dacie neagra modificata
![]() ![]() ![]() |
dacie neagra modificata
Sandrin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) photo0121_289.jpg ( Size: 100.11k ) Number of downloads: 550 photo0071_398.jpg ( Size: 81.78k ) Number of downloads: 643 photo009percent7e01_182.jpg ( Size: 95.83k ) Number of downloads: 540 |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
in afara de eleron, tot respectul. arata fain.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Tobele sunt hidoase..strica tot aspectul...cam grandoman proprietarul...
O locomotiva Diesel are toba mai mica ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
poaza asta e pusa pe alt tpic de o saptamana
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
nu inteleg de ce toti romanii exagereaza in aspectul masinii lor:n guri de aerisire,eleroane supradimensionate,bari de kko,plasa d-aia de obor pe grile,evacuare de bell ranger.toate pe o masina cu motor de 50 cp,dintre care 10 sunt morti.arata ORIBIL.chiar si cu un motor adecvat,tot urata este.un clean-look bate de o mie de ori un pom de iarna ca asta.parerea mea.(este doar o parere)
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Oribila din toate punctele de vedere. Tot ce e pus pe ea e grosolan. Bar afata e de bmw ... yuk !
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
tao13 |
![]()
|
vopseaua e data bine,bata fata mi se pare ok..........pt ca alt model nu prea exista pt berlina...........asta pt cei care vorbesc dar ei nu s-au interesat de asa ceva vreodata .............ce e naspa eleronul si bara spate....care are o forma exact invers ( trebuia sa fie mai lata la roata nu in spate)
jantele sunt frumoase si lucratura la modificarea aripilor e finut facuta hai lucius ca nu e grosolana cum zici tu asa din tot sufletul |
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
lucius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok. Nu e grosolana .. e kitch. Asta e parerea mea.
|
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
tao13 |
![]()
|
pai si dupa parerea ta ce ar merge pus pe o berlina?ce spoilere?
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
Notorius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 18 April 05 ![]() |
[B]Arata chiar bine dacia,a c`am exagerat cu tobele si eleronu,dar are linie de masina,are gusturi pustiu....mai mult nu prea ai ce sa`i mai faci la dacie asa este aspectul ei,cat ai face la ea,tot a dacie ramane....dar este behton...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2016 4X4
- IF-09-DJM
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am observat ca nu are manere pe usile din spate
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
kristalloz |
![]()
|
Dacia Pimp Group: Members Posts: 220 Joined: 24 November 05 From: Tot in Romania... ![]() |
Ma baieti inainte sa scrieti jigniri si sa va agitati ca niste doze de Pepsi cazute pe scari... ganditi-va ca omul ala a facut ceva cu masina... majoritatea dintre voi nici o treaba n-aveti... nu mai comparati dacia cu vreo masina "modificabila" ca nu e ... e un kitch... sunt putine modalitati in care poti s-o modifici sa arate bine... asa ca mai relaxa cu criticile (parerea mea) cica...
|
--------------------
Dacia
1310
1982
- TM-06-DLA Cretzu' for President!
|
|
CatalinVlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 January 06 ![]() |
In afara de tobe si de eleron,masina arata super bine.Felicitari proprietarului!!!!
|
--------------------
Dacia
1310 Break
- DB.01.ZRU
|
|
CatalinVlad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 January 06 ![]() |
poate ma insel sau nu,dar modelul asta de Dacie era "la vremea ei"cea mai ieftina masina noua din lume...sau poate ma insel
|
--------------------
Dacia
1310 Break
- DB.01.ZRU
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
catalin , nu conteaza ca e dacie si nu e bine sa pleci de la ideea preconceputa ca o dacie nu poate sa arate bine ... Mie personal respectiva masina mi se pare un kitch lucrat finut ... Singurele lucruri care imi plac sunt pasajele rotilor si faptul ca nu are capace vopsite .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
Mie imi place. arata prea bine pt. o daice 1310, se vede ca omul a investit ceva bani in masinuta + multa munca.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
lucius |
![]()
|
QUOTE(kristalloz @ 2 Mar 2006, 14:28) Ma baieti inainte sa scrieti jigniri si sa va agitati ca niste doze de Pepsi cazute pe scari... ganditi-va ca omul ala a facut ceva cu masina... majoritatea dintre voi nici o treaba n-aveti... nu mai comparati dacia cu vreo masina "modificabila" ca nu e ... e un kitch... sunt putine modalitati in care poti s-o modifici sa arate bine... asa ca mai relaxa cu criticile (parerea mea) cica... Iar tu din ce ipostaza dai aceste sfaturi ? Ai tunat vreo masina si a iesit exceptionala ? Aceasta dacie neagra nu are nici un element de caroserie care sa se lege cu altul. Nu are linie , evacuarea este odioasa , clar nu este calculata iar elementele de caroserie sunt copiate si adaptate de la direrite alte masini. Eleronul e un kitch total. |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Arata interesant. Dar cred ca a exagerat cu eleronul (ala de sus e chiar in plus!) si cu pseudo-esapamentele alea imense. Si nici farurile de Golf 4 (sau nu?) nu se incadreaza in linia caroseriei.
This post has been edited by vyrus: 2 Mar 2006, 14:15 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Masina arata binisor...In afara de eleron care ii face poponeatza prea mare. Daca si motorul e modificat pe masuta exteriorului, toata stima.
P.s.:personal nu sunt de acord nici cu tunare excesiva dar nici cu table aruncate si motor de racheta. Masina aceasta e destul de bine inchegata. |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Totusi, care e imbunatatirea? Mutam la Diverse.
Si, totusi, fara certuri, invective... |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
1. Pun pariu ca nu are toba . Are scoase poate tobele , si inlocuite cu niste tevi.
Asa stie posesorul de berlina sa "imbunatateasca evacuarea" 2. Masina este un kitch. E plina tara de "tunaturi" de astea. O berlina , daca o "tunezi", ai stricat-o. Berlina arata cel mai bine asa cum e ea, scoasa din fabrica, doar sa fie ingrijita. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eleronul sta foarte bine acolo unde e si cum e, toate elementele caroseriei se leaga foarte bine si tare m-as bucura sa aibe ditamai cataroiu de motor sub capota. Ar fi amuzant sa dea clasa celor fripti de atata ciorba cu masini mult deasupra celei mai ieftine masini din lume, oricum impune respect si nu e deloc kitch. Apropos tevile ale cat is de mari sunt negre de fum............, pe dinauntru bineanteles deci functionale
This post has been edited by Pedro: 2 Mar 2006, 16:07 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pedro, si hornul casei e negru de fum pe dinauntru...inseamna doar ca arderea nu e taman buna.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
sau ca o frige ca un nebun si nu l-as comndamna la cum arata masina aia si la cat a muncit sa o faca sa arate sportiv.
Si oricum nu vorbeam de cat de bun sau rau e motoroiul ci doar ca negreala aia ar fi o dovada ca iesirile sunt functionale This post has been edited by Pedro: 2 Mar 2006, 16:21 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cred ca posesorul a botezat-o Frankenstein.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
cred ca a botezat-o "Za Black beauty" .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
lucius |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTT
1999
- GTG
|
|
bure |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 9 February 04 From: brasov ![]() |
QUOTE(lucius @ 2 Mar 2006, 16:02) Iar tu din ce ipostaza dai aceste sfaturi ? Ai tunat vreo masina si a iesit exceptionala ? Aceasta dacie neagra nu are nici un element de caroserie care sa se lege cu altul. Nu are linie , evacuarea este odioasa , clar nu este calculata iar elementele de caroserie sunt copiate si adaptate de la direrite alte masini. Eleronul e un kitch total. Lucius,nu ma intelege gresit,nu vreau polemici cu nimeni,masina ta arata la fel de cand ai luat-o si faptul ca arata cum arata(bine zic eu)nu prea e meritul tau ci al fostului propietar.Nu inteleg de ce sare toata lumea la gatul omului,ca-s nasoale spoilerele,plasa,eleronul,ca masina n-are linie..etc,mai ales unii care n-au bagat nici 10% din cat a bagat omul ala in masina lui.La tine sunt toate chiar asa calculate?? Daca vedeam pe vre-un BMW tevile alea erau super faine dar pe Dacia sucks. Eu nu zic ca masina e extraordinara,dar omul a facut ceva pe la ea si e de apreciat. |
--------------------
Dacia
1310
- BV99DAR Bani si frica n-am avut niciodata.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
de apreciat munca si bani care au fost investiti dar nu ce a iesit nu ?
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:12 |