Noutati DaciaClub si Reno
![]() ![]() ![]() |
Noutati DaciaClub si Reno
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si daca aveam acelasi nume pe ambele forumuri? va-ti dat seama dupa IP ca-s unu si acelasi?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
moderator |
![]()
|
Forum test user Group: Members Posts: 1 Joined: 12 January 06 ![]() |
nu, pentru ca argon de pe reno nu avea acelasi ip de inregistrare si pe daciaclub si pe reno. si nici aceeai adresa de email.
deci reno-argon esti tot tu? |
--------------------
Forum test user
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da, Eu sunt si pe Reno. Nu am avut probleme la Login.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Pai nu ai avut probeleme de login pt ca te-ai logat cu fostul cont de pe dacia care acum e valabil si pe reno. Si mai ai un cont valabil si pe dacia si pe reno, reno-argon, de fapt, vechiul cont de pe reno
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista sectiuni care de acum sunt comune ambelor forumuri? Ca mie pe Daciaclub -> Cafenea spre exemplu mi - au aparut o serie de topicuri gen Bancuri, Megan vs Laguna etc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE Forumurile Daciaclub si Reno beneficiaza acum de unificarea bazei de date, ceea ce presupune existenta unui singur user pentru ambele forumuri. Cateva sectiuni gen "cafenea" sunt accesibile din ambele forumuri, iar sectiunile tehnice raman ca pana acum This post has been edited by argon: 24 May 2006, 08:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Da, sunt sectiuni comune. Momentan suntem rupti de oboseala si ne ducem la niste somn
Raspundem la intrebari mai tarziu. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
O nu....ce bulibaseala e aici pe forum (ma refer la forumul pt Renault)acuma mai ales la sectiunea cafenea.
![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Pentru daciaclub sunt campuri speciale la fiecare user pentru completarea datelor referitoare la autoturism. Nu se pot folosi aceleasi campuri si pe reno pentru a nu mai folosi semnatura pentru acest date?
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am incercat sa ma loghez dincolo cu reno-muttley si nu merge. Mentionez ca aveam cont acolo.
E1:M-am uitat pe lista de membri de pe reno si am vazut nickuri cunoscute de aici (ex: reno-klaus). Eu nu-s. E normal? E2:Am cautat unul din posturile mele de acolo si l-am gasit in contul userului de aici. Mai exact, m-am uitat la numarul de posturi si era cel corespunzator DC. Whatever... ![]() This post has been edited by Muttley: 24 May 2006, 10:24 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eh, daca-i musai e musai. Nu-mi place mutarea asta, dar n-am ce face, ma conformez.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ar fi fost totusi o idee mai buna sa uniti forumurile intr-unul singur. Si nu doar sa aiba useri si sectiuni la fel.
Userul pe reno.ro era acelasi cu cel de pe dacia club, dar nu mai merge sa ma mai loghez cu el acolo. Deci sa le uniti va rog. This post has been edited by ssilviu: 24 May 2006, 09:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu este deloc o idee bune aceasta unificare...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by semit: 24 May 2006, 09:22 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
La fel ca si Semit ...Nu sunt de acord cu aceasta unificare.
1.De ce era nevoie de aceasta unificare? 2.Aveam cont si pe dacia si pe reno si eu unul nu am fost intrebat daca vreau asa ceva 3. Era mai bine inainte, acum este o mare incurcatura..... |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi bancuri acum: S-a stricat Loganul? Pai deh, daca nu ai avut bani de Megane, platesti acum.
Dupa cateva luni de actvitate de daciaclub am ramas convins ca propietarul de Dacia e o specie deosebita de utilizator de automobil: are mereu sarma in portbagaj, schimba uleiul singur, stie sa sufle intr-un jiclor etc. Descrierea nu e generalizata, dar......... |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie redenumit topicul Bula daciotului sa nu se faca discriminari.
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am vazut la cafenea un sticky FOARTE interesant.
Ori e o eroare, ori cineva a dat uitarii incidentele, discutiile aprinse si masurile drastice de acu' un an sau doi... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu este nici o eroare.. este foarte actuala intalnirea membrilor RENO.ro.. si nu exista nici un fel de incident...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Ce masuri s-au luat acum un an sau doi?
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(semit @ 24 May 2006, 11:59) nu este nici o eroare.. este foarte actuala intalnirea membrilor RENO.ro.. si nu exista nici un fel de incident... Sunt convins ca pe reno problema intalnirilor e cat se poate de ok, doar ca pe DC intalnirile au fost combatute cu vehementa-n urma unui incident si orice aluzie la reluarea oficiala a intalnirilor se lasa cu sanctiuni. Din acest motiv mi se pare interesanta aparitia unui astfel de topic pe DC, chiar daca e "imprumutat" de la reno. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu exista nici o problema la intalnirile colegilor/prietenilor/amicilor de pe site-ul reno.ro ... acest topic nu are nici o legatura cu intalnirile ... va rog ramaneti la subiect ... multumesc
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
:-? unde mi-e avatarul?
numa' cmandrei are ![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RCS |
![]() ![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(semit @ 24 May 2006, 11:08) nu este deloc o idee bune aceasta unificare... ![]() ![]() ![]() Sunt de acord cu tine semit !!! ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(cmandrei @ 24 May 2006, 12:18) ![]() Domnule draga, a spus cineva asa ceva? QUOTE(cmandrei @ 24 May 2006, 12:18) Dar are legatura -citez titlul topicului- cu "Noutati DaciaClub si Reno". Iar un topic de intalniri pe Daciaclub, crede-ma te rog, e ceva ce nu m-asteptam sa mai vad vreodata. In fine, nu insist, lamuririle vor veni din partea administratorilor. In cazu-n care cineva crede ca m-agit aiurea, aruncati o privire aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16395&hl= |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Sa se revizuiasca primesc,dar sa nu se schimbe nimic...
Oricum sper sa nu mai am probleme cu forumurile. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Caracter explosiv, dom'le !
Pana la urma, eu cu cine votez ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu pe reno am nick-ul bebes si as vrea sa ramin doar cu acesta de pe daciaclub, va rog impreunati acesti useri.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
I totally hate this! Want my old reno.ro back!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:58 |