Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
Petea |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|||
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Trebuia sa iti iei 2 vecini si reuseati sa mutati masina de pe locul ala.
|
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
locul tau e platit?du-te la garda si zi-le ca o persoana iti blocheaza accesul in/din locul de parcare.mai nasol e ca nu stii unde sta.stai cu ochii pe masina pana-l prinzi si da-i jihadu'.
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu il suni pe tembel la firma afisata pe portiere? Poate rezolvi ceva, nu stiu.
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Masina este de firma (cel putin asa pare). Fa-i reclamatie la firma.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu merge metoda aplicata la Dacie? te bagi sub ea, si o scoti din viteza pe dedesubt, si daca cumva are ghinionul sa fie si frana de mana trasa, cu un patent tai cablul..eu asa am procedat la un baiat de comitet d'asta, si veci nu am mai fost blocat de individ..nu-i frumos da-i sanatos.
Cu metode barbare gen taiat cauciucuri sau scris cu cheia pe ea, nu rezolvi nimic, ca-i doare la banana...ca nu-s masinile lor. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lipeste-i matale o coala A3 cu aracet pe parbriz, in dreptul soferului, in care scrie:
"Parcare de imbecil", sau poti sa scrii ce vrei. Am constatat ca nu textul e important, ci cantitatea de aracet coroborata cu timpul de uscare. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Uite aici.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Da desumfla-i rotile sa aiba de lucru, sa vada cum e sa nu ajungi cand trebuie unde trebuie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
aaaa am eu una mai buna un tub de spuma poliuretanica de seara cum vine omu acasa si te blocheaza i-a tubul si baga-i spuma pe teava de esapament ca pana dimineata sa se intareasca
dar in ziua aia sa nu pleci cu masina |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu poti sa-i bagi spuma in esapament, ca se incadreaza la distrugere de bunuri
Ba nene nu-i mai suport pe fraierii astia de la firme care sunt ei cei mai priceputi si mai meseriasi si isi lasa masinile pe unde apuca si merg pe unde vor muschii lor si taie coloanele la semafor si trec pe rosu si blocheaza intersectiile. Da domne, ei oameni importanti cu treaba, se grabesc... |
--------------------
-
-
-
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Din cate se vede in poze dupa cateva manevre se poate iesi din parcare. Solutia este sa astepti pana vine omul la masina si sa ai o discutie cu el.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
NU mai mergeti pe premisa ca celor de la firme nu le pasa de masini! Agentii de la Acvila isi platesc singuri reparatiile in cazul accidentelor sau oricaror distrugeri rezultate din altceva decit din rulajul masinii.
Pentru viitor, daca neam prost ala te mai blocheaza, se aplica urmatoarea metoda: - se ia una bucata cirpa/prosop/material textil mai mare sau mai gros si se impatureste astfel incit sa rezulte o chestie cam de 30 x 25 cm - se aseaza cu spatele la masina gaozarului, cu spatele lipit de aripa spate si cu genunchii indoiti astfel incit mainile sa ajunga la pasajul aripii spate - se pune bucata de cirpa intre palme si muchia aripii spate si, cu spatele drept, se face balans si se impinge - se aseaza masina pirdalnicului homosexual de asa maniera incit sa poti iesi cu masina proprrie din parcare si va fi lasata atfel incit sa-si ia cit mai mult pulingurin, pulincurin si muiomicin de la ceilalti soferi care vor trece pe acolo |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai poti sa faci matale rost de o sufa si sa rogi un trecator (de preferat cu camion
![]() Oricum, vad ca-i Matiz, ar trebui sa poti s-o impingi chiar si bagata in viteza, destul de usor... Eu mi-am facut deja muschi pe 2 break-uri ale pietarilor nesimtiti. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Nov 2006, 10:30) - se aseaza masina pirdalnicului homosexual de asa maniera incit sa poti iesi cu masina proprrie din parcare si va fi lasata atfel incit sa-si ia cit mai mult pulingurin, pulincurin si muiomicin de la ceilalti soferi care vor trece pe acolo aplicata pe Str Paleologu in Bucuresti... blocat circulatia juma` de ora cu un Golf4 care statea la mine in poarta doar de vreo 6 ore.... ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
ahem.. un mercedes a blocat garajul unui foarte bun preten, iar eu am venit am legat sufa de tractat, si am miscat acel mercedes si chiar simtitor.. (cu dacia.. cand inca o mai aveam) - nu e necesara cine stie ce basculanta sa il tractezi.. desigur cu basculanta e mult mai amuzant.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Hai ca l-am gasit pe individ. Am stat langa masina pana l-am prins. Si cand il iau la intrebari de ce m-a blocat istetul imi zice de la obraz, ca ce, el unde era sa parcheze ca doar nu mai erau locuri libere la 1 noaptea cand a venit el si pe el nu-l intereseaza problemele mele. Plus ca stie el ca eu nu ies cu masina (sic, desi nu vine decat noaptea la 1 vede el ca nu ies eu cu masina ziua). Si la urma urmei nu trebuie sa-mi dea el socoteala mie ca face ce vrea muschiu' lui (deh, o fi strada lui tac-su si nu stiu eu).
Sa-mi pice fata la atata nesimtire nu alta. In primul rand boul avea locuri de parcare in spatele blocului lui (care e vizavi de al meu) dar fiindca vrea sa aibe masina la vedere nu s-a obosit sa o duca acolo. Stiu asta pentru ca si eu mai duc masina acolo cand vin foarte tarziu seara si in fata blocului meu e ocupat si intotdeauna gasesc minim 3...4 locuri libere indiferent de cat de tarzie e ora pentru ca e o alee foarte lunga acolo intre blocuri si ai de unde alege un loc. In al doilea rand desi i-am tras un sut la cauciuc si i-a sunat alarma nu s-a obosit sa vada despre ce este vorba asa ca degeaba isi parcheaza masina acolo daca nu se ridica sa vada de ce ii suna alarma. M-am lamurit ca e un idiot de cea mai buna calitate si nu merita sa ma apuc eu sa-i distrug masina (capul da, merita). Dar frate, ce figuri in capul lui, ceva de speriat. De parca era presedintele tarii in persoana. Din pacate eu trebuia sa plec la 6 dimineata cand nu prea trece nimic pe acolo. Sufa nu-i bai ca am o bara de tractare in portbagaj. Oricum, pe viitor sigur o sa aplic metoda lui Marty. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Data viitoare iei o hartie . o asezi pe plafon si pe hartie pui cea mai mare bucata de ciment , piatra , caramida pe care o gasesti !
Ai grija sa nu zgarii vopseaua ! Atat fara nici o explicatie , fara injuraturi , scrisori , etc. ! Daca nici atunci nu intelege sunt sigur ca iti poti face si singur cateva scenarii cu ce trebuie sa urmeze ! Pentru un agent comercial paguba cea mai mare e sa nu aiba cu ce sa alerge dupa bani si comenzi ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
He he ! Azi am mutat un papuc ce blocase iesirea de pe trotuarul unde parchez eu
![]() Am avut noroc pentru ca nu mai avea butuc la usa de la sofer. La usa de la pasager nu mai avea clapa, tare de tot. ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Stai ma usor...nici asa! O fi fost ala nesimtit. Da nici sa intri in masina lui! Daca din greseala trecea nea Garcea si te vedea??? Furt!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai doar am scos-o din viteza. Stiu ca nu e ok sa intru in masina omului, da ce sa fac...m-am uitat stanga - dreapta, m-am invartitit in jurul ei si hai...
De furat, ce sa fur ...desi daca ma gandesc mai bine putea sa ma acuze ulterior de asa ceva. This post has been edited by Diac: 5 Nov 2006, 00:52 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Nu te putea acuza de asa ceva, hai sa fim seriosi. Cine se osteneste sa mearga la tribunal pentru o asemenea tampenie? Oricum, poti gasi mereu explicatii, de ex. :un catel maidanez isi prinsese labuta sub roata si a trebuit sa impingi masina mai incolo.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
andu911 |
![]()
|
cand aveam dacie, le impingeam cu spoileru prin parcare. Le asezam cum vroiam eu. Ma duceam usor pana lipeam spoiler de spoiler si da-i si impinge. Doar cu spatele ii impingeam, ca pe fata aveam numar pe spoiler si il strambam si ii zgariam si lui masina.
E bun plasticul ala din care sunt facute spoilerele la 1310, e perfect pentru astfel de operatiuni. La laguna e nasol, ca are bandourile alea prea sus si mi se crapa si spoileru ca e din fibra, nu e din plastic. Acum le imping manual, mai iau 2-3 baieti si daca n-are frana de mana trasa, merge impinsa prin balans, chiar daca e in viteza. Daca are motor prea mare, cam greu, dar asa...o dacie, un matiz...imediat o aranjez in parcare, dupa necesitate. La un moment dat, o tipa cu un matiz pe locu meu....i l-am impins frumos cu dacia, pana a ajuns in dreptul scarii, de nu mai aveau vecinii pe unde sa intre, unii sareau gardu, altii matizu. A doua zi injuraturi la adresa ei, cum sa puna masina chiar in fata scarii. EDIT: Petea, acum sincer vorbind....putea sa-ti scape piciorul de pe ambreiaj, sa-i indoi usile de pe dreapta. Spoileru tau nu patea nimic, ca are o bara groasa pe dedesubt. Ce vrei domne, am incercat sa ies si mi-a scapat ambreiaju.... Sa vezi ce statea fraieru pe la asigurari in loc sa vanda chipsuri. This post has been edited by andu911: 5 Nov 2006, 01:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
Dupa ce am iesit din parcare am impins-o la loc, ca mi se parea prea in strada si m-am gandit sa nu i-o lovesca vreun bezmetic
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
intr-o operatiune de deblocare din cauza unui tico care parcase cam cum a parcat si matizul ala.. dar putin in alta conformare a strazii am rugat un prete sa ma ajute.. a venit cu ford focus si am tras masina lu ala.. dar chestia e ca nu putea fi trasa pe directia care era.. nici o problema a fost trasa lateral fara nici un efort ..
![]() This post has been edited by Asi: 5 Nov 2006, 01:42 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa vedeti caterinca...anu trecut cand aveam brecku imi blocase unu poarta si nu putea sa ies....desi avea loc si in stanga si in dreapta sa parcheze. Bun, era o berlina si ce imi trece mie prin cap dupa multe calxoane injuraturi etc...nu de alta...da aveam examen si vroiam sa il pic cu prezenta
![]() Tare as fi vrut sa vad mutra lu ala cand a gasit biletul pe volan...dar pacat ca n-am mai avut timp sa stau. ![]() [Adaugat de moderator: Offf cratima asta ! ... data viitoare, warn + 10%. ] |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine, bine ... toate bune si frumoase, sfaturi care mai de care ...
Ce te faci insa cand dai peste unu' mai al dracu' decat tine, si iti ia masina la vandalizat cand ti-o prinde? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Varianta 1 - cea mai legala, dar nu cu rezultate extraordinare - chemat politia pentru ca blocheaza o parcare (platita sau nu, nu conteaza atata timp cat o blocheaza).
Varianta 2 - nu foarte legala dar cu rezultate extraordinare - i se trage masina in mijlocul drumului (chit ca bipaie, urla, etc) si se cheama politia pentru ca blocheaza drumul. In varianta 2 poti sa si pleci cu masina ta si si-o ia si ala pe cocoasa. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Alex57 |
![]()
|
![]() Membru Tânăr Group: Members Posts: 136 Joined: 25 August 06 From: BACAU ![]() |
QUOTE(AMW @ 5 Nov 2006, 02:13) (...)am intrat, am scoso din viteza...am mutato vreo 3-4 m mai in spate, am luat o hartiuta daia lipicioasa pe care am scris "data viitoare ti-o gasesti in mijlocul strazii" si i-am lipito pe volan. Am inchis usa, am incuiat si am plecat... mai bine ii scriai ca n`o sa o mai gaseasca deloc ![]() [Adaugat de moderator : Altul .. unu' fara cratima, altul cu apostrof ... E chiar asa de greu sa scrieti ROMANESTE ? .. ] |
--------------------
DACIA