DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> b-34-sgm...cea mai tare dacie din Romania, incredibil

valisupernova
post 5 Apr 2006, 07:48
Post #1

Membru

Group: Members

Salut
Probabil multi dintre voi a-ti fost la Prisma cu ocazia salonului de tuning,masini multe...fete frumoase;sau invers.
Nu stau sa va spun ce realizari deosebite se prezentau la standuri...in limitele bunului simt si in functie de gusturi masinile acopereau o plaja destul de generoasa vis-a-vis de aspect.
Ceea ce m-a socat se numeste b-34-sgm...o dacie mai mult decat obisnuita,cu extraordinare insertii de aer in parbriz, jantele generos modelate cu noroi, pictata in aerograf cu un alb infinit peste albul "jegarit",astfel fiind scoase in evidenta locurile unde masina este puternic afectata de rugina(element nelipsit intr-un salon de tuning).In acest decor se potriveau perfect elementele "racing"...foarte multe la numar...si anume 4(patru)...si acestea ramanand 1(unul)...siguranta de capota(portbagaj).
Recunosc ca a fost ceva inedit si a atras multe priviri(asa nu),totusi am incercat sa aflu ce ne prezinta acel stand...am aflat chiar de la posesorul masinii...MOTORUL.
Pentru motor a fost expusa,dar nu poate fi aratat deaorece elementele care le are in plus fata de standard nu sunt montate...
CONCLUZIE...CARE AVETI PE ACASA NISTE MOTOARE PUTERNICE SAU TURBINE(chiar daca sunt pe alta masina sau intentionati sa le cumparati)nu va sfiiti sa va aduceti CAZATURA la un salon de tuning...INTENTIA CONTEAZA.

--------------------
dacia supernova - B 24 MWO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 5 Apr 2006, 07:52
Post #2

Mesaj semiautomat

asa si?!?!? biggrin.gif

Titlul topicului parca e spus de un capsunar in Spania radmasa.gif incredibil....

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&hl= citeste pe aici ca sa afli si mai multe lucruri incredibile tongue.gif

This post has been edited by argon: 5 Apr 2006, 07:56

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 08:11
Post #3

Membru

QUOTE(argon @ 5 Apr 2006, 07:52)
asa si?!?!? biggrin.gif

Titlul topicului parca e spus de un capsunar in Spania radmasa.gif  incredibil....
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&hl=  citeste pe aici ca sa afli si mai multe lucruri incredibile tongue.gif
*

si il respect pe robert pentru extraordinara putere de convingere:
1 a reusit sa-i convinga pe organizatori ca sgm-ul merita expus
2 a reusit sa te convinga pe tine ca la 2 ani dupa ce a montat alt motor pe sgm el chiar functioneaza...apropos a-ti dus-o pe trailer...?
3 NU a reusit sa ma convinga pe mine ca insertiile in parbriz erau adevarate...

--------------------
+
StefanT
post 5 Apr 2006, 13:06
Post #4

STF - Special Tactical Force

From: Bucuresti

QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 10:11)

Probabil multi dintre voi a-ti fost la Prisma

apropos a-ti dus-o pe trailer...?

___

a reusit sa te convinga pe tine ca la 2 ani dupa

*

Pe mine dupa cativa ani de scoala au reusit profesorii sa ma invete sa scriu corect. Sa-ti fie rusine!
Mai ai si tupeul sa comentezi asupra unei masini despre care nu stii nimic, si nu ai idee cati bani, pasiune si munca a depus Robert in ea.

Mai documenteaza-te. Stai jos, 2!

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
monique
post 5 Apr 2006, 15:09
Post #5

Membru incepator

baieti nu va mai certati pe jucarii...vedeti ca e o dacie tare care a fost la prisma...o puteti vedea la http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9.
nu stiu sa o transfer...poate reusiti voi...

--------------------
dacia 1310 li - b 22 mon
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 19:40
Post #6

Membru

QUOTE(monique @ 5 Apr 2006, 15:09)
baieti nu va mai certati pe jucarii...vedeti ca e o dacie tare care a fost la prisma...o puteti vedea la http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9.
nu stiu sa o transfer...poate reusiti voi...
*

am vazut-o si eu...mi-a placut

--------------------
+
B-34-SGM
post 5 Apr 2006, 20:06
Post #7

Membru de partid

From: Drumul Taberei Customs

Daca vrei sa vorbesti cu mine, ne intalnim ca oamenii, discutam la o cafea. Ai ceva personal cu mine? Am umblat cu vreo femeie de a ta,"am corupto" eu nu stiu?

Nu am convins pe nimeni sa expun masina acolo, am fost invitat, cu toate ca nu am vrut la inceput, pt ca eram 100% sigur ca se gaseste un taran (la figurat) care sa comenteze aiurea, fara sa sti cu ce se mananca.

Da, are parbizul crapat, pt ca NU am bani sa il inlocuiesc! Am avut alte prioritati. Sunt student prietene, gandeste-te ce venit am!

Nu am avut bani sa o vopsesc. Dupa ce a lovito berbecul cu Golf-ul a fost vopsita partial, si e in 3 culori!

Nu am avut bani sa reconditionez turbina veche, care avea uzuri enorme, asa ca am facut rost de alta(gratis! Multumiri lui Bogdan_FUG), care trebuie adaptata. Altfel masina ar fi stat fara turbo mult si bine, ca nu am 300E sa dau pe o turbina.

Daca spui ca ai vorbit cu mine acolo, si ai vazut motorul, inseamna ca esti foarte redus,nu ai cunostinte tehnice sincer, si nu ai inteles nimic din ce ai vazut acolo. Puteai sa te prezinti frumos, sa te cunosc si eu, asa facea un om cu bun simt, care acum ma acuza.

AM ZIS EU CA E CEA MAI TARE DACIE DIN ROMANIA ? NU AM ZIS ASTA. Chiar imi pare bine cand cineva realizeaza ceva mai bun decat am realizat eu, sa pot faca cu el schimb de idei.

--------------------
Dacia 1310 RACING 1991 full fara piele - B 34 SGM
www.prelucrariSIRA2000.ro
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:19
Post #8

Membru

QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 20:06)
Daca vrei sa vorbesti cu mine, ne intalnim ca oamenii, discutam la o cafea. Ai ceva personal cu mine? Am umblat cu vreo femeie de a ta,"am corupto" eu nu stiu?

Nu am convins pe nimeni sa expun masina acolo, am fost invitat, cu toate ca nu am vrut la inceput, pt ca eram 100% sigur ca se gaseste un taran (la figurat) care sa comenteze aiurea, fara sa sti cu ce se mananca.

Da, are parbizul crapat, pt ca NU am bani sa il inlocuiesc! Am avut alte prioritati. Sunt student prietene, gandeste-te ce venit am!

Nu am avut bani sa o vopsesc. Dupa ce a lovito berbecul cu Golf-ul a fost vopsita partial, si e in 3 culori!

Nu am avut bani sa reconditionez turbina veche, care avea uzuri enorme, asa ca am facut rost de alta(gratis! Multumiri lui Bogdan_FUG), care trebuie adaptata. Altfel masina ar fi stat fara turbo mult si bine, ca nu am 300E sa dau pe o turbina.

Daca spui ca ai vorbit cu mine acolo, si ai vazut motorul, inseamna ca esti foarte redus,nu ai cunostinte tehnice sincer, si nu ai inteles nimic din ce ai vazut acolo. Puteai sa te prezinti frumos, sa te cunosc si eu, asa facea un om cu bun simt, care acum ma acuza.

AM ZIS EU CA E CEA MAI TARE DACIE DIN ROMANIA ? NU AM ZIS ASTA. Chiar imi pare bine cand cineva realizeaza ceva mai bun decat am realizat eu, sa pot faca cu el schimb de idei.
*

Sa incepem cu parbrizul...primesti cadou de la mine unul bun cu conditia sa pui pe masina mea parbrizul spart.
Eu nu am spus ca am vorbit cu tine...am citit ce ai spus tu pe 4tuning...
Cu faptul ca sunt redus...te-ai cam grabit.

--------------------
+
Adrian_Solenza
post 5 Apr 2006, 20:26
Post #9

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Vali, fara suparare, cand Robert umbla la masini, tu probabil inca nu stiai cum functioneaza etrierul si discul de frana! La vremea aia, nu exista nici un tip mai istet sa realizeze ce a realizat el... Sa iti spun ca Robert e student si din putinul timp care il mai are la dispozitie, reuseste sa aiba o bursa la facultate si sa isi cumpere piese si sa le reconditioneze singur, in propriul garaj?
Pe bune acum, tu cu ce te lauzi? Ce ai realizat? Ai realizat un topic... Felicitari!

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
B-34-SGM
post 5 Apr 2006, 20:33
Post #10

Membru de partid

Cata generozitate... Cu o palma ma lovesti, cu una ma mangai!

--------------------
+
pacatosu
Post #11

Membru incepator

Prietene vezi ca nu prea stii ce vorbesti si in caz ca nu ai observat toata lumea te contrazice.

Sint unul din cei privilegiati care au mers cu SGM-ul...si vreau sa zic ca nu vei stii niciodata ce senzatie e sa faci cu Dacia un BMW sau un Hyundai sau alte masini cu motorizari serioase , nu 1.2 tdi.

Tu habar nu ai ce modificari are masina aia...ai vb si tu din auzite...si acuma te-ai trezit tu pulica frinaru sa vorbesti ca un cunoscator care nu esti.

Turbina nu e momentan...dar o sa fie... parbrizul o sa se schimbe si probabil masina o sa fie vopsita.

CARE E PROBLEMA TA ? TARAN DE ROMANIA ce esti.
Probabil ca masina ta e mult mai tare...avand aparatori de noroi marca vitan tuning, luminite albastre la stropitori, probabil un eleron tot vitan style si un abtipild mare pe luneta cu BOSS si stickere cu meteoriti pe laterale.

Ia galeata si fugi cu ea...pina nu iti dau un shlap in gura.

P.S. am scris SHLAP cu H sa intelegi ce e ala...adica papucelul ala de casa. biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 - B 16 ZYU
+
DnI
Post #12

Membru

From: bucuresti DR.TABEREI

felicitari, ai realizat un topic total aiurea si in bataie de joc ... "cea mai tare dacie din Romania, incredibil "

un moderator sa-si faca treaba...

--------------------
. . .
Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO
ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi
ex. Reno 5 GT TURBO
ex. Opel Calibra C20XE
+
lord_sith
post 5 Apr 2006, 20:34
Post #13

IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!!

Fratilor eu sunt de parere ca atunci cand vii cu reprosuri asupra unui lucru trebuie sa detii macar cu 1% mai mult decat lucrul pe seama caruia faci comentariu...in cazul asta ma intreb.....domnule vasilica...ai ceva ce "face" SGM-ul? biggrin.gif

--------------------
dacia 1310 1991 TLX - B 28 CUA
Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:37
Post #14

Membru

QUOTE(Adrian_Solenza @ 5 Apr 2006, 20:26)
Vali, fara suparare, cand Robert umbla la masini, tu probabil inca nu stiai cum functioneaza etrierul si discul de frana! La vremea aia, nu exista nici un tip mai istet sa realizeze ce a realizat el... Sa iti spun ca Robert e student si din putinul timp care il mai are la dispozitie, reuseste sa aiba o bursa la facultate si sa isi cumpere piese si sa le reconditioneze singur, in propriul garaj?
Pe bune acum, tu cu ce te lauzi? Ce ai realizat? Ai realizat un topic... Felicitari!
*

Eu apreciez eforturile pe care le face Robert(ca toata Romania)...ceea ce ma face pe mine critic este faptul ca avem tot timpul discutii despre eventuale realizari.
Si prietenul nostru Catalin(care a plecat din tara)vindea o dacie APROAPE turbo.
Vezi tu...acest APROAPE ma deranjeaza pe mine.
Eu la capitolul realizari sunt mult peste sgm...lucru foarte usor de realizat...dar nu ma laud.

--------------------
+
echosektor
post 5 Apr 2006, 20:37
Post #15

Membru

valisupernova, de alte masini de ce nu ai zis? erau si alte masini care chiar nu aveau ce cauta acolo.

SGM chiar este o piesa. nu ai vazut ce poate masina aia...Robert a bagat bani si multa pasiune in masina aia si chiar cred ca merita s-o vada toti, iar acest eveniment a fost o ocazie buna pt el. Robert nu a incercat sa impresioneze lumea printr-o dacie modificata la exterior (tuning care-l faci cu cateva milioane din targ), ci prin ce se afla sub capota, dovada ca unii s-au bucurat doar cand au vazut-o prezenta la eveniment. Daca ai participat pe la curse ai vazut ce stie sa faca aceasta masina.

In alta ordine de idei, cand te apuci sa dai in cineva si astepti ca topicul sa fie destul de populat mai invata si tu reguli elementare de ortografie.

Daca tot ai promis acum ca ii pui parbriz, fa-i cinste cu un parbriz! tongue.gif

PS: acum la misto sau nu SGM chiar este una dintre cele mai tari dacii din Romania

This post has been edited by echosektor: 5 Apr 2006, 20:40

--------------------
null
+
avathan
post 5 Apr 2006, 20:38
Post #16

eu.

Group: Banned
From: Buc

Vasili nu-i frumos sa iti bati joc de munca cuiva ...
eu unul, nu consider ca o dacie merita efortul de a fiu tunata dar daca sgm a facut-o nu inseamna ca trebuie sa razi sau sa faci misto

This post has been edited by avathan: 5 Apr 2006, 20:38

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
Adrian_Solenza
post 5 Apr 2006, 20:39
Post #17

Solenza... prima iubire!

Mai usor ma baieti cu duritatile, ca o sa sfarsiti cu ban! Oricum, domnu Vali tocmai si-a facut MULTI 'simpatizanti'!

Tin minte cand mergeam cu Robert in 2004 si nu puteam sa ma dezlipesc de pe spatarul scaunului biggrin.gif ! Si acu' vine 'ginerica' si isi bate joc!

--------------------
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:40
Post #18

Membru

QUOTE(echosektor @ 5 Apr 2006, 20:37)
valisupernova, de alte masini de ce nu ai zis? erau si alte masini care chiar nu aveau ce cauta acolo.

SGM chiar este o piesa. nu ai vazut ce poate masina aia...Robert a bagat bani si multa pasiune in masina aia si chiar cred ca merita s-o vada toti, iar acest eveniment a fost o ocazie buna pt el. Robert nu a incercat sa impresioneze lumea printr-o dacie modificata la exterior (tuning care-l faci cu cateva milioane din targ), ci prin ce se afla sub capota, dovada ca unii s-au bucurat doar cand au vazut-o prezenta la eveniment. Daca ai participat pe la curse ai vazut ce stie sa faca aceasta masina.

In alta ordine de idei, cand te apuci sa dai in cineva si astepti ca topicul sa fie destul de populat mai invata si tu reguli elementare de ortografie.

Daca tot ai promis acum ca ii pui parbriz, fa-i cinste cu un parbriz!  tongue.gif
*

Parbrizul e ca si al lui...

--------------------
+
echosektor
post 5 Apr 2006, 20:41
Post #19

Membru

vali in 5 minute acest topic a primit ceva reply-uri...asta tre sa-ti dea de gandit..dar na...hai ca te-ai facut si tu cunoscut acu,o sa dormi bine la noapte smile.gif

--------------------
null
+
B-34-SGM
post 5 Apr 2006, 20:41
Post #20

Membru de partid

Pt tine Valica, special, motorul turbo in prima varianta, cu carburator aspirat. Este turbo, nu APROAPE turbo. Pe dyno 120 CP 200Nm.

Te ti de cuvant cu parbrizul ? rolleyes.gif

Attached thumbnail(s)
normal_IMG_7017_lr_casa_poporului.jpeg ( Size: 102.71k ) Number of downloads: 181

--------------------
+
DnI
post 5 Apr 2006, 20:44
Post #21

Membru

From: bucuresti DR.TABEREI

QUOTE(valisupernova @ 5 Apr 2006, 22:37)
Eu apreciez eforturile pe care le face Robert(ca toata Romania)...ceea ce ma face pe mine critic este faptul ca avem tot timpul discutii despre eventuale realizari.
Si prietenul nostru Catalin(care a plecat din tara)vindea o dacie APROAPE turbo.
Vezi tu...acest APROAPE ma deranjeaza pe mine.
Eu la capitolul realizari sunt mult peste sgm...lucru foarte usor de realizat...dar nu ma laud.
*

acest aproape te deranjeaza... probabil ca tu nu stii ca SGM`ul a alergat cu motorul TURBO atunci cand a fost lovit la etapa de pe 18.12.2005

deci acest aproape dispare... ce ramane ? invidia ta ?

sper sa cadeti la pace... si sa vedem parbrizul promis biggrin.gif

This post has been edited by DnI: 5 Apr 2006, 20:47

--------------------
. . .
Megane 2 1.5 dCi
ex. Opel Astra Bertone TURBO
ex. Clio 2 bicorp 1.5 dCi
ex. Reno 5 GT TURBO
ex. Opel Calibra C20XE
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:46
Post #22

Membru

Apreciez replicile constructive...
Am promis in direct...nu pot sa nu ma tin de cuvant.

--------------------
+
pepy
post 5 Apr 2006, 20:47
Post #23

Membru incepator

auzi si ce alte masini mai erau in standul unde era sgm-ul?
da masina ta unde era?
tu de ce nu ai fost invitat la 4tuningday?
tu cu ce masini te-ai dat?(vezi nu intreb ce masini ai batut!)

ps: parbrizul spart si cele 3 culori nu afecteaza performantza masinii,lucrul pt care a fost expusa!

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15355 pt tine asa sa vezi ca nu se baga nimeni sa se dea cu el de 2 zile , oare de ce?

esti un cenzurat cu ochi ma!!
te rog frumos sa ne spui citeva despre masina ta !

--------------------
opel speedster turbo hyundai coupe 2.0l - nu spun
+
vis-a-vis
post 5 Apr 2006, 20:49
Post #24

DaciaClubber

QUOTE(B-34-SGM @ 5 Apr 2006, 20:41)
Pt tine Valica, special, motorul turbo in prima varianta, cu carburator aspirat. Este turbo, nu APROAPE turbo. Pe dyno 120 CP 200Nm.

Te ti de cuvant cu parbrizul ?  rolleyes.gif
*

Sincer, eu n-as accepta oferta de la cineva care m-a terfelit.

Imi place panglica aia pe evacuare, in stilul Old School Chopper Style wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Adrian_Solenza
post 5 Apr 2006, 20:50
Post #25

Solenza... prima iubire!

--------------------
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:52
Post #26

Membru

QUOTE(pepy @ 5 Apr 2006, 20:47)
auzi si ce alte masini mai erau in standul unde era sgm-ul?
da masina ta unde era?
tu de ce nu ai fost invitat la 4tuningday?
tu cu ce masini te-ai dat?(vezi nu intreb ce masini ai batut!)

ps: parbrizul spart si cele 3 culori nu afecteaza performantza masinii,lucrul pt care a fost expusa!

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15355 pt tine asa sa vezi ca nu se baga nimeni sa se dea cu el de 2 zile , oare de ce?

esti un cenzurat cu ochi ma!!
te rog frumos sa ne spui citeva despre masina ta !
*

Pentru ca m-ai rugat frumos...dacia galbena...http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=15271&page=9

--------------------
+
vis-a-vis
post 5 Apr 2006, 20:55
Post #27

DaciaClubber

Vezi ca i-a sarit masca la partea de jos! in rest, e ok... dar daca e sa gasesti nod in papura...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
pepy
post 5 Apr 2006, 20:56
Post #28

Membru incepator

din 5 intrebari nu ai raspuns la niciuna .
te-am rugat sa ne spui cite ceva de masina nu sa ne dai un linc in care se vede o dacie galbena!!

--------------------
opel speedster turbo hyundai coupe 2.0l - nu spun
+
lord_sith
post 5 Apr 2006, 20:57
Post #29

IT'S ALIVEE!!..IT'S ALIVEE!!!

am vazut masina prin orash..ai cumva nr B -- JAF ?? laugh.gif

--------------------
dacia 1310 1991 TLX - B 28 CUA
Dacia Rally Team member/////B-28-CUA
+
valisupernova
post 5 Apr 2006, 20:58
Post #30

Membru

QUOTE(lord_sith @ 5 Apr 2006, 20:57)
am vazut masina prin orash..ai cumva nr B -- JAF ?? laugh.gif
*

se vede si in poza nr.

--------------------
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 06:35
Forum Renault