Parere Facultate
![]() ![]() ![]() |
Parere Facultate
andreim1095 |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 21 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- -
|
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
scuza-mi ignoranta, dar ce inseamna AR?
in alta ordine de idei, cauta si tu o clasificare a facultatilor pe gogu, sigur gasesti... p.s. de ce nu bucuresti, iasi, cluj? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
AR = Autovehicule Rutiere
Idem, de ce nu Bucuresti? Strict dintre cele doua, Brasov. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
andreim1095 |
![]()
|
AR=Autovehicule Rutiere
Sincer sa fiu la Bucuresti nu vreau, pentru ca nici nu-mi place orasul, iar in al doilea rand era cu Admitere....si am zis ca daca tot am media mare la BAC sa dau undeva doar pe dosar, ca poate am noroc sa intru si cu bursa. Acuma sunt indecis in prinvinta alegerii, ca de intrat intru la amandoua la fara taxa 100% . Iasi si Cluj sunt prea departe... |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- -
|
|
andreim1095 |
![]()
|
Totusi, eu ma gandesc ca la Pitesti e industria auto foarte dezvoltata datorita Daciei, iar in Brasov nu mai e ce a fost, poate facultatea e mai buna ca cea din Pitesti. Sunt din C-lung Arges, deci foarte aproape de Pitesti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- -
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Eu sunt anul 3, la AR, la Transilvania, pot sa iti zic ca si aici sunt companii din domeniul auto care colaboreaza cu Facultatea de IM (INA, Stabilus, Autoliv), primesc la practica doar studenti fara restante, asa ca daca iti place sa inveti... ai ce invata.
|
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
andreim1095 |
![]()
|
Am vazut cate ceva pe site-ul lor, si ca au colaborari cu nemtii. Vreau sa invat ca sa fac si treaba, profesorii cum sunt ? Bursele de la medie se dau ?
21 Jul 2014, 21:20: yoncv-as dori decat o parere, ce ai face daca ai fi in locul meu, adica ce ai alege mai pe scurt This post has been edited by andreim1095: 21 Jul 2014, 21:20 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- -
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Profesorii sunt exigenti la materiile de baza (mecanica, rezistenta materialelor (bat-o vina), vibratii, mecanica fluidelor s.a) iar pe cele secundare nu se prea pune accent( economie, management, metode de calitate... da! si la inginerie se preda asa ceva
![]() Despre burse de merit nu stiu sa spun multe... nu am avut asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
andreim1095 |
![]()
|
Da, media 8.75, si am media de admitere 9 la facultate la Pitesti , iar la Brasov 8.95. -paul_p
Cioby92, multumesc de raspuns. Deci sa ma multumesc la fara taxa ![]() This post has been edited by andreim1095: 21 Jul 2014, 21:28 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Imi pare ca la Pitesti vei avea sanse mai mari sa termini AR-ul.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Cioby92 |
![]()
|
Nu stiu cum este la Pitesti, eu am ales Brasovul pt ca sunt din oras, oricum daca ar fi sa o iau de la capat as merge in alt oras
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Cioby92 |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 21 Jul 2014, 22:30) ![]() Attached thumbnail(s) img_thing.jpg ( Size: 21.07k ) Number of downloads: 486 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(andreim1095 @ 21 Jul 2014, 22:17) Sunt de acord sa ceri sfaturi de oriunde le poti primi. Ce am vrut eu sa spun e altceva: 1. cred ca e cam tarziu pentru sfaturi, la ora asta trebuia sa stii deja ce vrei 2. noi nu stim ce-ti doresti tu si ce poti, deci nu ne putem pune in locul tau. Bafta, orice ai alege! |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Io zic initiatorului ca daca acum nu stie încotro s-o apuce, apăi să dea la oricare din facultățile alea că nu contează, o să se lămurească prin anul doi c-a greșit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Initiator: raspunsurile s-au dat. Ce nu s-a spus nici n-o sa se mai spuna, si in general alegerea e a ta.
@Restul: faceti bine si calmati-va. Altfel aplic eu ceva (vorba bancului) de calmare. Sau poate de calmic - in orice caz, de cal. Din aceste motive inchid topicul. This post has been edited by os: 21 Jul 2014, 22:25 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a dat putin cu matura, se poate redeschide.
Va rog postati la subiect. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
@initiator:
nu stiu cum mai sunt rezultatele la bac si cam ce lume da la AR, dar media ta nu mi se pare asa de mare...eventual asteapta sa vezi unde esti acceptat. Daca doar la 1 prinzi buget si sunt apropiate, fara discutie mergi la cea gratuita. din ce oras esti?...daca oricum trebuie sa te muti in alt oras, eu as alege un loc care sa-mi placa si sa-mi ofere multe posibilitati de viitor...daca in prezent locuiesti intr-un sat sau oras mic cu posibilitati reduse, e foarte putin probabil sa te intorci acolo cand termini...deci trebuie sa fie un oras in care sa-ti doresti sa locuiesti, macar vreo 5-6 ani (facultatea + ceva experienta in domeniu) inainte sa poti avea alte pretentii..poate e locul in care ramai tot restul vietii...Normal si cheltuielile sunt diferite de la oras la oras, insa acolo unde sunt cheltuieli mai mari, sunt si salarii mai mari, deci se compenseaza...mai greu e pe perioada studentiei cand nu ai salariu...Poate ca Bucurestiul pare urat, dar cu siguranta are mult mai multe de oferit (strict parerea mea) si probabil o sa-ti placa mai mult cand esti student Paranteza: Eu am crescut in Turda, un orasel micut si destul de lesinat, fara prea multe posibilitati si chestii de facut...insa mi-am gasit mereu ocupatie...ba un fotbal, ba un baschet, ba o terasa...o plimbare prin parc. Cand a venit momentul sa ma mut in Cluj, pentru facultate, nu-mi placea orasul...mi se parea prea mare si agitat...dupa 5 ani de stat aici, nu m-as mai intoarce in Turda nici picat cu ceara. Aici am zeci de restauranta cu mancare buna, cu specific, livrare la domiciliu, am magazine cu haine decente, magazine cu specific (instrumente muzicale, componente electronice, componente pc etc), cinematografe la care ruleaza mai multe filme concomitent (nu 1 singur film timp de 3 saptamani), teatru, opera, paintball, lasertag, pietonale, piste de biciclete, sala sporturilor, stadioane, echipe sportive (fotbal, handbal, baschet, volei, rugby), wifi gratuit pe strada si multe altele. Nu-ti dai seama de limitare pana nu o depasesti. Sigur si in Bucuresti sunt multe alte chestii pe care nu le gasesti in Brasov sau Pitesti. revenind la subiect....dupa mine, treaba sta cam asa....sunt cateva lucruri ce trebuie sa le iei in calcul: - vrei sa-ti fie usor ca sa ai note mari si bursa? - vrei sa fie locul in care inveti cel mai mult? - vrei sa fie locul care ofera cele mai multe locuri de munca? Probabil raspunsul tau e "toate de mai sus", insa nu se prea poate...cam toate sunt in contradictie, desi impreuna reprezinta situatia ideala...nu e vorba de domeniul tau ci de cum functioneaza sistemul in general Si eu am vrut sa merg pe linia asta si chiar m-am inscris acum 5 ani la AR in cadrul UT Cluj, unde am fost acceptat, insa m-am razgandit dupa afisarea rezultatealor si m-am reorientat spre altceva... m-am lungit...ceea ce vreau sa zic e sa te gandesti la toate aspectele...tu stii cel mai bine ce-ti doresti de la urmatorii ani. Poate la Bucuresti se intra mai greu si e orasul mai "naspa" dar in final, poate acolo inveti mai mult si prinzi pestele mai mare. La Pitesti mi se pare ok ca e si uzina Dacia, dar pana la urma cred ca multi merg pe principiul asta si nu stiu cate locuri mai sunt in domeniu...plus ca probabil o sa te limitezi la ei. In Brasov nu stiu sa fie asa multe posturi in domeniu...si dupa cum imi zicea un prieten si orasul e cam plictisitor. La Iasi nu m-as duce. La Cluj era fara examen cand am dat eu si sunt si locuri libere de la firme mai mari....insa e viata ceva mai scumpa (comparativ cu Brasov si Pitesti) si daca e si departe de tine, nu stiu cat se merita. Succes oricum, indiferent ce alegi. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Putin offtopic
QUOTE(Tince1290 @ 22 Jul 2014, 13:40) Paranteza: Eu am crescut in Turda, un orasel micut si destul de lesinat, fara prea multe posibilitati si chestii de facut...insa mi-am gasit mereu ocupatie...ba un fotbal, ba un baschet, ba o terasa...o plimbare prin parc. Cand a venit momentul sa ma mut in Cluj, pentru facultate, nu-mi placea orasul...mi se parea prea mare si agitat...dupa 5 ani de stat aici, nu m-as mai intoarce in Turda nici picat cu ceara. Aici am zeci de restauranta cu mancare buna, cu specific, livrare la domiciliu, am magazine cu haine decente, magazine cu specific (instrumente muzicale, componente electronice, componente pc etc), cinematografe la care ruleaza mai multe filme concomitent (nu 1 singur film timp de 3 saptamani), teatru, opera, paintball, lasertag, pietonale, piste de biciclete, sala sporturilor, stadioane, echipe sportive (fotbal, handbal, baschet, volei, rugby), wifi gratuit pe strada si multe altele. Nu-ti dai seama de limitare pana nu o depasesti. Sigur si in Bucuresti sunt multe alte chestii pe care nu le gasesti in Brasov sau Pitesti. ai uitat sa specifici si prafuit. Chestii fara viitor au inceput sa "apara" dupa 2000. Pana atunci mai gaseai ceva de munca.Din 1995 pana in 2000 am lucrat in Turda apoi m-am mutat la Cluj. Am locuit in Turda pana in 2006 dupa care m-am maritat si m-am mutat langa Brasov. In Cluj am stat din 2000 pana in 2006. Si eu puteam sa ma mut in 2000 in Bucuresti dar nu am facut-o din aceleasi motive.... nu imi place orasul. Asa ca am ramas o perioada in Cluj apoi am migrat spre Brasov. Nu regret nici acum alegerea facuta, Bucurestiul NU ESTE pentru mine. Turda in momentul de fata este un oras mort din punct de vedere al locurilor de munca. Daca nu lucrezi undeva in vanzari sau la stat, nu prea ai ce face... Au avut grija ai nostri dragi conducatori sa distruga Uzina Chimica, Sticla, Ceramica, Turdeana, Mocanita etc... Un avant economic a avut in perioada 1992-2000. Dupa... totul a murit. Parintii si bunicii mei inca locuiesc in Turda, ocazional mai trec prin vizita pe acolo. Am ramas oricum dezolat cand am vazut cum arata orasul. Sensuri giratorii facute cu boltari de plastic sau cum dracu le zice la aia, strazile sunt praf... Si sensurile giratorii sunt asa de cativa ani. Adevarul e ca de multi ani nu s-a mai facut nimic in Turda. Au construit parcul din fata de la fostul Chimie 1. Bravo, frumos. Dar umbra?? E un chin sa mergi cu copilul in parc. Parcul din centru din spate de la libertatii arata ca vai de el. De 30 de ani nu s-a schimbat nimic... S-a facut intr-adevar Salina si Durgaul, s-au amenajat (bineinteles cu mult mai multi bani decat era prevazut) nu de alta da' si Primaru' si Viceprimaru' trebuiau sa isi termine vilele. Coincidenta ca si-au terminat vilele dupa ce a inceput amenajarea salinei? Iar nu cred. On topic. Alege orasul in care crezi ca te simiti mai bine. Scoala se face cam la fel peste tot. Depinde de tine daca vrei sau nu sa inveti. Stiu cazuri in care de la Cluj au iesit niste ratati de ingineri si de la Brasov au iesit avand si ceva in cap. In Brasov sau foarte aproape de Brasov pot sa iti spun ca exista cateva firme care se ocupa de productie piese auto: Autoliv, Ina Schaeffler, Continental, Autoparts Sacele etc... In Pitesti in afara de Dacia nu cunosc alte firme, nu sunt la curent cu noutatile din domeniu in judetul respectiv, s-ar putea sa mai existe. Cel mai simplu ar fi sa mergi in vizita in fiecare oras sa vezi cum te simti in fiecare si sa vezi daca poti trai asa cum iti doresti (esti student ce mama naibii ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Personal as alege Brasov. Ai unde petrece, ai unde lucra si desigur ai unde invata
![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La Amsterdam n-au sectie de-asta?
22 Jul 2014, 15:55: Apropo, uite aici concurenta adevarata: QUOTE Aproape 3.000 de tineri s-au înscris pentru examenul de admitere la Academia de Poliție din București, cea mai mare concurență fiind la specializarea Jandarmi, unde pentru cele 34 de locuri scoase la concurs s-au înscris 215 candidați, respectiv 6,32 pe loc. This post has been edited by Markos: 22 Jul 2014, 14:55 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
L-or fi furat la nunta?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca as fi in situatia sa ma inscriu din nou la facultate, as alege-o pe aia de programatori. Toti au megane sau lagune. Merita efortul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(neumann @ 22 Jul 2014, 16:21) Dap.. QUOTE(bucatzel @ 22 Jul 2014, 16:34) Nu asa se zice cand te muti unde locuieste celalalt partener din familie? ![]() QUOTE(Markos @ 22 Jul 2014, 16:35) Indubitabil. Partea proasta e ca m-au adus si inapoi... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 22 Jul 2014, 16:01 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai dechid un topic nou,,,
Stiti pe cineva care anul asta a aplicat pentru UK? (Cambridge sau Oxford in special) Anul trecut stiu ca se cerea minim 9.50 la bac ca sa ai sanse. Anu asta am auzit un zvon (pe care as vrea sa-l verific din mai multe surse) ca la baieti media ar fi fost ridicata pe la 9.80 (la fete ramanand la 9.50 sau chiar 9.40). |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Eu zic ca e mai bine ca viitorul student sa le adreseze un e-mail pentru a afla aceste date. Asa vor vedea ca e interesat. Si, in plus, asa i se va explica toti pasii pe care sa-i urmeze.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:04 |