Gata, m-am saturat, nu mai suport!
![]() ![]() ![]() |
Gata, m-am saturat, nu mai suport!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu incredere la Consiliul National de Pile si Relatii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Marty, invata maghiara, sau germana, si uita-te pe MTV 1 sau pe RTL (sau unde e transmis la germani). Sigur o sa ai parte de o cu totul alta calitate, oricare din variante le alegi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma uitam la TSI, ca aia n-au nicio reclama si parlesc in italiana. Da' nu stiu daca-i prind de aici cu ligheanu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sau tot ziceau ca Alonso are probleme cu masina si pe ecranul TV era deja de vreo cateva zeci de secunde ca tocmai stabilise Alonso cel mai bun tur de circuit pana si-o dat si miky seama ca masina lui Alonso era OK o trecut vreo 10 minute.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
PLus ca spuneau: Kubica incearca sa depaseasca (nu mai stiu pe cine), in timp ce pe ecran scria mare: Rosberg.
|
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
berea la cutie e mai prietenoasa
asta este calitatea made in romania |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Cred ca sunt asa marfa aceste curse F1 incat n-aveti ce face decat sa comentati pe seama comentAtorilor.
Noroc cu cei doi, ca nici dracu nu se mai uita la F1 This post has been edited by rs44: 1 Oct 2006, 13:23 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Citat aprox. Miki "noi aici in studio putem face speculatii, chiar si unele aberante". Daca el a zis asa, noi ce sa mai facem? Decat sa-l umplem de respect cursa de cursa
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' ca sunt niste bucati prin telenovele, mai ceva ca majoretele din F1
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Din pacate degeaba reclami.
Nu stiu cum s-a invartit, dar incoerentul ala de ALEXANDRESCU detine drepturile de difuzare F1 in Romania, sau ceva de genul asta. De aceea era prezent si la protv si acum la tvr. Televiziunile nu prea au cum scapa de el daca vor sa transmita F1. This post has been edited by paul_p: 1 Oct 2006, 14:41 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
-Iata, iata,iata!!!...probleme!!, probleme mari , stimati telespectatori, pentru monopostul pilotat de Batăn, cred ca are ceva defectiuni la cutia de viteze...
-Daca imi dai voie sa intervin, mihai, am impresia ca Batăn ruleaza acum pe linia boxelor pentru a doua schimbare si trebuie sa respecte restrictia de viteza,..de asta se deplaseaza incet... -...?..!!...da..imi cer scuze victor cred ca m-am inselat , nu am observat bine,...sunt putin obosit pentru ca am stat pana spre dimineata la un pahar cu Șumahăr, cu Raiconăn si cu Airton Sena....dar totusi cred sigur ca acolo la Batăn sunt ceva probleme... NU COMENTEZ |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu de 1 an nu mai urmaresc F1, tot multumita lui Miki Spaga. Sper ca daca pleaca sa nu vina Radu Grozea, ca e la fel de rau.
Poate un site care sa transmita cursa live, cu comentariu in engleza??? BBC, Eurosport UK, ceva de genul asta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Da' n-am putea să ticluim noi o scrisoare deschisă pe care să o trimitem la TVR și la toată presa?
Măcar așa..., să vedem ce iese..., poate se simt un pic prost și maimuțoii ăia doi... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Eu ma uit pe RTL. Daca intelegi ce spun nemti e OK daca nu.... tot mai bine decat pe TVR.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu crezi ca am fii primii?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai dracu i
fii, fi.. ce conteaza, tot aia nu? |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Io ma uit special, de fiecare data, sa vad ce tampenii scot aia din ei. Chestia ciudata e ca daca te uiti mereu iti vine sa zici "ia-uza-l si pe ala, ce glume scoate din el - hahaha.." atata doar ca ala nu glumeste, ![]() In fine, niste retrzi ratati! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Marty ce ai patit mah?? Nu ai ce face reclami 2 maimutoi ?? Da pe MUTE
![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am vazut cursa, dar am vazut calificarile de sambata. A fost o faza super tare: cei doi maimu-comentatori aberau la greu despre nu-stiu-ce pilot roman care va ajunge in F1 peste 23432 ani. In timp ce ei aberau, o masina (nu mai retin exact care) a ramas fara una din oglinzi, care s-a desprins. Evenimentul a fost transmis in direct. Cei doi, timp de peste 5 minute, s-au tot intrebat diverse tampenii, gen "oare ce s-o fi intamplat?" la "o fi avut loc un accident?" etc. Abia cand au dat reluarea s-au trezit si ei...
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Marty |
![]()
|
Ieri dimineata se intrebau ca imbecilii pe ce loc o fi Alfonso (clasamentu' disparuse de 30 de secunde de pe ecran) si spuneau ca organizatorii F1 ar trebui sa invete de la cursele americane, ca aia au in partea de sus a imaginii o banda permanenta pe care scrie clasamentu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu spuneam si pe topicul dedicat F1...strang bani pt o pusca cu luneta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
stuiberv |
![]()
|
Hehehe, da, imi aduc aminte.
Iar la faza din calificari, cade oglinda, dupa care Miki: O fi un piston? Am zis ca e nebun. Eu sunt curios: oare ei comenteaza cursa in orb???? Ce fac acolo, mai iau o friptura, mai beau un sprit, nu vad aceleasi lucruri pe care le vedem si noi??? Daca vreti, hai sa sscriem o scrisoare la TVR, sau macar sa trimitem un mail. Oare CNA nu poate face nimic? La urma urmei, chestia eu o interpretez asa: Vad niste oameni la televizor care mint. Care imi prezinta informatii eronate. Nu e asa??? Eu as trimite macar o scrisoare sa vad ce raspund aia. Sau, si mai bine, poate le trimitem la carcotasi material la fiecare cursa ![]() |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Propun urmatoarea chestie, intrati toti aici si spunetiva oful in legatura cu babuinii aia, dar la modul cel mai serios fara injuraturi sau asa ceva, poate le deschidem ochii celor de la TVR.
Sa vedem daca intradevar "OPINIA DUMNEAVOASTRA CONTEAZA!" |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
stuiberv |
![]()
|
Buna ziua,
Va scriu in legatura cu transmisiunile din Formula 1. In primul rand va multumesc pentru ca faceti posibila vizionarea acestui eveniment in direct. Totusi, tin sa va semnalez niste probleme care devin din ce in ce mai enervante, legate de calitatea comentariului in cursul acestor curse. De exemplu, in timpul calificarilor de la marele premiu al Chinei, se vede clar cum se desprinde oglinda masinii lui Raikonnen. Comentatorii nu vad, si apoi incep sa isi dea cu parerea, ca o fi un piston etc. Apoi, in timpul cursei, Rosberg incerca sa depaseasca o masina (din pacate nu mai stiu exact care, dar spre deosebire de comentatorii de ieri nu ma apuc sa imi dau cu parerea:)). Comentatorii incep: Kubica incearca sa depaseasca. Imediat apare mare scris pe ecran: Rosberg. Comentatorii insista, Kubica este cel care incearca sa depaseasca. Plus: Alonso a avut o problema, si merge incet - incep sa isi dea cu parerea: e o problema la cutia de viteze, auziti ce mult timp dureaza schimbarea. Ok, isi dau cu parea (apropo, pana la urma problema era legata de cauciucurile fata:)). Dar, apoi masina isi revine si Alonso incepe sa mearga foarte bine. Ei, pe ecran era afisat faptul ca Alonso tocmai a stabilit recordul pe turul de circuit, in timp ce comentatorii spuneau: se aude clar, are probleme la cutia de viteze. Eu sunt curios: comentatorii respectivi nu vad si ei ce vedem noi? Ei vad alta cursa? Nu imi aduc aminte acum exact, dar va asigur ca si la celelalte curse a trebuit sa fac fata nervilor in momentele in care imi dau seama ca persoanele care comenteaza nu sunt profesioniste. Va rog sa ma credeti, daca eu as merge la munca si as avea o prestatie de calitatea comentariilor de la Formula 1, nu as face multi purici in firma respectiva. Va rog daca se poate faceti ceva pentru ca cei care urmaresc Formula 1 sa nu fie obligati sa caute posturi straine. Va multumesc si sper ca veti gasi o modalitate de a rezolva din probleme. |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca compune cineva o scrisorica mai deosebita, trimit si eu.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pai nu poti compune tu ceva? exprima-ti parerea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:19 |