Consumati Coca Cola?
![]() ![]() ![]() |
Consumati Coca Cola?
Mr_K |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|||
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Doar pepsi, din cand in cand. Nu ma incanta ideea de Cola Cola, prefer sucurile naturale. |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Doar cand nu am de unde sa cumpar PEPSI.
In rest apa plata. ![]() This post has been edited by IRONICK: 2 Nov 2005, 22:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cate 2l/zi. Sanatos cu siguranta nu e... dar prefer Cola licorilor bahice iar apa nu pot sa beau.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai consumam inainte mult.acuma spre deloc din cauza recomandarilor institutului national de medicina sportiva.acuma beau doar cand e pe gratis:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
foarte rar .. prefer Pespi.. are gust mai bun
![]() stiu ca nu e sanatos .. ati aflat de testul facut cu Coca Cola ? stiti la ce se mai poate folosi ? e foarte ciudat acest suc ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu beau Cola! Doar Pepsi Twist sau Twist Light (si astea rar). Prefer apa minerala!
This post has been edited by kaspersky: 2 Nov 2005, 22:08 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Beau cateodata , Cola , Pepsi , Sprite.. iar in rest sunt ca M@nuel , adica beau 2L pe zi , dar de ..FANTA
![]() Vai de noi cu atatea chimicale in organism! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
chiar acum sunt cu sticla langa mine
![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Si eu din pacate. Si mie mi-a interzis doctorul
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Fiecare are cate un viciu. Unii fumeaza, alti beau alcool, cafea.Eu n-am nici unu din cele enumerate mai sus. Viciul meu e Cola
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
NU
Cea mai buna cola tot Pepsi este ![]() |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Coca-Cola, Pepsi, American Cola... etc tot un drac e. E cam aceias chestie ca la tigari si cafea. Depinde de gustul omului.(ce-i place)
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Da, cu Southern Comfort, lime si gheata. Simpla nu, am inlocuit-o cu suc de portocale.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
Cateodata, cand este folosita ca stingator .... cunoscatorii stiu!
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
sddragos |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Am vazut pe Discovery cand faceau un test cu Cola + benzina in rezervor: motorul functioneaza normal. Brrrrrrrrrrrrrrr! Nu umblati cu focul deschis atunci cand consumati Cola
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cola o folosesc pe post de solutie de degresat, e minunata...de baut beau numai sucuri naturale, si apa plata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
shefful |
![]()
|
![]() Cititor de forum Group: Members Posts: 134 Joined: 14 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@sddragos: de la ce statie de benzina se cumpara cola fara plumb?
![]() Eu unul evit si Pepsi si Cola (desi Pepsi parca e mai putin rau la gust). Prefer apa minerala, sucurile naturale de fructe sau hamei (ultima varianta doar cand nu-s sofer). |
--------------------
Maybach
ZKR Ambition 1.6MPI
Sedan 2005
- Gri Perla
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
beau la greu. mai am zile cand beau pepsi sau minuni din alea cu gust de fructe, dar tot la coca ma intorc.
stiu ca au fost facute nenumarate teste in care arata ca nu e tocmai buna pt organism, dar eu am o vorba: mai bine sa traiesc mai putin da' bucurandu-ma de tot ce-mi place ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Am votat cateodata si atunci Pepsi normal sau twist.
Mai mult apa si sucuri de fructe neacidulate,ca am copil de care nu pot ascunde cola. ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar acu am pe birou... aaa chiar imi era sete
![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Pexi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu beau COLA fiindca nu imi place. Prefer apa fiindca imi potoleste cu adevarat setea. Mai ales daca e acidulata si un pic rece cu o felie de lamaie. In rest beau cu placere bere, vin, uneori si spirtoase dar in cantitti mici.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
coca cola la greu; dintre toate bauturile similare, coca-cola este cea mai curata; singurul ingredient chimic este acidul fosforic (E338); se pare ca singurul incovenient a acestui aditiv este ca, ingerat in cantitati mari, ataca sistemul osos (produce decalcifiere); in rest:apa, zahar, dioxid de carbon, caramel, arome naturale, cafeina.
nu c-as fi fanatic dupa coca cola, dar de ce oare este totusi #1 ? |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
OCEBE: datorita bugetului alocat reclamei. D'aia e numarul 1.
Consum rar, si atunci e pepsi. Fara twist, blue, light si alte alea. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ghost |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 March 05 ![]() |
Mie mi se pare un amestec de chimicale cola... Nu-mi place sa o cumpar dar cand e moca beau si eu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.6
- - "Vae Victus!"
"You should take help when offered. But I found that help offered when not needed is usually no help at all..." Kain |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Trebe sa recunosc, de cand am inlcuit cola cu berea - ma simt mult mai bine... Inainte eram slabanog, aveam 57 de kile
![]() ![]() ![]() Nici macar cu aia fara alcool nu am voie... ![]() Ufff, mai am cateva ore, mi-e sete de mor da ma linistesc cu gandul ca diseara o sa beu mai cu pofta |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Cateodata , acum m-am profilat pe apa plata cu lamaie , dar ...parca mai buna-i berea si o punga de fistic .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu. 1/2 pahar plin cu pepsi, 1/2 cu apa chiorensis. Si asta cam de 2-3 ori pe luna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
fordpower |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 507 Joined: 20 October 05 ![]() |
DA CONSUUUUM COLA
e adevarat ca nu ar trebui sa beau asa ceva dar e super buna si imi da "viata" cam toate sucurile de pe piata sunt daunatoare iar "testele " facute cu cola nu prea sunt adevarate ( nu toate ) cel putin porcaria aia ca dizolva carnea in 24 de ore ![]() |
--------------------
Ford
aaa
- AA 22 BBB Impossible is nothing
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 08:01 |