Femeile "scumpele de ele"
![]() ![]() ![]() |
Femeile "scumpele de ele"
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Hehe, evident ca exista. Dar se pare ca nu la tine in birou...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Le au in gene. Chiar si cele mai breze se molipsesc cind sint la gramada. In ultimii ani mi s-a intimplat si mie acelasi lucru dar m-am imunizat si incerc cit pot sa nu le aud (asa stau si pe Forum ) dar daca interactionezi cu ele e dezastru. Eu cel putin mi-am pierdut orice speranta sa mai fie vreuna altfel.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Te(va) compatimesc ...
![]() PS: macar se merita ? ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia intrebati-l pe Aviasol cum e sa te uiti toata ziua la telenovele, sa stii ce-a facut Luis Alberto cind s-a intilnit cu Maria Mercedes si au facut menage-a-trois cu Himena Morales. :wink:
LA noi in firma e o singura femeie, secretara. Ce-i aud urechile, greu de descris. Oricum, femeia e monument de prostie asa ca se face caterinca de ea la greu. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE exista si vreo gagica inteligenta si de bun simt nativ? Existaaaaa! Dar sunt la fel de rare ca Daciile fara probleme ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Acum tocmai povestesc cu ce se spala rufele , cine mai e bolnav din familie , cate bube are fiu nu stiu cui si unde. De obicei nu prea aud ce se intampla in jur da cred ca acu's intr-o pasa proasta.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Raziel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 8 February 04 From: Bucuresti ![]() |
haha.. da marty.. asa e.. vai de aviasol...
![]() ![]() |
-------------------- *** Angels Fall First ***
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Acum tocmai povestesc cu ce se spala rufele Hehe, ia aminte si notite, ca... nu se stie... ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
De asta mi-am tras eu birou singur
![]() Da tot mai vin pe capu meu :wink: Noroc ca le sint sef si pot sa le inchid gura (cit de cit) ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se poate face asa ceva la o femeie??? Cam pe unde e butonul / maneta? Are releu pus pe fir... sa nu se arda
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
astea noi "e" cu telecomanda sefu
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE sa nu se arda ![]() Cu cine :?: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce canal sa schimbi fraaaate ? Ca daca schimbi de pe canalu' Birfa, ajungi la canalu' Telenovele, daca dai si de acolo te trezesti la Porcu' de barbata-miu, cind il schimbi si pe asta ajungi la Scandaluri... nu se merita, parerea mea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai ramane sa apesi pe butonul ala mai mare si rosu ON/OFF
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE butonul ala mai mare si rosu ON/OFF La a mea s-a stricat... si n-am gasit altul in comert ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
dar sa nu fim rai totusi, am o super colega de birou , de fapt singura femeie cu care poti sa porti o discutie inteligibila, restul ori urla ori sunt proaste de put , ori amandoua, ahhhh sa nu uitam secretara sefului care e blonda (sper ca ati inteles problema)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Daca femeile sint asa proaste cum spuneti voi, atunci de ce v-ati insurat? :shock: Sau de ce stati cu ele in casa si in general in preajma voastra? :shock:
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
Ma nesimtitule, sor-ta cum e ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GeorgeB |
![]()
|
pai aici vorbim de ce se intampla la birou , nu ? :?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Stau in birou cu o gramada de femei , sunt singurul barbat. Fratilor m-au zapacit de cap , m-au terminat cred ca mai am un pic si incep sa tremur . Pedro, cat % din gramada de la biroul dumneavoastra sunt femei frumoase si sexy? |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
razvancc |
![]()
|
![]() membru...de partid Group: Members Posts: 93 Joined: 9 September 03 From: cateodata...bucuresti!!! ![]() |
Pedro, atata timp cat nu-ti cresc TITE
![]() ![]() |
--------------------
renault/nissan
megane sedan/navarra
1.6 16v/ 2.5 turbo Gratitude is merely the secret hope of further favors.
|
|
paulp |
![]()
|
Ce face perioada 1-8 martie din barbati. :wink:
Da ziua noastra cind e ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE Daca femeile sint asa proaste cum spuneti voi, atunci de ce v-ati insurat? Am inclinatii sado-maso ![]() Esti culmea! Ceeee, trebuia sa ma insor cu un barbat? ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ghc |
![]()
|
QUOTE Ce face perioada 1-8 martie din barbati Daaaa... si mai e unii care e nascuti exact in perioada asta... ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
Marty |
![]()
|
Iliescu, spre exemplu
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Si mai zicea regulamentu ca forumu nu e chat
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
Va rog sa-mi stergeti mesajul care nu e la topic
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
La multi ani Horatiu ?
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:50 |