 8 Jun 2006, 11:09 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:22 |