Sf Valentin!
![]() ![]() ![]() |
Sf Valentin!
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Lexy, ma scuzi ca ma bag intre voi ,,americanii", dar aici traim in Rumenia si Sf. Valentin este in calendarul crestin-ortodox fix pe data de 24 februarie. Cum majoritatea suntem ortodocsi in tara asta, si cum americanii isi bat joc de noi (vezi cazul lui Teo Peter) recomand tuturor de pe aici sa uite de natia asta de increzuti si sarbatorile lor si va rog acordati atentie sarbatorilor noastre.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Fara numar...
![]() ![]() This post has been edited by Chrome: 14 Feb 2006, 09:07 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(SilviuB @ 14 Feb 2006, 09:03) Lexy, ma scuzi ca ma bag intre voi ,,americanii", dar aici traim in Rumenia si Sf. Valentin este in calendarul crestin-ortodox fix pe data de 24 februarie. Cum majoritatea suntem ortodocsi in tara asta, si cum americanii isi bat joc de noi (vezi cazul lui Teo Peter) recomand tuturor de pe aici sa uite de natia asta de increzuti si sarbatorile lor si va rog acordati atentie sarbatorilor noastre. E sfantu Valentin si gata..tre sa strici tu bucuria oamenilor ![]() Auzi la el..natie de increzuti...binladenule ce esti ![]() This post has been edited by argon: 14 Feb 2006, 09:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() This post has been edited by Lexy: 14 Feb 2006, 09:09 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
...si Filimoancelor
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Bai , nu dati cu pietre, e treaba voastra ce faceti si ce natie simpatizati voi, eu v-am facut o recomandare. Eu unul nu prea agreez deloc aceste americanisme care ne intoxica, si nu le dau importanta.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(SilviuB @ 14 Feb 2006, 10:13) Bai , nu dati cu pietre, e treaba voastra ce faceti si ce natie simpatizati voi, eu v-am facut o recomandare. Eu unul nu prea agreez deloc aceste americanisme care ne intoxica, si nu le dau importanta. Silviu trebuie sa te gandesti ca aceste "americanisme" au fost special importate ca sa mai stoarca niste bani...ca daca se poate de ce nu! Pana la urma La multi ani Filimonilor&Filimoancelor ! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
au fost importate in special de femei
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai usor cu confuziile! Azi e Ballantine's day, deci treceti la traba cu licoarea de orz. Azi e sf. Valentin la catolici, pe zece a fost o sfanta Valentina, parca, iar sfantul Valentin ortodox e pe 16 februarie. Pe 24 e echivalentul romanesc al Valentine's day, adica Dragobete.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
TMihai |
![]()
|
Ca bine zici tati!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
sa nu intelegeti ca am ceva cu americanii am cu existenta unei zile a indragostitilor
![]() http://www.saw2.com/valentine/1/ This post has been edited by avathan: 14 Feb 2006, 11:23 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Mai bine era ballantine's day...as fi preferat sa cumpar o sticla decat inimoare si mai stiu eu ce....au nu stiu, ce se cumpara azi la feminitati!?
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Pe aceasta cale vreau sa urez tuturor - “A Happy Filimons Day”
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
#14 O floare?
![]() ![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma doare-n c...ot de sarbatoarea asta importata.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Lexy @ 14 Feb 2006, 14:00) sarut-mana lexy ... suuupeeer ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
SilviuB |
![]()
|
Mersi de completari si lamuriri.
Traiasca Ballantine's day. ![]() ![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 14 Feb 2006, 10:45) Mai usor cu confuziile! Azi e Ballantine's day, deci treceti la traba cu licoarea de orz. Azi e sf. Valentin la catolici, pe zece a fost o sfanta Valentina, parca, iar sfantul Valentin ortodox e pe 16 februarie. Pe 24 e echivalentul romanesc al Valentine's day, adica Dragobete. La catolici sf. Valentin a fost ieri - 13 februarie. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
TMihai |
![]()
|
Va hotarati?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Happy Ballantines Day !!!
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Si cu Jack ce aveti? Nu vreti sa fie si ziua lui azi? ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Oricum o fii , noi bem !!!
![]() Si ca sa nu bem fara motiv, mai spunem din cand in cand ![]() Asa ca ... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu prea ma "omor" cu americanismele astea dar nevasta-mea ......... uuuuiiiiiiiiiiuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiii...Ballantines Day !!!! ... De obicei un buchetel de flori acolo o multumeste .... Dar anul asta avand in vedere ca este graviduta si ca bucuria pe care o traim este imensa m-am dat "ocupat" de dimineata si i-am spus ca pe la 7 trebe sa fiu la niste clienti in Otopeni asa ca uite-ma pe la ora 6 dimineata cum plecam de acasa iar la 6.30 eram la piata Cosbuc sa cumpar flori .... Si am cumparat nene 100 de fire de garoafe .... si vreo 30 de fire de zambilici ... Iar la ora 7 intram tiptil in casa si le asezam prin sufragerie ...... A fost nebunie mare... A costat ceva dar .... Bucuria sotiei ..... NEPRETUITA .......
![]() ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 14 Feb 2006, 23:29 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Bravo mariane! Esti norocos sa ai pe cineva care sa MERITE toate astea! bravo!
Iar voi restu' esteti niste betivi dom'le!!! Unde-i sticla?! Da sticla!!!! ![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:11 |