Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea la parcare, un sfat pentru disciplinarea unui sofer
RainHawk |
![]()
|
||
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|||
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa pererea mea cea mai mare nesimtire o reprezinta acei "oameni"care pe un spatiu public (nu parcare), considera ca sunt proprietari.In loc sa se aplice legea "primului venit" ei "oameni" tipa in gura mare ca este locul lor de ti se face si rusine tie de rusinea lui.
Cateodata mi se face pur si simplu sila si greata de asemenea "oameni". Concluzia: traim intr-o lume murdara si infecta.Nu meritam nimic.Suntem niste salbatici si mai avem multe de invatat despre adevarata civilizatie(pt. cine o cunoaste). Cei despre care am vorbit ar trebui sa se mai gandeasca care este menirea lor pe acest pamant (daca au asa ceva). ![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
"Natura ne aseamănă. Educația ne deosebește."
Confucius |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
ce am patit acu vro luna in colentina culmea ( chiar pe strada pe care am stat 2 ani
![]() ce cauti Domne acolo ?? pai zic parchez si nu stau mult ma duc la scara 2 ap xx ( acelasi bloc cu roama) zic da de ce ??? pai vine baiatul meu si e locul lui zic k daca vine baiatu sa vina la sc 2 si cobor iese imediat un tigan mai mare si zice : da crezi ca frate-miu are timp sa vina dupa tine etc ( cu amenintarile de rigoare ) nu am vrut sa ma iau cu ei in discutie mai aprinsa si zic sa mut masina mai incolo cu toate ca acolo unde am mutat masina era o placuta cu un nr de inmatriculare dar decat sa vina tigani sa ma lase fara oglinzi ,geamuri ,vopsea etc This post has been edited by B-38-NFS: 15 Jan 2007, 22:53 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:59 |