DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> aciident, cum rezolv cu asigurarea

adrloc
post 22 Oct 2005, 22:47
Post #1

Membru

Group: Members

Azi cand veneam de la carrefour a intrat din lateral un in mine. Mi-a indoit usa stanga spate si pasajul e la aripa. Am fost la politie si dupa efectuarea procesului verbal mi-a dat asigurarea ei. problema e ca asigurarea ei e la alianz tiriac iar serviceul adras militari nu are asigurator de la alianz. Cum dau de un constator de la alianz si cum pot sa o repar la un service dacia caci la serviceurile agreate de alianz in mod sigur pierd garantia.
Si acum constatorul ala daca o sa imi zica ca masina merge indreptata cum sa fac sa il convin ca vreau sa inlocuiasca usa si pasajul sau sortul ala de la roata?

--------------------
dacia logan 1.4 mpi preference - B 43 ***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tedy
post 22 Oct 2005, 23:10
Post #2

Membru Indoctrinat Loganist

From: Bucuresti

Pe mine m-a lovit unu la o saptamana dupa ce am ridicat masina....aveam 100 km la bord....si nu a vrut nimeni sa inlocuiasca usa dreapta spate care era infundata bine,mi-a dat doar reparata si vopsita....poate tu sa ai mai mult noroc, bafta multa

--------------------
VW bettle 1.9 tdi - xxx
+
george_slz
post 22 Oct 2005, 23:51
Post #3

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Daca nu e indoita rau nu are rost sa ceri inlocuirea ei. De obicei usile se pot indrepta pt ca nu au zone cu nervuri cum au capotele. Reparatia de obicei iese ok, nici nu sti daca a fost reparata...insa daca e facuta ca la carte. Multa bafta! Mai degraba da o spaga acolo vopsitorului pt ca el e cel care trebuie sa faca treaba cea mai grozava. Suntem in Romania...nu uita asta cand mergi in service.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
adrloc
post 22 Oct 2005, 23:53
Post #4

Membru

si cu aripa de deasupra rotii? si cu asigurarea de la allianz?

--------------------
+
george_slz
post 23 Oct 2005, 00:01
Post #5

Membru autentic

De data asta o vei repara la serviceul dacia care are contract cu alianz, propus de ei, de obicei recomanda bine...iar pasajul de deasupra rotii se indreapta sau se schimba ca oricare profil.

--------------------
+
adrloc
post 23 Oct 2005, 00:23
Post #6

Membru

si de unde dau eu de un constatator de la alianz? si alianul asta o fi bun de ceva? ca vad ca siteul or nici nu e actualizat.

--------------------
+
kaspersky
post 23 Oct 2005, 02:15
Post #7

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Pe site-ul lor gasesti reteaua teritoriala si acolo sint o groaza de numere de telefon, banuiesc ca daca o sa suni la unul din ele sigur te indruma cum sa iei legatura cu un constatator!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
anpop
post 23 Oct 2005, 07:29
Post #8

Sef de pisica!

QUOTE(adrloc @ 23 Oct 2005, 01:23)
si de unde dau eu de un constatator de la alianz?
*

la MIT motors pe aviatorilor...dar nu ai CASCO?!

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
adrloc
post 23 Oct 2005, 09:01
Post #9

Membru

am casco dar acesta nu despagubeste decat daca accidentul s-a produs din vina mea sau de cate autori necunoscuti.

--------------------
+
maverick_24
post 23 Oct 2005, 09:35
Post #10

Membru incepator

Nu dispera....am patit si eu cam acelasi lucru...masina lovita aripa (deasupra rotii) si portiera dreapta spate...am dus-o la service (full casco) iar cand am luat-o am ramas mut de uimire...nu se mai cunostea absolut nimic iar vopsirea era impecabila

Mut noroc!

--------------------
Dacia Logan
+
adrloc
post 23 Oct 2005, 11:10
Post #11

Membru

sper sa fie si la mine bine pana la urma. maine ma duc sa caut un constataor de la allianz.
Acum la nervii pe care ii aveam cand a intrat tipa aia in mine , am facut-o dobitoaca si cica ma da in judecata. Multa nesimtire pe lumea asta

--------------------
+
anpop
post 23 Oct 2005, 12:02
Post #12

Sef de pisica!

QUOTE(adrloc @ 23 Oct 2005, 10:01)
am casco dar acesta nu despagubeste decat daca accidentul s-a produs din vina mea sau de cate autori necunoscuti.
*

Nici pe departe, daca ai CASCO du-te la ei....iti repara ei caruta, si se descurca ei cu RCA'ul celuilalt! dar du-te la CASCO pt constatare!..si citeste mai atent polita de CASCO tongue.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
marksman
post 23 Oct 2005, 12:35
Post #13

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(adrloc @ 23 Oct 2005, 12:10)
sper sa fie si la mine bine pana la urma. maine ma duc sa caut un constataor de la allianz.
Acum la nervii pe care ii aveam cand a intrat tipa aia in mine , am facut-o dobitoaca si cica ma da in judecata. Multa nesimtire pe lumea asta
*

Nu se poate sa nu gasesti un service care are contract cu allianz. La mine CASCO este la Allianz si au constatator pana si in service-uri din orase uitate de lume, ca de exemplu Orastie.
Cat despre dobitoaca, daca te da in judecata si-ti cere despagubiri, da-o la randul tau in judecata pentru aceeasi suma pe care ti-o cere, specificand ca ii ceri despagubiri pentru trauma emotionala pe care ai suferit-o din cauza accidentului pe care l-a provocat ea. Ca sa vezi tupeu, dom'le! Cica sa te dea in judecata! In locul ei as tacea din gura, daca am fost vinovat.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
quoitus
post 23 Oct 2005, 12:39
Post #14

Membru incepator

QUOTE(adrloc @ 23 Oct 2005, 09:01)
*

Complet gresit!!! Du-te la casco fara sa stai pe ganduri. Chiar daca nu a fost vina ta poti sa-ti repari masina pe casco (de obicei o sa-ti inlocuiasca piesele afectate, spre deosebire de rca), iar ulterior ei se vor indrepta cu actiune in regres impotriva asiguratorului persoanei care te-a lovit pentru a-si recupera banii, dar asta deja pe tine nu te mai intereseaza. Succes si sper sa rezolvi cat mai repede si cat mai bine problema!

--------------------
Dacia Logan Preferance 1,5 dci - B-02-WWO
+
andreic
post 23 Oct 2005, 15:54
Post #15

Membru autentic

Corect numai ca se pierde prima de reasigurare. Insa merita pentru ca in general cei de la CASCO sunt mai seriosi.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 mpi - B-xx-yyy
+
-Scorpio-
post 23 Oct 2005, 17:14
Post #16

membru jucator

From: SV

exista si polite casco care te despagubesc numai daca accidentul s-a produs din vina ta si cu autori necunoscuti. am avut eu asa ceva. o porcarie. alta data sa nu te mai zgarcesti si sa-ti faci asemenea polita. ia legatura cu cei de la alianz si vezi ce-ti zic aia. imposibil sa nu agreeze un service autorizat dacia.sunt o gramada care fac casco-uri la loganuri noi la ei si reparatiile trebuiesc executate in service-uri agreate dacia. in general se comporta bine, tin la marca, dar ma indoiesc ca daca merge indreptata portiera or sa ti-o dea noua.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
ga!nusha
post 23 Oct 2005, 17:23
Post #17

Still here

From: Paris

adrloc: te-a lovit cumva un 206 albastru? pe la fabrica de paine pantelimon?vineri cumva? ph34r.gif

This post has been edited by ga!nusha: 23 Oct 2005, 17:52

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
Loghy
post 23 Oct 2005, 17:49
Post #18

Membru autentic

Ipso are conventie de debitare directa cu Allianz.
Parerea mea este sa o repari pe asigurarea tipei. Nu mai implica si casco. Reparatia este aceeasi.

This post has been edited by Loghy: 23 Oct 2005, 17:50

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2004 - Ambition - B XX RRJ
Good things come to those who wait...
+
adrloc
post 23 Oct 2005, 19:20
Post #19

Membru

ma lovit sambata una blonda cu un opel alb intre podul de pe sos buc pitesti si vest meridian la un scuar . eu veneam dinspre pitesti spre bucuresti .

--------------------
+
GABONE77
post 23 Oct 2005, 21:49
Post #20

el jefe

si eu am patit acelasi lucru joi seara. vezi ca meridian vest lucreaza cu alianzul cel putin asa mi-a spus inginerul de la caroserie. multa bafta la mine mai am de asteptat. in romania mori cu dreptatea in brate.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
adrloc
post 23 Oct 2005, 22:24
Post #21

Membru

in ce sens mai ai de asteptat?

--------------------
+
george_slz
post 23 Oct 2005, 22:28
Post #22

Membru autentic

Deci...intra pe site la alianz si suna ca sa vezi cu ce constatator te pun aia in legatura. Fa dosarul de daune, mergi si faci programarea in serviceul ala agreat de aia si astepti o spatamana cel mult. Asta inseamna sa astepti.

--------------------
+
TheSaiLor
post 23 Oct 2005, 22:38
Post #23

Membru autentic

From: Constanta

Eu am avut aceasi buba in iunie la berlina numai ca era partea dreapta. Alianzul din Constanta mi-a trecut inlocuirea fetei la usa si indreptat aripa spate desi se putea indrepta si fata la usa. Da-i si tu o cafea lu ala de la Allianz. Nu baga casco in treaba asta. Si poti incerca sa ceri reparatia la un alt service. La mine a mers (ce-i drept ca si aia lucrau rar de tot cu allianz).

--------------------
Audi A4 1.9 TDI Clio 1.5 dCi - CT - 0123
+
GABONE77
post 23 Oct 2005, 22:41
Post #24

el jefe

am de asteptat pt ca cel care m-a lovit nu s-a prezentat la politie si nici nu mai raspunde la telefon. mai multe detalii la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7921&st=300

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
+
cryo
post 24 Oct 2005, 08:17
Post #25

Membru incepator

From: Iasi

intrebare: ce se intampla daca societatea de asigurare nu are "contract" cu service-ul marcii respective? De exemplu, am CASCO la Allianz, imi lovesc masina, sa zicem Toyota, trebuie sa repar doar in service-ul autorizat Toyota, si asiguratorul imi zice ca el are intelegere doar cu cateva service-uri, nici unul din ele autorizat Toyota? Se poate intampla o astfel de situatie?

Numele asiguratorului si al marcii sunt fictive, orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare tongue.gif

--------------------
Honda Accord 2.0i LS 2005
+
Codrin
post 24 Oct 2005, 08:29
Post #26

Membru autentic

Da. Repari pe banii tai in service-ul Toyota si apoi te duci cu factura in mana la Allianz sa-ti dea banii inapoi.

--------------------
Mazda . .
+
cryo
post 24 Oct 2005, 11:36
Post #27

Membru incepator

From: Iasi

si nu fac astia gat ca ora de manopera e mai mult decat la service-urile cu care lucra ei, etc?

--------------------
Honda Accord 2.0i LS 2005
+
Codrin
post 24 Oct 2005, 12:56
Post #28

Membru autentic

Atata timp cat valoarea orei de manopera de pe factura ta e aceeasi cu valoarea celei din service deci nu te-ai 'jucat' cu ea, n-au ce sa comenteze.

Daca ar fi cum zici tu, eu, ca asigurator, mi-as deschide service propriu in care repar tot ce misca la mine, pentru profit maxim smile.gif

--------------------
Mazda . .
+
Ant
post 24 Oct 2005, 15:17
Post #29

Utilizator resuscitat

Constatatorii de la Allianz nu mai sunt la MIt Motors pe Aviatorilor ...s-au mutat imediat dupa aeroportul Baneasa .
Mai e un punct de constatare vis-a-vis de Academia Militara (pe Panduri)

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
adrloc
post 24 Oct 2005, 17:29
Post #30

Membru

am fost azi la allianz. dupa cum imi inchipuiam niste nenorociti. in primul rand ca a spus ca la roata ornamentul de roata nu se pune. pe urma pana sa vin la masina a sta de vorba cu o gramada de persoane in interes particular. Mi-a dat si niste serviceuri care nu sunt agreate dacia. In opinia lui tabla nu are garantie. Tampitul.
In fine am incercat la ipso dar ma programeaza in decembrie , la cobalcescu tot la fel. Dar de la cobalcescu m-a trimis la alt cobalcescu care s-a deschis in prelungirea Ghencea. Acolo cu putin noroc vineri predau masina sa o repare. Dureaza vreo 5 zile reparatia. Nu inlocuieste nimic doar indreapta cu aparatul ala cu puncte. Cica trebuie sa dea vreo 2500 de puncte. Va mai tin la cureant dupa ce predau masina. Ideea e ca tabla pe dedesubt e tratata. daca pune aparatul electric cu puncte care incalzeste tabla nu se va distrude pe interior ce e tratat si in primavara sa apara rugina?

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 06:58
Forum Renault