Vreau niste modificari estetice, la loganul meu
![]() ![]() ![]() |
Vreau niste modificari estetice, la loganul meu
Dj_Eros |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureat
|
|||
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Risc un warn, dar...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Imi lipseste asarban pe topicuri dintr-astea...
Auz' moshu, da-mi-o mie, iti dau in schimb un mobil benga sa te dai ciumeg la gajici, are empetrei, face poze, ce mai, e cul. Loganu' e de peizan, ce naiba o fi fost in capu' lu' papa... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai putea incepe prin a cauta pe acest forum toate detaliile legate de ce vrei tu, niste persoane binevoitoare au avut bunavointa sa imparta experientele lor cu colegii de forum... Spor
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Il mut la cafenea.
Sper ca stiti de ce... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
imogen |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 January 05 ![]() |
QUOTE(Dj_Eros @ 9 Jul 2006, 10:46) doar o mica , cosmetizare cu ceva neoane perdelute si alte traznai dar ffiind cam pustiulica nu prea stiu nimic de masini poti sa ii pui un mileu pe bord si in spate niste caini din aia care dau din cap. ah, si sa nu uit pe luneta aplica o mina de plastic. asa iti iei ramas bun de la toti din trafic ![]() |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
si neaparat autocolantu cu chilotii lu fica-sa lu ala de are tupeu sa se uite la sorcova, pardon, masina ta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
lasa naibii masina asa cum e ,ca e frumosa si asa ,pui toate tiganiile pe ea.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Lasa ma copilu, sa fac ce vrea, face si el un ban cinstit de Craciun, ca nu mai are nevoie de capra si sorcova
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am auzit ca in tirg la Vitan se gasesc niste chestii d-alea ca in filmele cu negrii si cu Adi Mutu la londra cind juca la Celsi si avea gipu' ala tare da' mie-mi place mertsedesu' ca acum cica are Ferari si plimba curvele prin Firenze ca e coleg cu Lobont am vazut eu azi dimineata la radio si le zice ȘPINĂRE.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
@marty
![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 9 Jul 2006, 14:51 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hmmm, eu zic sa mergi la circ, imprumuti un elefant si transformi Loganul in Pejo
![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da rai mai sunteti....ca voi n-am mai pomenit...acum te pomeni ca nici muzica nu are "voie" sa isi puna pe masina...si daca vrea sa isi schimbe ledurile din portocaliu in albastru sau alb inseamna ca e sorcova?? Ma rog...fara neoane...sau blitzuri in faruri
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Culmea moftului: sa schimbi din portocaliu deschis in portocaliu mai inchis ..
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
QUOTE(AMW @ 9 Jul 2006, 19:12) ba da rai mai sunteti....ca voi n-am mai pomenit...acum te pomeni ca nici muzica nu are "voie" sa isi puna pe masina...si daca vrea sa isi schimbe ledurile din portocaliu in albastru sau alb inseamna ca e sorcova?? Ma rog...fara neoane...sau blitzuri in faruri Muzica are voie, si leduri albastre in loc de portocalii are voie si de alea dar dupa ce iese din garantie, sau poate vrea sa scape mai repede de garantie. Deviez un pic, Tata cand si-a luat DSN a luat Confort(a luat cu bani din banca si atat i-a dat banca la vremea respectiva), stiti majoritatea ca nu avea cass, dar la DSN erau mufele trase de ei, inclusiv si la boxele de pe fata. Dupa ce si-a montat cass si s-a dus cu ea la revizie, au vazut cei de acolo ca are cass si au zis ca-i "suspenda" garantia pt ca nu avea voie sa monteze el cass-u. Bine inteles ca s-a certat cu ei vreo jumate de ora apoi i-au dat dreptate ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nu nene...e simplu...pierzi garantia daca umbli in masina...nu iti interzice nimeni nimic...dar o faci pe riscul tau.
edit: si daca face operatiunile astea in service dacia inclusiv muzica si leduri schimbate ramane si cu garantia intacta ![]() This post has been edited by AMW: 10 Jul 2006, 02:30 |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
PArca le vad fetele celor din service autorizat Dacia, cand se duce sa-si puna stropitoare de parbriz cu leduri...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Eu zic sa o iei usor cu tuningul.
Pentru inceput pune 2 cd-uri si 2 zaruri in parbriz. Apoi pe luneta si geamurile spate ursuleti din carrefour. Pe oglinzile laterale pune niste leduri luminoase pentru semnalizare. Incearca un spoiler misto si niste praguri din fibra. Baga huse misto pe care sa scrie RACING neaparat. Un volan mai mic, cel mai simplu taie-l pe asta gen formula unu. Gasesti colante cu bulgari de foc: foloseste-i! Treaba cu mileurile da o nota mai retro. Luminile pozitie sa fie albastre sau verzi. Neoane mov sub masina. Cam asta pentru inceput. Continui pe urma. |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Jul 2006, 07:35) PArca le vad fetele celor din service autorizat Dacia, cand se duce sa-si puna stropitoare de parbriz cu leduri... Ce crezi, bre? Ca isi aduc aia din service fetele de acasa sa se craceasca in fata lu' Romeo Fantasticu' cand vine cu Loganu la revizie? ![]() Io cred ca cea mai buna modificare, atat estetica, dar si tehnica, este inlocuirea soferului. Asta trebuie facuta prima. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Inainte de toate da-i cu loganul in cap lui papa'. Auzi tupeu sa-ti cumpere un logan verde cameleon... Ce gusturi au parintii din ziua de azi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai da, ma, ca parintii au zis sa ia verde, apanajul persoanelor inteligente. Acu', ca lu' printisoru' nu-i place si vrea sa-i faca si tiuning, ne putem da seama ca parintii au fost neinspirati in alegerea facuta, culoarea respectiva necaracterizind personajul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De altfel, s-ar putea auzi voci care să comenteze asupra inspirației lor de prin '87 toamna.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Vezi ca daca i-ai scos pungile de pe scaune, adio garantie... Parca asa se diuscuta mai demult pe forum... Masina fara plastice pe scaune arata naspa de tot. Pune-le repede la loc...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
pentru inceput vospeste capacele in culoarea masinii .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
Dupa ce vopsesti capacale treci la alt nivel: iti pui oua Kinder pe antena (cu bec in ele, bineinteles).
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Cred ca sunteti prea duri cu baiatu' asta !
Probabil ca isi revine dupa BAC ! Ce naiba , doar mai stie si el cate ceva de prin NFS 15 underwear ![]() Daca da cu masina in stalp nu pateste nimic , ca doar a vazut el prin jocuri! Si o manea la maxim pe la ora 23.30 in noapte este oricand ascultata cu placere ! Imi pare rau - nu m-am putut abtine sa nu fiu in ton cu voi ! P.S. Imi place de mor id-ul/nick-ul lui ! Sex-simbol mic ce esti ![]() This post has been edited by alinakes: 10 Jul 2006, 15:52 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:23 |