Copiii, creepy
![]() ![]() ![]() |
Copiii, creepy
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La o anumita televiziune exista o emisiune despre copii, cu o dadaca etc. Daca asta ti se pare creepy, sa te uiti o data la emisiunea aia ca sa vezi plozi salbatici.
Am vazut o data in metrou o creatura din asta, cu ma-sa de mana, dadea cu piciorul in persoana de langa el (in mod repetat). Iar ma-sa "vai, ce urat din partea ta, dugu dugu ce frumos e el...". Pai unii din astia trebuie educati, tata. Adus frumos acasa o tanti din aia cu haine de piele si bici si pusa la treaba. Si blonda, si inalta, si... Hopa, stai ca asta-i buna sa-l educe pe tac'su ![]() This post has been edited by thecagero: 6 Jan 2006, 18:22 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@Cage, emisiunea aia e regizata (sursa: PrimaTV; au recunoscut ca aia si 'tradati din dragoste" sunt regizate, nu sunt 'pe bune').
@Vlad - copii sunt foarte diferiti - deci nu sunt toti asa; dar toti trec de obicei printr-o faza de 'curiozitate extrema' in care pun 1000000 de intrebari. Cum am citit undeva - e naiv cine crede ca poate raspunde la toate intrebarile unui copil, dar e prost cine nu incearca. De fapt, totul e sa te prinzi cand copilul chiar vrea sa afle ceva vs. cand intreaba doar la nesfarsit 'de ce' ca sa "se distreze". Totusi, in cazul respectiv descris de tine, e greseala mamei, nu a copilului - trebuia sa raspunda, mie mi se pare o intrebare legitima ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vlad Georgescu, ai copii?
Pe chestia cu "de ce?" e o intreaga teorie. Nu e nimic creepy in asta. Pe vremea cand ma tinea fii-miu cate doua ore intr-un lant din asta de "de ce"-uri, am intrebat si eu prin jur de curiozitate. Cum prin familia mea sunt o multime de pediatri, psiho-pediatri, psihologi, am aflat destule chestii pe tema asta. Oricum e de bine ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 6 Jan 2006, 19:25) @Vlad - copii sunt foarte diferiti - deci nu sunt toti asa; dar toti trec de obicei printr-o faza de 'curiozitate extrema' in care pun 1000000 de intrebari. Cum am citit undeva - e naiv cine crede ca poate raspunde la toate intrebarile unui copil, dar e prost cine nu incearca. De fapt, totul e sa te prinzi cand copilul chiar vrea sa afle ceva vs. cand intreaba doar la nesfarsit 'de ce' ca sa "se distreze". Foarte interesant. Nu stiam. QUOTE(vv @ 6 Jan 2006, 19:25) Totusi, in cazul respectiv descris de tine, e greseala mamei, nu a copilului - trebuia sa raspunda, mie mi se pare o intrebare legitima ![]() Ok, tu ce ai raspunde la intrebarea aia? - e interzis prin lege - e interzis de morala - se incalca drepturile omului - nu e civilizat, numai triburile primitive fac asa ceva - intr-o societate in care oamenii se maninca unii pe altii, oamenii se imputineaza si nu se mai pot apara de alte animale Dupa care va urma, inevitabil, inca o intrebare "de ce" ![]() This post has been edited by Vlad Georgescu: 6 Jan 2006, 18:45 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
"Hannibal" parca era interzis copiilor
![]() |
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai explici cat rezisti tu, iar daca nu se mai termina faci apel la demoni. Trebuie sa aiba ala micu' un punct slab, un bau-bau de care sa-i fie frica.
Dar totusi e pacat sa nu vorbesti cu el, ca sa nu se invete sa faca istericale. Ar trebui sa fie placerea ta de parinte sa vorbesti cu el, de fapt. Una e sa tipe dupa o jucarie - perfect normal, si eu faceam asa-, si alta e sa tipe dupa creier. Cred ca un numar foarte mic de copii ajung pana aici, poate super-alintatii (genul crescut de o turma de bunici, care sa intrec sa-i faca pe plac). This post has been edited by thecagero: 6 Jan 2006, 18:45 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Un copil poate sa nu 'tipe' dupa nimic (depinde, si un copil 'civilizat' poate fi intr-o pasa proasta - obosit, agasat etc. - si iti poate face fite, totul e sa-l ignori daca face asta).
Ce as raspunde - probabil ca i-as zice ca "carnea de om nu se mananca fiindca nu e buna - asa cum nu mancam nici carne de pisici, caini, soareci s.a.m.d". |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu ii raspund nepoticii mele ceva de genul:
- Fiindca nu e buna de mancat! Si oamenii nu mananca deloc carne de om! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Copiii sunt cel mai bun lucru care ni se poate intampla! Lasati copiii in pace si umblati la parinti!!!
![]() Sunt cel mai scump lucru de pe lume! Iubiti-i si educati-i, iar ei va vor aduce clipe pe care nu le veti uita usor!!! Lasati copiii in pace!!! ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Copilul ala banuia ceva. Exista o teorie cum ca noi ne-am dezvoltat asa tocmai din cauza canibalismului - mai precis, stramosii nostri mancau creier uman (exista o substanta care creaza dependenta, dar si substante care ajuta la dezvoltare). Dupa ce s-au desteptat, au zis ca nu e bine ce fac...
This post has been edited by dragos.avramescu: 6 Jan 2006, 22:23 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
St |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand eram mic puneam la intrebari de i-am inebunit pe ai mei.
Pe la 4-5 ani, vre-o 2-3 luni i-am tot intrebat cine a aparut prima data, oul sau gaina..(deh minte odihnita..) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si daca zice ca DA??
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si cine a aparut prima data? oul sau gaina?
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Chiar asa!
Ce ti-au raspuns ai tai la faza asta? Clasic? Adica : jart! mars la ma-ta si inebuneste-o si pe ea de cap? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stii ce mi-a raspuns mie zilele trecute un copil de 7 ani la intrebarea cu oul si gaina ? (il intrebasem ca sa ii dau o preocupare ca ma inebunea de cap cu alte chestii)
Raspunsul a venit prompt : GAINA ! Eu: Dar gaina asta de unde a aparut ? nu dintr-un ou? El: NU! ca prima gaina a fost facuta de Doamne-Doamne si apoi lucrurile au continuat de la sine ! ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Te-a avut!
![]() ![]() Mai pune-te cu copiii!!! Sunt cele mai sincere fiinte! Sunt atat de nonsalante! |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ma, voi nu v-ati uitat niciodata la Copii spun lucruri traznite la PrimaTV?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Logic ca gaina a aparut prima .. sunt multe persoane care mi-au spus : gaina? Pai si de unde a aparut daca nu dintr-un ou?
Bai ce oameni! Lipsa de cultura generala si cunostiinte discovery channeliene e in floare. Putini isi dau seama ca intrebarea are doua raspunsuri , ambele adevarate ..insa doar unul adevarat din punct de vedere stiintific. Multi au impresia ca intrebarea reflecta nu stiu ce mister si oul poate a aparut asa din senin ![]() Gaina , ca si orice alta FIINTA de pe planeta , a EVOLUAT dintr-un organism. Ce a aparut mai intai dinozaurul sau oul de dinozaur? Normal ca Dino pt ca a evoluat dintr-o reptila mica , care la randul ei a evoluat dintr-o reptila si mai mica , care la randul ei a evoluat dintr-o creatura acvatica , care a evoluat dintr-un organism care a aparut thanks to mama natura. La fel si gaina a evoluat din ce naiba o fi evoluat ca organism..pana a ajuns la aspectul pe care-l cunoastem noi. Pas cu pas pt cei care n-au inteles cum functioneaza evolutia : 1. Mai intai apare organismul 2. Apoi din el se dezvolta creatura 3. Creatura se dezvolta cu capacitatea de a da nastere direct/oua. "Birds of today are ancestors of amphibian life that EVOLVED from an aquatic existence (ENTITATE BRE!) to survive on dry land during the warm period of Perm. These predatory creatures, or Reptilia, were generally diminutive and slim with elongated posterior limbs. Reproduction by means of eggs is found in all such reptiles and the trait continued during the evolutionary period in which reptilia variants became warm-blooded, developed feathers, and began to master flying. In short, they became birds; that is, including those that we later identified as chickens." Care inca n-a inteles ca gaina ca existenta a APARUT inaintea oului pe care l-a scapat prima oara , sa ne faca o favoare si sa-l vedem maine la stirile de la ora 17:00 . Thank u have a nice flight..of the roof that is! Gata , imi cer scuze ..dar prea multe persoane ma bat la cap cu intrebarea asta de parca ar fi nu stiu ce mister precum felul in care s-au construit piramidele sau daca mai exista viata in univers. Idiots ![]() ![]() This post has been edited by AND: 7 Jan 2006, 01:35 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Jan 2006, 01:30) Normal ca Dino pt ca a evoluat dintr-o reptila mica , care la randul ei a evoluat dintr-o reptila si mai mica , care la randul ei a evoluat dintr-o creatura acvatica , care a evoluat dintr-un organism care a aparut thanks to mama natura. Aha, pai si mama natura din ce s-a facut? ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai take your pick ..Dzeu , meteorit care a lovit pamantul aducand cu el microorganisme extraterestre , sau pur si simplu procesul evolutiei care la fel de pur si la fel de simplu a INCEPUT! Deja te duci spre intrebari existentiale si nu evolutionare... Dzeu sau Big Bang? Sau both? Eeeee? Riddle me this
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
AND sunt tare curios cum ii explici tu unui copil de 4-5 ani ce ne-ai zis noua aici..
Sfat: Mai bine nu incerca ca te trezesti cu alte intrebari si mai ![]() QUOTE Chiar asa! Ce ti-au raspuns ai tai la faza asta? Clasic? Adica : jart! mars la ma-ta si inebuneste-o si pe ea de cap? Aaa, nu. Asta e raspunsul clasic?? Mi-au zis ca inca nu se stie, nu s-a descoperit, nu se poate explica(n-au incercat sa-mi explice ce ne-a zis noua AND, ca dupaia va dati seama ca urmau si mai multe intrebari fara raspuns..) Dupaia am ajuns la alta intrebare. De ce nu se stie? Pentru ca eu atunci aveam impresia ca orice se poate explica... ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Jan 2006, 01:30) Pas cu pas pt cei care n-au inteles cum functioneaza evolutia : 1. Mai intai apare organismul 2. Apoi din el se dezvolta creatura 3. Creatura se dezvolta cu capacitatea de a da nastere direct/oua. Care inca n-a inteles ca gaina ca existenta a APARUT inaintea oului pe care l-a scapat prima oara , sa ne faca o favoare si sa-l vedem maine la stirile de la ora 17:00 . Thank u have a nice flight..of the roof that is! Frumoasa teorie. Da' ce ne facem cu cele care se reproduc prin diviziune celulara? Astea de unde au mai iesit? Ca nu prea se incadreaza in teoria ta. Asta e punctul slab. Imi cer scuze ca tot fac pe avocatul diavolului, dar nu pot sa ma abtin. |
-------------------- |
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Ar trebui explicat la copil ca problema cu oul si gaina e defapt paradigma unui lant infinit de cauzalitati. Oamenii nu o folosesc pentru a da un raspuns propriu, ci pentru a sugera imposibilitatea de a decela primul dintr-o insiruire ulterioara de feonomene ciclice si interdependente. Cred ca e cel mai sincer raspuns posibil. De sa minti bietu' copil?
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Jan 2006, 02:30) ..."Birds of today are ancestors of amphibian life that EVOLVED from an aquatic existence (ENTITATE BRE!) to survive on dry land during the warm period of Perm. These predatory creatures, or Reptilia, were generally diminutive and slim with elongated posterior limbs. Reproduction by means of eggs is found in all such reptiles and the trait continued during the evolutionary period in which reptilia variants became warm-blooded, developed feathers, and began to master flying. In short, they became birds; that is, including those that we later identified as chickens.".... Deci mai intai a aparut oul, apoi gaina ![]() PS: "ancestors " ala nu cumva e "descendents"? Ca asa suna teoria. This post has been edited by tatabobu: 7 Jan 2006, 23:01 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
AND |
![]()
|
apunake ..esti pe langa complet , felicitari..stii ce ai de facut
![]() tatabou .. nu , deci mai intai gaina si apoi oul! Chiar asa greu e de priceput evolutia asta? PS: Da , si? In afara de cautarea de sinonime ai si altceva de spus? Prima existenta acvatica o fi aparut la fel ca si universul ..o mica reactie si gata! It has begun .. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca prima data a fost cocosul ! ...care a gasit gaina si au pus la cale sa faca un ou !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesant cum un copil nebun din metro v-a facut sa polemizati pe tema gainilor, si a oului aviar
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:22 |