Daewoo Nubira(Chevrolet Lacetti) 2003, mica mea limuzina
![]() ![]() |
Daewoo Nubira(Chevrolet Lacetti) 2003, mica mea limuzina
BennyORWO |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_1958.JPG ( Size: 759.82k ) Number of downloads: 1288 IMG_1959.JPG ( Size: 732.27k ) Number of downloads: 1476 IMG_1962.JPG ( Size: 809.19k ) Number of downloads: 1495 IMG_1965.JPG ( Size: 575.83k ) Number of downloads: 1590 IMG_1967.JPG ( Size: 519.3k ) Number of downloads: 1588 IMG_1969.JPG ( Size: 456.96k ) Number of downloads: 736 IMG_1971.JPG ( Size: 533.43k ) Number of downloads: 682 |
||
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Confort o avea fata de vechea Dacie, dar siguranta? Teste nu i-au facut, dar Nubira stiu ca nu statea prea bine, neam cu Aveo
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
speedy82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 13 July 05 ![]() |
@BennyORWO: Sa o stapanesti sanatos si sa te tina mult si bine! Vad ca masina a fost destul de...abuzata. Asa ai luat-o?
@argon: cam toata gama veche de woo-uri sufera de marea problema a sigurantei. Cel putin la nivel European, le-au dat in cap urat de tot. Prin State e putin mai bine, desi ei au alte stadarde decat stelele EuroNCap si care sunt si mai dure. Dar avand in vedere, ca masinile astea se vand in tari unde nivelul de pret este mai important... P.S. Daca tot ai "orezarie" poti incerca si forumul/forumurile dedicate ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Multumesc @speedy,Doamne ajuta.
A mea doar cu numele este Daewoo,in rest e Lacetti pur sange. Abuzata nu stiu daca a fost,dar cred ca te referi la petele de pe bord. Asa am luat-o.Vechiul proprietar lipise tot felul de brizbizuri pe acolo:suport de telefon,iconite,etc. O sa incerc sa schimb acele segmente cu altele de la dezmembrari. Siguranta oricum este peste dacie,macar ca are airbag-uri ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
speedy82 |
![]()
|
Am inclus si petele de pe ornamentele de plastic, dar si "pielea" obosita de pe volan, de la mansonul de la schimbatorul de viteze, tapiteria arsa si desprinsa de pe scaunul soferului si scrumiera din spate rupta.
Alta precizare ar fi aceea ca "Lacetti" este doar numele modelului, marca este Daewoo, ulterior redenumita Chevrolet prin achizitia de catre GM. Oricum pe piata coreeana, masinile s-au vandut in continuare sub sigla Daewoo, iar pe celelalate Chevrolet, sau chiar Suzuki, daca ne referim la modelul de fata. Care apropos, dpdv tehnic este o Nubira II, cu mici deosebiri. Legat de ornamentele respective, sfatul meu ar fi sa le scoti si eventual fie le vopsesti argintii ca si cele de pe consola central, fie imbracate in coolant, sau varianta mai scumpa dar si cea mai...fatoasa cu hidrotransfer si il faci tot imitatie de lemn. Succes! |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(speedy82 @ 29 Mar 2014, 21:24) Am inclus si petele de pe ornamentele de plastic, dar si "pielea" obosita de pe volan, de la mansonul de la schimbatorul de viteze, tapiteria arsa si desprinsa de pe scaunul soferului si scrumiera din spate rupta. Materiale de proasta calitate. Stiu Lacetti cu sub 100k de km la bord si are mansonul praf, volanul ros, a avut un maner de portiera rupt etc. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 29 Mar 2014, 22:27) Desi Matizul avea 3 stele euroncap, adica triplu fata de aia a ta, erau bune la momentul ala, acum am evoluat, tu tot cu rabla te plimbi. QUOTE a fost testat in hamerica. Mda..la 160 km/h, nerelevant ![]() https://www.youtube.com/watch?v=XFkn37BDvTw This post has been edited by argon: 29 Mar 2014, 22:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Adevarata remarca lui @speedy82.
Intr-adevar,sunt cam uzate unele elemente,dar se pot inlocui. Conteaza mult si cum a fost pastrata masina...nu ma refer numai la proprietar,ci si unde a fost tinuta,afara sau in garaj. Masina ne stand in garaj,va dati seama,vara la 40 de grade afara,in masina sunt 50-60,si normal ca plasticile alea de la volan,schimbator,se inmoaie si se uzeaza,dar cum am spus,se pot inlocui,insa momentan merge si asa. Oricum,pentru ca este un upgrade fata de vechea dacia,eu sunt multumit de ea,si imi place ca atrage si privi,nefiind o masina uzuala...cel putin la mine in TR. Un mic upgrade as vrea sa ii fac.Vreau sa ii caut jante originale de aliaj sa le montez,in rest o las cat mai originala. @argon. Aia e alt model de Nubira. This post has been edited by BennyORWO: 29 Mar 2014, 22:56 |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Frumoasa masina, ce planuri de imbunatatire - modificare ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
BennyORWO |
![]()
|
@todhiere,merci.
Singura imbunatatire,ar fi niste jante de aliaj,in rest,cum am spus,o las cat mai originala...consider ca asa arata cel mai bine. Intre timp,o sa incep un proiect(daca pot sa ii zic asa),de reconditionare a batranei mele dacii din 94. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stalpul B (stanga) de ce a fost revopsit?
This post has been edited by IRONICK: 29 Mar 2014, 23:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Masina a fost revopsita in totalitate,dupa ce am cumparat-o.
Avea ceva zgarieturi pe la spoilere,o usa era putin ''stearsa'' in parcare,asa ca am decis sa o vopsesc. Sincer sa fiu,pana acum nu am observat ca s-a vopsit si chederul ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
todhiere |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 625 Joined: 8 June 09 ![]() |
Si eu la asta ma gandeam, niste jante, ca dau bine pe maisina. Imbracarea cu autocolant carbon sau gri inchis a ornamentelor din bord ar fi indicata, sunt uzate, si oricum lemnul fals nu prea se pupa cu clasa asta de masina, zic eu. Succes.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 dynamique 6 speed 1.9 dci 120 caluti Renault... Jean Renault
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ultimul model produs care-i? J350?
This post has been edited by Markos: 30 Mar 2014, 18:48 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Hmmm...se putea si mai bine,dar sa speram ca nu se va intampla necazul ![]() Intr-adevar consumul maricel,dar cel putin are mai multa vlaga decat unele masini cu care am mers. De ex:la scarbici am un Logan Van,1.5 dci 65 cp...baba de masina,putin mai sprintena decat batrana mea dacie...dar cand ma urc in ''orezu'' meu,e diferenta enorma,orezu avand putere aproape dubla. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(BennyORWO @ 30 Mar 2014, 07:44) Masina a fost revopsita in totalitate,dupa ce am cumparat-o. Avea ceva zgarieturi pe la spoilere,o usa era putin ''stearsa'' in parcare,asa ca am decis sa o vopsesc. Sincer sa fiu,pana acum nu am observat ca s-a vopsit si chederul ![]() In poze se vede vopsit cel mai bine opritorul de la usa spate. This post has been edited by IRONICK: 30 Mar 2014, 23:32 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Semnalmec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 September 11 ![]() |
Pai..parca erai mare fan ai batranei Dacii da' ....vad ca cu prima ocazie ai schimbat iute macazu'
![]() This post has been edited by Semnalmec: 31 Mar 2014, 02:33 |
--------------------
Dacia
1300
82
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Pai cum sa nu...inca am batrana dacie,si chiar vreau sa o reconditionez...dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu cumpar alta masina.
Momentan dacia este pe chituci si asteapta sa fie bagata la reconditionat... dar ca deobicei problema principala,sunt banii. Am mai spus,si repet...sunt daciot,imi plac daciile(intorc capul dupa ele pe strada),am si eu dacie,vreau sa o refac...dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma rezum numai la dacie. La un moment dat,trebuie sa te modernizezi in materie de masina,dar nu inseamna sa renunt la dacie...cum este in cazul meu. |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Semnalmec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 5 September 11 ![]() |
OK..spor la treaba cu 'batrana". Am crezut ca ai rematizat Dacia si de aceea am zis.Am inteles acum
![]() |
--------------------
Dacia
1300
82
|
|
speedy82 |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 29 Mar 2014, 21:34) Materiale de proasta calitate. Stiu Lacetti cu sub 100k de km la bord si are mansonul praf, volanul ros, a avut un maner de portiera rupt etc. E, aici iarasi putem deschide o discutie care se poate intinde pe cateva pagini. Asa si eu pot sa iti dau un exemplu cu un Lacetti al unui prieten care are 200.000 de km si care nu are nici plastice rupte, nici mansoane praf sau scorojite etc. Probabil ca masina pe care o stii a fost facuta taxi sau cel care a avut-o nu a avut grija de ea. Nu spun ca materialele din aceasta masina sunt de prima clasa. Nici vorba. Dar nici nu pot sa practic unul din sporturile romanilor "asa face toate", doar pentru ca unul sau niste posesori nu stiu sa faca altceva la masina decat sa bage cheia in contact si sa conduca. Si nici asta nu o fac cum trebuie This post has been edited by speedy82: 31 Mar 2014, 20:49 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Fratilor...eu sunt multumit de fierul meu.
Tinand cont ca am dat 1000 Euro pe ea...eu cred ca eu un chilipir ![]() |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la banii astia e cea mai buna...
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mergea și la 800...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
BennyORWO |
![]()
|
|
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:36 |