pro sau contra basescu, stergem sau nu?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, stergem sau nu?
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io nu stiu de ce nu deschid ei un topic d-asta pe Piua. Ce-as mai rade.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
da, nici eu nu inteleg de ce nu fac asta. Le pun chiar eu linkul catre noul topic.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
io am votat varianta 3
![]() p.s. sa nu mai zica garett ca daca nu vote, nu contez ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
De tot. N-are niciun rost, doar samanta de scandal. Dar poate ca asta se doreste!?!
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Eu am votat prima varianta, dar as inclina spre a treia. Primul care scoate alt cuvant in afara de basist sau uselist ban 20 de zile. Chiar rog moderatorii acestei sectiuni sa inceapa sa dea vacante pentru jigniri. Cine o comite primu', vacanta! In acest fel cel jignit nu va mai raspunde.
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Votat varianta 3. Totusi e un subiect fierbinte. Desi, nu mi-as dori sa fiu in pielea moderatorului care-si asuma sarcina...
Ar fi o munca de Sisif sa "cureti" topicul respectiv. Lasa-l asa, in fond reflecta zbuciumul vremurilor pe care le traim. Ne e rusine sa ne uitam in oglinda sa ne vedem cum suntem? P.S. LMA! |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
putem, insa nu ar fi corect pe ansamblu.....nu ca as aprecia jignirile, dar daca nu s-au acordat pana acum, sa fie clementa pana maine.....sa aiba timp sa vada toti. dar dupa aia.......alta discutie
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
... sa se ajunga la varianta 2?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kato, din start a fost propus un termen de 24 de ore.
Sa inteleg, ca pana la expirarea termenului putem sa ne porcaim la liber? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
de ce sa se stearga? eu asa l-as lasa, ca stimabilii colegi, sa vada peste timp (1 an doi trei....) cum au reusit sa se spurce intre ei pentru niste hoti. sa vada unde au gresit si sa nu mai repete......
@radiane, prefer sa nu. ![]() This post has been edited by kato: 15 Aug 2012, 22:29 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
kum |
![]()
|
Nu mai sta nici dracu' sa citeasca rahaturile alea colegu'... Nu au citit ei cand s-au scris (da' cu parerea si-au dat), d-apoi dupa nshpe luni...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu am votat varianta 2. M-ar parea rau ca prietenul meu din Galati sa stea cate doo zile pe forum si douazeci pe langa.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Fii sigur ca nu io as fi ala
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Pai o sa iei ban doar tu
![]() Voi fi satisfacut ca cine ma jigneste isi ia vacanta, asa ca nu voi mai riposta! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e aia "abatere grava" ? (ce coincidenta cu titularul topicului...)
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cdadan |
![]()
|
Vezi ca acolo scrie "abatere grava". Subtilitatile fine gen "buna dimineata" nu se pun.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
Si nici ce face baetzii?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
wi-fi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mwe base e abatere grava? sau te referi la dialogul dintre useri? daca e abatere grava, poti sa stergi anticipat si topicul de "folbal".
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Abatere grava e decit mwe Dinamu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
am votat 3... vre-o 3 zile nu am deschis topicul ala, se pare ca am ratat distractia...
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
De ăștia de ce nu comenteaza nimeni nimic?
![]() http://www.ziare.com/transgaz/privatizare/...ransgaz-1184277 |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
io am zis 2..
nu-mi place cum va porcaiti..n-are rost continuarea topicului.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
Iulia, varianta 2 e discutabila. In fond, nimeni nu e obligat sa intre pe acest topic.
Speedy, esti liber sa ne prezinti opinia ta. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@kato: ai vazut ca te-am convins sa te implici in "viata cetatii"?
![]() On-topic: votat 3, sa ramana sand-box-ul dar fara porcaieli, putem combate si civilizat. @Speedy: pai ce mai e de zis? Adreseaza-i "urari de bine" celui care ne-a bagat in mocirla asta cu fmi-ul dupa ce abia scapasem! This post has been edited by Garett: 16 Aug 2012, 08:34 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:21 |