HELPPPP!, ce masina sa-mi iau???
![]() ![]() ![]() |
HELPPPP!, ce masina sa-mi iau???
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Skoda Octavia Combi
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
noua sau SH ?
pt SH uri uite niste variante : http://www.bmwgroup.ro/bmw/frameset_static..._secondhand.asp se ofera leasing si garantie 1 an ![]() pentru nou , hmmmm greu , benzina sau diesel ? |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Go for Avensis, sau poti sa te bagi la o Honda Accord (sunt supertari, si dizelu face toti banii din cate am inteles- baga spaima in benzinari), plus de asta, mai arat si bine... sau poti sa mai iei in considerare Mazda 6 (parca are break, nu-s sigur)
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Peugeot 307 SW
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
octavia 2
cred ca si mondeo s-ar incadra opel vectra avensisul nu e de neglijat fa o tura pe la toti dealerii iei oferte te plimbi cu masinile si pe urma te hotarasri bafta si sa ne spui ce ai ales |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Ia-ti masina japoneza! Fabricata de ei si nu pe la vreo divizie pentru eu.
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Go for Avensis !Toyota face super masini (eu am avut un Land Cruiser si o Corrola pe mana - nu in tara , si nu m-au dezamagit niciodata) .Sunt foarte fiabile iar piesele nu sunt deloc scumpe in comparatie cu alte modele.Dar ai grija sa fie japoneza nu asamblata aiurea (desi nu cred ca avensisul se asambleaza in alta parte).
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Mazda 6 sau Avensis
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmmm... mie imi place 307SW SW PACK 1.6 HDI (110CP), dar ajunge la 19k....
P.S.=LEUL are tabla GALVANIZATA garantata 12 ani anticoroziune,d'aia merita dati banii pe el,printre altele. ![]() This post has been edited by vv: 25 Aug 2005, 10:27 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
avensis numai jap nu mai este
![]() legacy, accord, M6 ![]() legacy 5 usi : 18700 E CIP ![]() ![]() w2_01.jpg |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Seeker |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 February 05 From: Iasi ![]() |
Volvo V40 sau V50.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2005
- IS-XX-XXX Ford Focus Ghia 2007
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau, desigur, ar putea incerca si un Cayenne, sau poate un Phaeton daca nu-i plac SUV-urile.
Haide ma, cel mai ieftin volvo incepe de la 17k CIP. E peste ceea ce si-a propus omul. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te si la Focus2. Inclusiv la interior. E mare...
![]() Attached thumbnail(s) focus2wagon.jpg ( Size: 10.26k ) Number of downloads: 20 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
10X lume... totusi trbuie sa ma incadrez in 18K cu tot cu taxe... (noua)
307SW e interesant dar se zice ca e scumpa intretinerea... Honda... hmmm, buna idee... totusi 17.000 E CIP... Subaru (imi place muuult) dar e scumpa... FOCUS... cat e? pana-n 15K parca... da... VOLVO + alte avioane nu-mi iau acum.. poate maine... ![]() Ptr. SH ma gandesc la Passat sau Vectra ... (dar tata nu prea vrea SH...) oricum 10X... This post has been edited by skija: 25 Aug 2005, 10:54 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Pentru ca fiecare a propus marca pe care o are in posesie sau la care viseaza, vin si eu cu propunerea:
Megane II Estate, versiunea de dotare Confort Privilege, cu motorizare 1.9 dCi => 18.000 DDP. Versiunea Privilege este cea cu piele in interior. Uite aici: http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=19 Alege Confort Privilege si motorizarea de 1.9. Pretul ddp este 19.100 EUR dar ai reducere vreo 1200 EUR la versiunea estate .. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
la 18k DDP : megane
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
skija |
![]()
|
ma frige pielea aia vara....
![]() ![]() Acum am vazut si sunt 3 modele... 1. AVENSIS 2. MEGANE II (break) 3. FOCUS (break) (in ordinea preferintelor) nu stiu... sunt in ceata totala... mai bine iau 3 LOGAN... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
jake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 May 04 ![]() |
QUOTE la 18k DDP : megane Sa fim seriosi... Corolla HB 18800 DDP, Sedan 19100 DDP , motorizare D4D 2.0 |
--------------------
Corolla 2.0 DTD
- B-0xxxxx
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stai usor cu pielea ... este piele perforata iar pe zona unde stai cu sezutul si respectiv cu spatele este o panza de calitate super. E special facuta anti-transpiratie. Eu zic sa mergi la un showroom sa vezi despre ce e vorba. O sa iti placa.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
C- 4 poate chiar C- 5 1.8i
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ia in considerare si Toyota Corolla verso(break- ca ziceai ca ai vrea ).Arata foarte bine(parerea mea) si e spatioasa in interior.Da o fuga la un dealer si uita-te la ea.
|
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Renou? No offense, dar nu m-as baga...
Personal, dac-ar fi sa-mi vand BMW-ul si sa-mi iau alta marca, aceea ar fi Honda Accord... Probabil ca-mi place asa de mult fiind ca este replica japoneza la BMW... nu stiu, dar stiu sigur ca asta as lua.... Tu pe cat timp vrei sa faci leasing-ul? Cat achiti la start? |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca tot ajungi la un dealer renault, uita-te si la laguna: http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_versiuni.php?v=20
in echiparea de baza te costa 17.091 euro |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
totul se reduce la bani !
nu poate sa ia o japoneza cash . eu asa am inteles daca omul tot zice de DDP . si mai vrea si break . ia s vad jap DDP pana in 18k break cu dotari umane . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
socrii mei si-au luat in primavara Ford Focus Ghia Sedan:
153.jpg TDdi, consuma in jur de 5%, destul de bine avand in vedere ca e o masina maare. sunt foarte multumiti de el, mere bine, arata fain, interiorul e confortabil, spatios (si un portbagaj imens). A costat 16.000 euro cu toate taxele (acuma nu stiu ce optionale si-au pus pe ea, in afara de AC, ca ala sigur il au). http://www.ford.ro/index,15,142 poate iti mai spune si paulp despre masina asta, ca si el are un exemplar break. This post has been edited by bertro: 25 Aug 2005, 11:50 |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as astepta SIAB-ul. In fiecare an apar cateva oferte tentante in perioada lui. Sper ca nu vorbesc prostii, nu stiu daca se tine anul asta
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
skija |
![]()
|
DA, vad ca parerile sunt impartite (rau)...
![]() Eu sincer dintre TOYOTA si orice alta masina (la banii aia), as alege japoneza... ramane sa le vad acum pe astea 3... avensis, megane si focus.. o sa ma duc la dealeri sa vad ce si cum... PROMIT CA VA ANUNT LA CE M-AM HOTARAT !.. 10X la toata lumea... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca sa-l contactezi pe AND pe PM, el are o bogata experienta in alegerea masinilor, infiintand cel putin vreo cinspe topicuri pe diverse forumuri si la diverse sume. Eu cred ca dintre noi toti el e cel mai nimerit sa te ajute. Nu mai stiu ce si-a luat pana la urma, da' poate da vreo sugestie
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:07 |