Brifcor se intoarce!, O sa-l incercati??
![]() ![]() ![]() |
Brifcor se intoarce!, O sa-l incercati??
hebron |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.739 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Orangina are gust de Brifcor.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logic |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 32 Joined: 11 April 05 From: Medias.Sibiu ![]() |
|
--------------------
Skoda Superb
BMW X5
2010 The fact that nobody understands you doesn’t make you an artist.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
hebron |
![]()
|
Ai dreptate dar daca nu iau suc natural macar peste 50% beau un Borsec cu eticheta evreiasca
![]() Brifcoru era galben si se vindea tinut in ladite de tabla cu bucati de gheata in ele...oricum fata de CICO era mai bun dar cel mai tare era Laurul ![]() |
--------------------
clio
symbol
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(hebron @ 7 Apr 2006, 16:48) Ai dreptate dar daca nu iau suc natural macar peste 50% beau un Borsec cu eticheta evreiasca ![]() Brifcoru era galben si se vindea tinut in ladite de tabla cu bucati de gheata in ele...oricum fata de CICO era mai bun dar cel mai tare era Laurul ![]() Amintirea lazilor de aluminiu cu blocuri de gheata printre care se zareau sticlutele galbene ma fac sa salivez si acum! ![]() Laurul (siropul Laurul) se gaseste si acum, de productie Gurahont, si e la fel de bun ca si atunci. Fara E-uri! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
hebron |
![]()
|
Mi-e dor de Marga (pt cine nu stie, doua fursecuri cu crema in ele, 2 lei 50 era), si de inghetata Sport si mai mai ca as spune ca si de batoanele alea cu lapte maro, galbene, etc dar sa fie proaspete...ahhh ce amintiri!!!
![]() |
--------------------
clio
symbol
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Acest topic mi-a trezit multe amintiri, placute si neplacute. Oricum era frumos pe vremea impuscatului. Eh, eram si eu mai tanar pe atunci....
Vremuri apuse. Bafta la toti! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
|
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Culmea e ca celebrul produs nu prea avea E-uri ci continea pulpa uscata si un fel de praf din coji de citrice(mi s-a spus la vremea respectiva de oamenii care lucrau in laboratoarele de control a alimentelor).Probabil ca va trezi nostalgii si va avea ceva succes pe piata.
Domnull Steffyx la varsta pe care o declari amintirile care le poti avea sunt din ciclul"Pe cand vis erotic eu eram..." ![]() Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.116 Joined: 11 February 04 ![]() |
Da, l-as incerca fiindca miroase a copilarie, a varsta fara griji, cand cea mai mare problema era unde sa jucam fotbal sau pititea!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da napolitane cu gem "Gabriel" (sau "Gabriela nu mai stiu exact) a mai vazut cineva ? Sau altele asemanatoare. Sau pufuleti cu zahar (crusta dulce) ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Mie brifcor imi aducea un unchi, nu-mi amintesc sa fi vazut prin magazine. Eram nebun dupa el. Intr-adevar, Orangina seamana, dar a trecut prea mult timp ca sa mai si rasara !
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Brifcor,Pepsi, Gogosi!
Hamsi si Puterea Ursului ![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Hamsi == hamsii ?
am inteles ca hamsiile sunt pe cale de disparitie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Steffyx, aveai un an in 1989
![]() Care stiti daca mai exista Pepsi de Constanta in stica clasica, aia fara eticheta, gravata....pana anul trecut gaseam, dar nu la oras, ci numai la bufetele din diverse sate uitate de lume(NU era expirat)..dar recent nu am mai gasit nici acolo ![]() Despre brifcor ce sa zic..aveam o matusa care lucra la fabrica de brifcor , si pe vremea puscatului, primeam lada la saptamana....yumi ![]() This post has been edited by argon: 8 Apr 2006, 19:45 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi dacă tu ești din 1928, câți ani trebuia să aibă mătușa?
![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 8 Apr 2006, 21:52) Il comandante Che si tía partido sunt atemporali ![]() ![]() Ptr.Che Argon-eu mai am cateva sticle de pepsi 250 ml spiralate cu inscriptia in stare f. buna dar sunt unguresti fiindca imi era mai usor sa procur pepsi din Ungaria decat din Ro(existau celebrele excursii ONT de trei zile la Budapesta) Cu stima bion |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
StefanT |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
Ehe ce vremuri...
![]() - Pufileti inveliti in ciocolata - Grisine ..long size ..la 6 lei pachetul. - Brifcorul care era 4,25 lei si era...bun (reteta era bine studiata) Oare mai isi aduce cineva de bomboana pe bat ... la 1 leu, numita in Ardeal..Kojak. Sincer, erau alte vremuri in care , sincer E-urile nu erau in VOGA ca si acum. |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(os @ 9 Apr 2006, 20:43) In legatura cu E-urile..Brifcorul era MULT mai nociv ca surogatele moderne, gen fanta, continea E-uri mult mai periculoase. Ce am patit eu cu brifcorul...poate ati mai patit si altii. Am uitat peste noapte suc intr-un pahar din acela alb de unica folosinta de plastic. Dimineata stupoare, chiar la nivelul lichidului paharul era topit, cand am prins de el sa-l ridic am ramas cu buza in mana..acelasi lucru cred il facea si cu stomacul nostru ![]() Mai era pe vremea impuscatului turta dulce, verde , albastra, diverse culori, tin minte ca odata am mancat pana m-am pis*t albastru ![]() This post has been edited by argon: 9 Apr 2006, 21:10 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
Cel mai bun sirop romanesc a fost Bem Bem.
Cateva informatii aici: http://www.ziaruldemures.ro/fullnews.php?I...d3fca139c3a0db3 Din pacate in locul unde se fabrica sucul natural, combinatul chimic Unilever produce acum vaselinele Delma si Rama. Pofta buna! |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
anu trecut in JN editie de colectie scria mai multe
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Apr 2006, 23:08) Ce am patit eu cu brifcorul...poate ati mai patit si altii. Am uitat peste noapte suc intr-un pahar din acela alb de unica folosinta de plastic. Dimineata stupoare, chiar la nivelul lichidului paharul era topit, cand am prins de el sa-l ridic am ramas cu buza in mana..acelasi lucru cred il facea si cu stomacul nostru ![]() Ei, nah! ![]() Cu tot respectul, p'asta n-o cred... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Lamaita. Aurora. Va mai spun ceva numele astea? Erau niste bauturi racoritoare cu aroma de lamaie, la sticle de 1 litru.
"Quic Cola"? Nu mai retin cum se scrie. Asta era nasoala rau. Pepsi nu prea se gasea. Decat cand mergeam la mare mai gaseam. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca iei 1 litru de apa minerala, bagi 3 linguri de zahar si o jumatate de lamaie iese ceva gen aurora la gust.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:08 |