M-am intors pe sosele, ...Nova on Road
![]() ![]() ![]() |
M-am intors pe sosele, ...Nova on Road
Sociopatul Tandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|||
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
misto masina! si iute! asteptam poze.
|
-------------------- |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa o folosesti sanatos.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu aveai tot Nova inainte?
![]() Oricum ma bucur ca ti-a trecut obsesia cu taxele mari pentru non-euro ![]() This post has been edited by argon: 9 Jun 2006, 06:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Adevarul e ca masinile non-euro ar trebui scoase din folosinta macar treptat . Nu ai bani de o masina cu euro exista transport in comun sau taxi .
This post has been edited by big2003: 9 Jun 2006, 23:43 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Gata, cand se ajunge manelistu nu mai poate de fumuri. N-ai bani de golan sa o radieze domnule ca ce imi polueaza mie plamanii ala cu 1310... pfaaaa ce minte au unii.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Scuzati off-topicul,Steph, vezi ca exista un buton, ignore user, si e foarte util, nustiu ce a zis, dar am vazut replica ta, dar presupun ca a zis o tampenie, eu iti recomand sa folosesti butonul pe el.
![]() Daca il ignoram toti, poate o sa-si gaseasca alt folum ![]() Gata, am terminat cu offtopicul. Sociopatu, pune niste poze cu achizitia. This post has been edited by argon: 10 Jun 2006, 09:12 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
NU e vorba de manelist , nemanelist ( la mintea ta poate conteaza ) , dar nu cred ca face nimanui bine poluarea . Trebuie treptat sa ne obisnuim cu ideea ca nu se poate sa ne batem joc unii de alti , si da , daca nu ai bani de o masina nepoluanta mai bine mergi cu troleibuzul .
|
--------------------
.
.
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
O Nova cu 44000 km si caroseria fara pic de rugina NU este o masina uzata sau care polueaza foarte mult.
Daca ne uitam la ce masini circula in Romania, poluarea principala cred ca o fac diferite camioane, dube, autobuze foarte vechi care lasa in urma nori de fum! OFF-TOPIC: Asa cum tie nu-ti place poluarea, nici mie nu imi plac manelele. Consider ca este o poluare culturala si mentala care ne afecteaza pe toti: voci care seamana foarte mult cu cele ale puscariasilor si infractorilor (daca te uiti la TV, o sa vezi ca vocile puscariasilor si ale manelistilor au foarte multe asemanari intre ele), instrumentisti care in mod clar nu stiu sa foloseasca instrumentele, mesaj in general de kakao, etc - asta sint manelele. This post has been edited by Vlad Georgescu: 10 Jun 2006, 14:41 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Off Topic = imi spune cineva va rog unde este butonul "Ignore user"? Sunt cateva specimene care ma enerveaza, as prefera sa nu le mai citesc mesaje..
![]() Later Edit - scuze am gasit, este in profilul userului. This post has been edited by luxxxian: 10 Jun 2006, 16:33 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
Cred ca principala sursa de poluare este industria grea. Ma uit la Sidex Galati si chiar Dunacor Braila cand lucrau, ce aer incarcat si negru era peste tot. Intradevar, o Nova ca asta a mea nu polueaza prea mult.Taxele pot sa vina fericite, pentru ca le voi plati! Satisfactia este prea mare.Am avut Nova dar era cam rupta in doua de rugina si motorul cam fugarit de mine in fel si chip.Masina aceasta se va bucura de mai mult respect.La banii pe care ii aveam (pentru ca nu mai vroiam sa astept) aceasta masina a fost cea mai buna pentru mine. Hai sa ne gandim ce puteam cumpara in 2000 Euro + ce am mai bagat eu pana acum (vreo 400):
Ori o rabla foarte veche in jurul careia mai mult stai cu cheia in mana. Tico: no offence pentru posesorii de Tico si Matzi, eu nu ma vad in asa ceva! Ma batea gandul sa-mi iau un Tico dar dupa ce am condus unul recent mi-am dat seama ca nu e pentru mine. O berlina Dacia, scuze dar mi se pare invechita moral. Cea mai buna a fost Dacia asta Nova: 1.Imi place Nova cel mai mult dintre Dacii 2.Am inceput sa ma pricep la ele 3.Cunosc masina in detalii deci stiu "care pe unde vine" 4.Este o masina sportiva 5.Este ieftin de intretinut 6.Da bine pe sosea (orice s-ar spune dar nu e urata) 7.Poti sa te duci si in oras cu iubita, poti si sa fugi de nebun, poti si sa mai cari cate ceva cu ea cand e cazul. ...lista ar putea continua. Off Topic: Sunt de acord cu colegii mei care sustin ca manelele sunt poluare fonica, si sincer sa fiu cu voi daca as fi dictator in tara asta... deduceti voi si singuri. Pozele le veti mai astepta putin ca vreau sa-i schimb si spoilerul fata si gata! |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
argon |
![]()
|
Presupun ca ii vei lasa carburatorul original, nu-i asa?! Parerea mea este ca degeaba ti-ai luat Nova Gt daca ii pui carburator monocorp.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
Pentru Argon: da tata! Nu mai fac modificari! E prea super asa plus ca acel consum nu ma deranjeaza prea tare!
Am observat ca daca mergi subturat cu ea: sub 2000 cum obisnuiam eu, consuma mai mult decat daca mergi in plaja 2000-3000. Pentru cei care stiu de ce nu mai dau explicatii.Chestia a fost testata cu sticla sub capota asa ca e adevarata. Reviziile de pana acum: 1.Schimbat ax la delco 2.Schimbat platina 3.Schimbat bujii - Sinterom (0.60 mm) 4.Cauciucuri pe fata 5.Echilibrat roti 6.Facut presiune 7.Curatat motorul 8.Schimbat ulei (momentan Lubrifin pentru 1000 de km sa curat bine) 9.Schimbat filtru ulei 10.Montat placute frana fata (cu senzor, la modelul meu am asa ceva) 11.Schimbat bielete directie 12.Schimbat bucsi brat inferior (si unicul la Nova) 13.Shimbat amortizoare fata si spate Bilstein pe gaz 14.Schimbat capac demaror (era crapat, prietenii stiu de ce) 15.Montat inchidere centralizata (proiect nefinalizat*) Eram de dimineata si imi montam bucuros inchiderea mea centralizata.Am lasat in spatele masinii un actuator (cel de pe stanga fata). Dupa ce am dat gaurile in usa, am realizat ca actuatorul disparuse cu tot cu tija mea de la siguranta. Cineva drag probabil mi l-a luat si l-a pus la pastrare pentru cand voi avea nevoie mai tarziu. Traim totusi in Romania. Acum trebuie un alt actuator pentru usa mea plus o tija nemernica de la siguranta (sper sa gasesc). Macar am montat firele corespunzator, si am echipat masina pe cele 3 portiere. Tot am realizat ceva. Ce ar mai fi de facut: 1.Schimbat spoiler fata pentru ca baiatul propietarului a realizat un mic "tuning" taind din el si inlocuind cu o plasa (de tantari cred), ca sa fie mai cool! Culmea, propietarul nu era tigan! 2.Schimbat pompa electrica de la stropitoarea de apa pe parbriz. Motorul merge, dar cum nu se gaseste separat partea inferioara, pompa propriu zisa, va trebui sa cumpar tot, ca asa e la noi. 3.Curatat si tratat jantele de bronz si rugina (una e neagra celelalte au fost date cu pensula 4.Schimbat sau reparat ceasul de km care orice ai face nu-ti va indica mai mult de 80km la ora. (Acum realizez de ce mi-a zis propietarul ca el cu mai mult de 80km/h nu a mers cu ea). 5.Montat temporizator la stergatoarele de parbriz pentru ca modelul asta cica nu ar fi avut (cu toate ca nu prea cred). 6.Schimbat ceasul de presiune ulei sau verificat pentru ca tremura cam tare.Daca ii dai doi pumni isi revine. 7.Rezolvata problema revenirii semnalizarii la indreptarea volanului (se spune ca nu s-ar gasii nimic separat si ca trebuie schimbat tot blocul! Daca este asa..atunci asa sa ramana!) 8.Broasca pe partea stanga nu merge, de aceea am ales optiunea inchidereii centralizate (care oricum era in program). Nu se gasesc separat asa ca trebuie sa dai 130 RON pentru tot ce inseamna "chestii" cu chei pe masina ta, si nu am nici un chef. 9.Montat linie audio cu simt de raspundere 10.Montat aer conditionat (daca oi putea si nu o costa o avere) 11.Ionizat geamuri conform legii (daca nu o costa o avere si nu presupune schimbarea cartii de identitate a masinii). 12.De rezolvat problema tacanelii de la evacuare..pe undeva pe dedesubt, cu toale de scandal si pres. Dragii mei, cam asta este! Dupa ce rezolv cu spoilerul macar va fac pozele! Va salut |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
woth |
![]()
|
QUOTE(steph @ 10 Jun 2006, 09:41) Gata, cand se ajunge manelistu nu mai poate de fumuri. N-ai bani de golan sa o radieze domnule ca ce imi polueaza mie plamanii ala cu 1310... pfaaaa ce minte au unii. steph, sa stii ca big2003 are dreptate. !!macar treptat!! masinile non-euro ar trebui scoase din circulatie? sunt o gramada de motive pe care ti le-as putea spune, dar ma limitez la: sa ne gandim, totusi, la copii nostri. e atat de greu sa gandesti putin? This post has been edited by woth: 10 Jun 2006, 22:05 |
-------------------- |
|
woth |
![]()
|
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 10 Jun 2006, 20:33) Cred ca principala sursa de poluare este industria grea. Ma uit la Sidex Galati si chiar Dunacor Braila cand lucrau, ce aer incarcat si negru era peste tot. Te inseli! "Autovehiculele, si in special autoturismele, sunt principala sursa de poluare a aerului in zonele urbane la nivel european. Sectorul transporturi este responsabil pentru 63% din emisiile de NOx, 47% din emisiile de compusi organici volatili, precum benzenul, 10-25% din pulberi si 6,5% din emisiile de SO2 in mediul rural - valorile fiind mai mari in zonele urbane. Femeile insarcinate si copiii, tinerii, batranii si cei cu probleme respiratorii sunt supusi celor mai mari riscuri de sanatate" This post has been edited by woth: 10 Jun 2006, 22:05 |
-------------------- |
|
koki |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 December 05 ![]() |
ma bucur ca ai gasit o nova in stare buna de functionare! am si eu un vecin care are una = de fapt a mai avut 2 toate super misto! dar cat cere pe ea e cam mult 2650 euro discutabil! chiar astept pozele sa vad ce masina ti`ai luat :)ca parca mi`as lua si eu una daca as mai gasi la vreun mos
![]() si in legatura cu poluarea ( un pic offtopic) eu zic ca nu e bine sa dai vina pe masini gen dacia mea (berlina 1994) care nu scoate pic de fum sau gaze si sa nu te uiti pe liniile de autobuz, la basculante, la camioane , la tiruri care fac prapad pe unde trec! eu cred ca un autobuz de pe linia 139 (ca in rahova stau si asta trece pe acolo) polueaza cat 10 dacii ca a mea(cat de cat intretinute nu d`alea ca trabantul). asa ca nu va mai plangeti atat! incheiat off topic! |
--------------------
dacia
1310
- b 31 dog
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(woth @ 10 Jun 2006, 23:04) Te inseli! "Autovehiculele, si in special autoturismele, sunt principala sursa de poluare a aerului in zonele urbane la nivel european. Sectorul transporturi este responsabil pentru 63% din emisiile de NOx, 47% din emisiile de compusi organici volatili, precum benzenul, 10-25% din pulberi si 6,5% din emisiile de SO2 in mediul rural - valorile fiind mai mari in zonele urbane. Femeile insarcinate si copiii, tinerii, batranii si cei cu probleme respiratorii sunt supusi celor mai mari riscuri de sanatate" Atunci ar trebui scoase din circulatie toate autovehiculele, diferenta de la non euro la euro 4 e insignifianta, catalizatorul retine o parte limitata din noxe, atata timp cat o masina foloseste combustibili extrasi din titei, masina polueaza, nu mai dati vina pe non euro, si vedeti-va aschia din ochiul vostru. Atata timp cat masina corespunde dpdv tehnic, nu se poate interzice in nici un stat civilizat si ne comunist din lume, fie ca e non euro, sau euro 15. Daca vedeti un cazan de Dacie, cu norul de fum dupa ea, si furtunul scos sub motor, nu generalizati, nu toate sunt asa. This post has been edited by argon: 10 Jun 2006, 23:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
argon, good point!
cat despre viitorul copiilor nostri, woth, eu nu intentionez sa am copii, iar despre viitorul planetei, am sa mor pana o sa resimt consecintele asa ca, pana va faceti voi bani de masini euro 4, eu ma dau cu Nova mea si ma simt super! koki, daca prinzi una buna ia-o! La noi in Braila mai este una tot GT, la fel de bine intretinuta, fara punct de rugina. Pretul ei este de 85mil. Sper ca este impecabila si dpdv al motorului.Dupa ce m-am tot plimbat Bucuresti-Constanta sa vad toate masinile de la toti tiganii samsari, iata ca am gasit una in orasul meu si pot sa-ti spun ca este o recompensa enorma! Editat: Despre standardele euro: orice masina teoretic poate sa indeplineasca un standard de poluare. Si ca sa va dau un bun exemplu: un prieten al meu are o Sierra Diesel Break pe motorina. In talon, masina este Euro I sau II, nu mai stiu...oricum ideea este ca in timp ce a lui este furnal pe sosea si huruie ca toti dracii (poluare sonora, prevazuta deasemenea in standardele Euro), a mea abia scoate un fumulet amarat si motorasul toarce foarte discret. Treaba este relativa. Dar Dacia Utilitara, cu motor Renault 1.9 D , alea ce standard de poluare indeplinesc, si cum fac in realitate dupa ce le haiesc astia prin distributie de le ia mama dracilor. In concluzie poti mata conduce o Dacia 1100 care relgata frumos si aranjata sa fie mai "Euro" decat o haitura adusa de la "nemti"si care are pe talon nu stiu ce Euro. Daca am ceva impotriva masinilor vechi este aceea ca majoritatea sunt bombe pe sosele. Ba nu le merg stop pe frana, ba nu au frane...In genere posesorii acestora sunt oameni cu mai putin posibilitati si nu-si permit sa le intretina. Dar pe de alta parte (cea umanista), oricine are dreptul la un mijloc de deplasare si nu stiu daca ar trebui pedepsit cetateanul de rand din pricina unui regim care ne obliga pe multi la infometare. Eu zic pana sa ne apanam noi ca mari ecologisti si salvatori ai noilor generatii sa mai avem intelegere si pentru poporul asta din care facem si noi parte si sa descoperim cine sunt adevaratii vinovati. Mi-ar conveni si mie la un salariu de 1000-1500 Euro sa-mi fac un leasing de 500 Euro pe luna si in cativa ani sa platesc o ...stiu eu Honda Civic sa zicem, euro 4! Numai ca la noi va mai trece apa pe Dunare pana vom ajunge la asa ceva. This post has been edited by Sociopatul Tandru: 11 Jun 2006, 00:22 |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Am zis treptat , nu brusc si oricum asta e trendul , nu pentru masini ca a Sociopatului care e in stare buna ci pentru cele mai cazute .
This post has been edited by big2003: 11 Jun 2006, 00:37 |
--------------------
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE 7.Rezolvata problema revenirii semnalizarii la indreptarea volanului (se spune ca nu s-ar gasii nimic separat si ca trebuie schimbat tot blocul! Daca este asa..atunci asa sa ramana!) Trebuie schimbat tot blocul...si pretul este destul de mare din cate stiu eu..si sincer pentru atat nu merita |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
woth |
![]()
|
argon, daca diferenta este insignifianta, de ce se mai agita companiile sa faca astfel de motoare?
Sociopatul Tandru, frumos raspuns: "nu intentionez sa am copii". Nu era vorba numai de copii tai, ci si de copii altora, dar, ma rog, atat poti tu.. dupa tine, potopul. Din PACATE! Oricum, nu ti-am spus sa-ti arunci masina, ci doar era o constatare. Te-ai simtit atacat, nu stiu de ce. P.S.: Ai stat sa te gandesti ca nu e vina noastra sau a statului ca nu ai tu salariu de 1000-1500 de euro? This post has been edited by woth: 11 Jun 2006, 13:27 |
-------------------- |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ba ma uit aici si nu-mi vine sa cred, sunteti cu capu'?!?
![]() Auzi, sa se gandeasca la ce-or sa respire copiii si nepotii... Pai asta ar insemna ca un om oarecare ce dispune de-o suma redusa de bani pt a-si cumpara o masina si, evident, doreste sa-si cumpere o masina, sa renunte la idee de dragul unui ideal! Si anume cel de a salva planeta! ![]() Bagati-va mai mintile-n cap, exista legi, exista norme, exista restrictii, traim in secolu' 21, are cine sa-si bata capul cu poluarea si sa emita legi in consecinta. Cand se va ajunge-n situatia-n care Daciile vechi sa polueze intr-atat de tare incat copiii nostri sa moara prematur si sufocati, fiti convinsi ca forumurile competente vor interzice achizitionarea de Dacii Nova... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
Bai Muttley, ce te bagi, n-auzi ca noi astia cu non euro facem genocid la plozii astora de bani gata?! ia vezi, poate nu iei autobuzu data viitoare!
![]() This post has been edited by argon: 11 Jun 2006, 15:00 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Muttley @ 11 Jun 2006, 15:05) ... fiti convinsi ca forumurile competente vor interzice achizitionarea de Dacii Nova... ![]() Poate vrei să zici "forurile"... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
woth |
![]()
|
1. Nu a spus nimeni ca Sociopatul Tandru sa-si arunce masina la gunoi.
2. Big2003 a vorbit de un fapt, respectivul trend. 3. Unii s-au simtit, aiurea in tramvai, cu musca pe caciula si au inceput sa faca spume. 4. Inca o data, nu s-a legat nimeni de cei care au masini non-euro sau fara catalizator. 5. Muttley, mai bine taceai. Am spus "viitorul vopiilor nostri" deci, intr-un fel, si viitorul copiilor tai. Ar fi trebuit sa-ti dai seama ca, totusi, unii se mai gandesc si la binele tau. Poate ca nu fac destul, dar fac si ei ce pot. Tu in schimb iei ideea drept atac si incepi sa dai cu bata in balta. Frumos, n-am ce zice. 6. Argon, nu cred ca daca am in posesie o supernova il face pe copilul meu, copil de bani gata. Si, in plus, nu cred ca e problema te cati bani au altii. Vezi-ti de economiile tale. 7. Pt. cei care trebuie sa le repete cineva de 5-6 ori ca sa inteleaga o data, ma voi repeta: Nu i-a spus nimeni sociopatului tandru sa-si arunce masina. Ba chiar dimpotriva. Big2003 a adus in discutie o idee si unii au gasit in ea drept atac. Oameni buni, calmati-va!! Si pe forum, dar mai ales in TRAFIC! This post has been edited by woth: 11 Jun 2006, 15:53 |
-------------------- |
|
argon |
![]()
|
Lasa-l pe Big, el subliniaza ori de cate ori are ocazia ca el are Logan, si ca fraierii cu masini mai vechi nu-i ajung la nas. Contributia lui la acest forum este sa-si arate "valuarea" si sa faca flame. Asta a fost si scopul postului lui, si te-ai gasit tu repede sa-l sustii. Las-o balta !
This post has been edited by argon: 11 Jun 2006, 16:06 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Argoane , argoane , iar le stii pe toate ?
|
--------------------
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mie mi-ar place sa ne spuna cineva care sunt cantitatile de noxe normale pentru motoare echivalente euro si non-euro. Sunt de acord ca diferente exista dar nu extraordinare. Poate gresesc, d-aia-s si asa curios.
Dar ma gandesc la altceva, decat sa combateti masinile echipate cu motoare demodate, masini care-s inca-n circulatie de cele mai multe ori din cauza posibilitatilor materiale reduse ale utilizatorilor care nu-si permit masini nepoluante... n-ar fi mai indicat sa luati la bani marunti pe cei ce-si cumpara masini cu motoare avand muuulti, chiar prea multi litri si cilindri?!? As intreba... cine-i mai de condamnat, cutare care si-a luat Nova in loc sa mai astepte 10 ani pana s-aiba bani de Logan sau cutare care-si ia nu stiu ce limuzina cu motor de 4-5 litri desi-n gama motoarelor figura si varianta de 2 litri?!? DragosP(ruteanu), esti moderator, imi dau consimtamantul sa editezi... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
Nu-i vorba neaparat de posibilitatile materiale reduse, dar asta e cel mai important criteriu.
Daca am masina non-euro, nu inseamna neaparat ca sunt muritor de foame. Am ce manca, am casa, am masina de firma, am famile, si ma multumesc cu Dacia mea ca masina personala, atata timp cat imi fac treaba cu ea,si intretinerea ei costa infim. Masina nu e criteriul cel mai important in viata pentru mine, si mai ales nu masina iti da clasa sociala. Atata timp cat isi face treaba, si ma duce din punctul A in punctul B fara sa ma lase balta in mijlocul drumului e OK, si nu-mi i-au masina cu pretentii doar ca sa nu ma vorbeasca lumea "uite si la ala cu masina aia de 10 ani", si ca sa respire copiii altora aer curat. This post has been edited by argon: 11 Jun 2006, 16:41 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:16 |