Membru ACR, avantaje sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Membru ACR, avantaje sau nu?
soimule |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 February 06 From: Petrila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
- HD-06-WJW
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
*devii .
1. ![]() 2. cu supernova in ACR ? 3. ![]() 4. Pentru a inscrie o masina in ACR aceasta trebuie sa aiba minimum 30 de ani si sa fie intr-o stare cat mai apropiata de original . 5. vezi punctul 2 . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Silos, iar ai baut o sticla de Unirea si te-ai bagat la ascultat manele. Stai jos, patru! FYI cam oricine poate deveni membru ACR.
Si ca sa revenim la subiect: nu stiu cit e cotizatia de membru sau daca merita sa fi membru dar vezi ca pe site-ul lor la sectiunea Contact gasesti adrese de mail unde poti sa le scrii si sa-i intrebi una alta. LE: vad ca in timp ce scriam s-a mai raspuns pe aici This post has been edited by kaspersky: 26 Mar 2006, 17:14 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
SiloS, ai tras pe nara!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
soimule |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 February 06 From: Petrila ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri. Pe site-ul ACR am fost inainte de a posta pe acest forum, dar voiam sa aflu si parerea celor care au fost sau sunt inca membrii si care au beneficiat de serviciile celor de la ACR.
Cat despre taxa de inscriere, hm... au avut grija sa nu o faca publica pe site-ul lor, sau o fi prea mica si n-am vazut-o eu? |
--------------------
Dacia
SupeRNova
- HD-06-WJW
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Lasa-i in agonia lor de ACR. Nu merita. Le dai o caruta de bani pentru nimic.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au mai fost niste discutii si la
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22036 Si niste impresii ref. la seviciul de tractare ACR la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=23553 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Eu am citit in fuga si am asociat masina veche si ACR cu RCR - retromobil club romania . De aia radeam copios ... sa intri in RCR cu SuperNova .
Mea Culpa . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intri si in RCR, dar mai dureaza cativa ani.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Eu am fost inscris numai un an in ACR. Am ramas insa cu o amintire foarte placuta. Mi-au dat cadou o harta a sud-est-ului Europei extrem de precisa, editata de omologul ACR-ului din Germania.
Alte avantaje nu am simtit. Poate daca ai vechime mai mare. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
QUOTE(bendix @ 27 Mar 2006, 11:58) Eu am fost inscris numai un an in ACR. Am ramas insa cu o amintire foarte placuta. Mi-au dat cadou o harta a sud-est-ului Europei extrem de precisa, editata de omologul ACR-ului din Germania. Alte avantaje nu am simtit. Poate daca ai vechime mai mare. Asta a fost in urma cu vreo 4-5 ani si a fost o singura data. Acum nici calendarele alea amarite nu ti le mai dau, nici revista Autoturism nu mai vine de vreun an sau doi. La un moment dat s-a spus, la marirea anuala de cotizatie, ca in acea marire intra si revista, care astfel, iti va fi trimisa la domiciliu. This post has been edited by simon: 27 Mar 2006, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
soimule |
![]()
|
Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Cred ca se poate inchide acest topic.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
- HD-06-WJW
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.358 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate, la ora actuala mai e vreun membru ACR pe forum?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 15:12 |