Pantofi, da, da, da, de... Logan
![]() ![]() ![]() |
Pantofi, da, da, da, de... Logan
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
La Balaceanca le gasesti pe toate cele enumerate de tine !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
E musai sa-ti iei bascheti sau gama noua de GUMARI by cizma !
Suma respectelor dintr-un respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
acum serios vb...treci pe la PUMA si ia niste FERRARI....orice model....
o sa schimbi numa pe rosu !!!....vreo 20-30 min...ca termini benzina repede |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt convins ca, odata cu lansarea noului Logan (ala cu cai breji) se va putea cumpara de la dealerii autorizati Dacia si Pantofi Logan, din aia de se poarta obligatoriu cu ciorapi albi si trening...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Astia sunt pentru Logan de vreme buna:
04312jj1.jpg Cand ploua, pentru a nu ne uda la picioare, ca nu e galvanizat frigideru: gumenecizmeta4.jpg |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am mai facut eu o gluma din asta si am luat avertisment, asa ca las pe altii (cu pile mai mari decat ale mele, evident!) sa poceasca limba romana.
Apropo, de motorina Logan ce se mai aude? Ca eu fusei dus vreo 3 saptamani prin afara tarii si constat ca subiectul e abandonat. Am distrat ceva lume cu motorina Logan, asta cu pantofii Logan nu mai e asa cool... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi c-ai pierdut topicul cu Ulei Logan
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pantofii de Logan fusesera initial bagati in... ulei, da i-am scos eu de acolo...
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
vijelie |
![]()
|
Shit! Lasa ca recuperez in cateva zile. Mersi!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Ah, vezi ca ai pierdut si topicul cu Prelata Logan . Sa nu-l scapi ca e interesant!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vijelie |
![]()
|
Asa, rasuceste cutitu'n rana!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu mai deschid topic nou......, HALATU', HALATU, CAT E HALATU'!?
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Halatu' de Logan?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Era acu ceva vreme cineva pe forum care primise un halat d-asta. Mai stie cineva? Era ala cu buzunaru din dreapta lasat mai jos, ca sa schimbi vitezele ca jmekerii cu mainile in buzunare.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 19 Sep 2006, 13:11) Era acu ceva vreme cineva pe forum care primise un halat d-asta. Mai stie cineva? Era ala cu buzunaru din dreapta lasat mai jos, ca sa schimbi vitezele ca jmekerii cu mainile in buzunare. ![]() Ce sa schimbi ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 19 Sep 2006, 12:24) acum serios vb...treci pe la PUMA si ia niste FERRARI....orice model.... o sa schimbi numa pe rosu !!!....vreo 20-30 min...ca termini benzina repede Daca ai sti tu de cand ma chinui sa gasesc (nu deia speciali pt logan ![]() ![]() --- MIRC! ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 19 Sep 2006, 15:55 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Pedro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu zic sa bagati un ochi aici inainte sa continuati cu pantofi . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
![]() QUOTE(Pedro @ 19 Sep 2006, 13:04) Vand halate Logan , orice culoare si marime! ![]() ![]() Bonus,brosa si insigna Logan! ![]() This post has been edited by Funny: 19 Sep 2006, 12:33 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ne-au ras e acolo! De fapt l-au ras de tot! Cu tot cu vopsea.
Pacat...incepuse bine. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Argon unde gasesc incaltarile alea? In afara de Balaceanca ca mi-e frica sa nu ma opreasca aia acolo sa ii tin companie lui Big2003.
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Depinde ce fel de pantofi vrei! Daca ai preferinte la unii rezistenti iti recomand pantofii pentru persoane cu proteze locomotoare. Soseta e optionala. Daca te coafeaza mai bine niste pantofi frumosi si comozi iti sugerez sa iei pantofi de carton pentru morti. Fiecare are avantaje si dezavantaje.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Aia de mort sunt mai ieftini dar nu-s buni pe ploaie ca se umezesc si se desfac (caz autentic de roman incaltat in Austria cu ce a gasit el mai ieftin!!).
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Daca nu-i ploua in Logan sunt buni! Daca ploua mai bine renunta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Aici mai e loc de discutii ca de apa la "picere" in Logan nu am auzit inca. Voi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
radem glumim... dar ... ia vedeti aici
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
Acu inteleg de ce a castigat nu's'ce premii Johnny Logan!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
Vind pantofi pentru Logan, incriptie "genuine spare parts / pieces d'origine", purtati vreo doua curbe. Model aprobat Logan by Renault, design deosebit de elegant. Merg la treling si la friptura, zile de nastere, onomastici, taieri de mot, cununii, divorturi, decese, avorturi cu dar si parastase cu strigare.
This post has been edited by Marty: 19 Sep 2006, 14:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:13 |