Timisoara
![]() ![]() ![]() |
Timisoara
Bogdan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|||
JCV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 23 May 02 ![]() |
Nu inca, dar au mai fost propuneri pe celalalt forum. Mi-ar place sa facem si noi intalniri saptamanale. Propun ca loc de intalnire stadionul Dan Paltinisan. Daca aveti alte propuneri sunt binevenite. Poate ne decidem asupra unei locatii si ne intalnim in weekend.
Eventual o sa scriu si pe celalalt forum. Bafta :wink: |
-------------------- Zambeste, maine va fi mai rau. :)
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Da ar fi o idee buna sa ne intalnim acolo; o sa mai vorbesc si cu altii pe care ii cunosc
:idea: |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Bogdan |
![]()
|
Daca tot vorbim de Tm...are cineva de recomandat sau de NErecomandat un service anume din Tm ? Eu din fericire nu am avut probleme pana acuma, dar vreau sa merg la o verificare pe la 5000 de Km si nu as vrea sa merg la unii care sa imi spuna "asa e normal sa faca motorul" :cry:
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Nu s-a inventat asa ceva. Trebuie sa te tii tare si sa faci pe prostu: "nu va suparati nene, dar pe perete scrie ca trebuie sa se verifice si nivelul de ulei la cutia de viteze, asta cum se face ?" si mai ales sa nu te intorci cu spatele. Cel mai serios ar fi TimNovDac, dar nu suficient.
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
In urma discutiei cu lprodan, propun o 'adunare' vineri, peste 3 saptamani, adica in 21 Martie, spre seara - pana atunci sper sa se mai incalzeasca. Cine sa anunta ca vine ? Astept propuneri pentru locul de intalnire !
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
LProdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 7 January 03 From: Timisoara ![]() |
Pai eu vin sigur... daca nu intervine ceva neasteptat. As sugera ceva de genul orei 17:30-18 intr-un loc aerisit. Poate la McDrive :?:
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
Asa e ok. O sa incerc sa postez un mesaj si pe celalalt forum
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
dar la 18, ca lucrez pana atunci
|
-------------------- DSN Clima
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Votez
|
-------------------- |
|
cbadescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 6 December 02 From: Timisoara ![]() |
o sa intarzii vineri 1/2-1 ora.
ne vedem acolo ? |
|
|
Bogdan |
![]()
|
Eu o sa ajung in jur de ora 18-18:30. Se mai anunta si altcineva ?
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
LProdan |
![]()
|
Pai oameni buni, hai sa vedem care e ora intilnirii, ca n-are sens sa venim la locul faptei si sa nu dam unul de altul, pentru simplul motiv ca cineva vine la o ora, altul vine peste 45 de minute, etc. N-ar avea nici un farmec.
Doar venim sa ne cunoastem pe viu si sa mai discutam de una-alta. Ca o concluzie, orele 18:30 la McDrive. E OK asa? |
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
De acord :oops: ; 18:30 sa fie
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
LProdan |
![]()
|
He, he, eu cred ca vin cu sotia. Sper sa nu intervina ceva pina atunci si sa reuseasca sa vina si Sergiu, cbadescu, DSops, etc.
|
-------------------- |
|
Bogdan |
![]()
|
:idea:
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Vin si eu! Cu sotia (ma rog, viitoarea sotie, ca inca nu e...)
Si sa nu uitam de IsNa si Xman... Mai postam si pe forumul celalalt, nu stiu daca il citesc toti pe asta. Numai bine, si looking forward to it! |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
hop si eu
![]() |
-------------------- |
|
cbadescu |
![]()
|
voi chiar suntetzi serioshi cand spunetzi ca venitzi cu sotiile?
atunci o sa vin ei eu cu ea, dar de data viitoare ![]() |
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE voi chiar suntetzi serioshi cand spunetzi ca venitzi cu sotiile?
atunci o sa vin ei eu cu ea, dar de data viitoare ![]() Hai ca-ti spun eu secretul, numai sa nu ma spui: crezi ca daca afla ca ma duc cu baietii dupa servici, sta linistita si ma lasa? ![]() Mai ales cu masini... Nu cumva sa ma bag in ceva cursa (de viteza sau demaraj), ca ma stie de nebun. Pai cam asta e! again ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
DSops |
![]()
|
Poate nu are carnet sau o fi suspendat sau se serveste bere la firma (se pare ca am scris postul prea incet!). Eu as aduce si pisica, dar nu stiu daca nu se supara.
|
-------------------- |
|
cbadescu |
![]()
|
Na bine, vin si eu cu sotia :roll:
|
|
|
JCV |
![]()
|
Ma inscriu si eu
![]() PS : pe celalalt forum sunt "Xman" 8) |
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
m-a intereseaza o intilnire a posesorilor de DSN din Timisoara.din pacate in saptamana 17-21 Martie lucrez pana la ora 23.in saptamana24-28 nu se poate aranja vreo intilnire?
|
-------------------- |
|
LProdan |
![]()
|
Pai daca totul merge bine( si nu vad de ce n-ar fi asa) cred ca intilniri de astea vom tot face. Vorba aia, avem masini care 'cer' asemenea intilniri
![]() |
-------------------- |
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
atunci anunta-ma si pe mine te rog cand v-a mai intilniti
|
-------------------- |
|
JCV |
![]()
|
Poze de la intalnirea timisorenilor.
:wink: |
|
|
Bogdan |
![]()
|
Am fost de dimineata in piata si am dat de tipul dcu duzele duble
![]() Trimite-mi te rog daca poti pozele in formatul original pe mail; Thanks |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
cbadescu |
![]()
|
Eu nu vad pozele
![]() |
|
|
DSops |
![]()
|
Nici eu.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:53 |