Solenza sau SuperNova, una din doua
![]() ![]() ![]() |
Solenza sau SuperNova, una din doua
Mutu2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- Gl.84.RGC
|
|||
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Depinde de km, dotari in plus (AC) si diferenta de bani.
Solenza e o supernova cu chichitele aranjate, deci peste ce ai tu acum. Insa exista si varianta sa iei teapa ca la orice masina second. Acelasi motor,suspensii ceva mai confortabile, nu mai ploua in ea (in principiu) are, poate, servo si ac. La o diferenta prea mare de bani eu unul nu m-as baga, da' tu stii cel mai bine. |
-------------------- |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Solenza e un pic mai lenesa la demaraj. Are insa ceva optiuni in plus, asta daca e Scala... Ambele sunt masini bune, depinde si cum ti-ai ingrijit-o pe a ta. Sa nu dai din lac in put. Oricum, bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai da mai multe detalii , despre actuala masina si despre cea pe care vrei sa o cumperi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Vai...alt topic cu comparatii....
Ia-ti logan !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Mutu2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 8 November 06 ![]() |
deci,in primul rand vreau sa stiu daca exista vreo diferenta la confort,si aici mentionez ca plec de la o SN model Confort,si diferenta de fiabilitate dintre cele doua,aici ma refer la rugina de pe ea,care la SuperNova a aparut in 2 ani,si asta avand grija de intretinerea masinii,apoi la zgomot dinspre hayon,si problema injectoarelor infundate...daca Solenza este un pic mai dezvoltata mecanic fata de modelul SuperNova
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- Gl.84.RGC
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
SN
http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=2 http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=1 SLZ http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=18 http://www.daciaclub.ro/index.php?showforum=20 citeste si fa comparatii ![]() cat despre confort cauta un cunoscut cu solenza si da o tura.... |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Ca fost posesor si de DSN si de Solenza, iti recomand cu caldura pe cea din urma care e un pas maricel inainte fata de DSN, si care cu siguranta iti va face mai putine probleme, in rest ai grija ca la orice SH ce alegi, cum alegi , cat dai, stii tu...
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
parerea mea e ca nu se merita sa faci schimbul..te costa prea mult..si pentru ce? servo si ac? si aceeasi fiabilitate care lasa de dorit? cu 5000 euro cat se vinde un slz iti iei altceva mai bun
![]() ![]() This post has been edited by sefu_alx: 29 Nov 2006, 19:05 |
--------------------
x
y
2009
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io n-as face schimbu asta...
Slz e peste SN, dar nu cu mult...e mai aranjata si atat. Daca SN ta merge bine si n-ai probleme cu ea, nu are rost sa te complici. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Lasa, pastrama, ca SN n-a avut niciodata bare de protectie in usi ... dar asta-i alta treaba ...
@Mutu: ... nu merita. Du-te mai sus oleaca, macar Logan ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu faci un salt prea mare de la SN la Solenza. Parerea mea.
De Logan nu am curaj sa mai zic nimic. ![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 29 Nov 2006, 22:24 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ia un Matiz.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
1 la mana...si SN are bare protectie-n usi (mai ales daca ai un accident si iti pune din service
![]() 2 la mana.. SN are cutia care i se potriveste (1.4l 8v) fata de Solenza (1.4 16v)...deci la faza de dinamicitate e mai buna 3 la mana.. interiorul de Solenza e superior net (nu cu mult)...sunetul de semnalizare e o bataie de joc...enervant rau de tot (si la Logan) 4 la mana.. SN are probl cu suspensia...prea moale pe fata, prea tare pe spate..se pot inlocui cu cele de Solenza 5 la mana.. daca vrei ca SN sa se auda ca Solenza...adaugare cui portbagaj, cheder solenza la hayon, eventual bara de rigidizare spate.. ![]() Parerea mea...SN arata mai bine, se misca mai bine, dar e putin mai prost facuta. PS: Pt posesorii de Logan...o miniatura de muscle car (merge bine daca e drumu drept), desi e un pas inainte fata de modelele precedente (calitate...desi lasa muuuult de dorit..."vezi masini nemtesti, chiar daca dai de OPEL") ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
eu stiam ca este fix aceeasi cutie pe ambele masini
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca e vorba strict de trecere de la dsn la slz merita, o spune un fost propietar de dsn timp de 2 ani juma, schimbata de o slz tinuta tot 2 ani juma, ambele de noi achizitionate, dsn mi-a mancat zilele in service pe cand cu slz am fost doar la revizii. Nu e un salt mare dar este un salt.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
De ce sunt unii forumisti care sustin ca SN e mai sprintena decat solenza. Sincer nu cred treaba asta.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca ai Solenza
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
@CristiRzR
Apropo de Logan, poate omul nu vrea sa participe la raliuri, poate vrea doar sa nu-l mai ploua pe picioare sau sa nu dreneze portbagajul. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asta nu-i motiv sa iei Logan, daca vrei sa nu te ploua la picioare sau sa drenezi portbagajul iei orice ciuruc de Dacie 1300
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, cred ca a sugerat faptul ca Solenza are cutia de la motorul 1.4 16v.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Amedeus |
![]()
|
@argon
vorbeam de avantajul parbrizului lipit. La berlina am schimbat parbrizul (la firma specializata) si ploua inauntru ca afara ![]() ![]() Cat despre Dacia 1300, sa fim seriosi. Am condus din '83 pana acum 2-3 ani si stiu cum sta treaba. ![]() P.S. observ la mai multi tendinta de a te ataca daca spui ceva bun despre Logan, daca credeti ca pe forumul asta trebuie doar criticat dati un link spre alt forum. Totusi e un forum Dacia unde zic eu , se poate si critica dar se pot arata si lucrurile bune la o Dacie. This post has been edited by Amedeus: 30 Nov 2006, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Din cate stiu eu, SN are cutie de pe clio, iar la SLZ au schimbat-o cu cea de pe Megane 2, deci...1,4 16v, iar aceeasi poveste se repeta si la Logan. Nu bag mana in foc, dar asa stiam eu.
@Amadeus: vorba lui argon...s-au auzit si de loganuri cu apa in ele. Iar in SN mea nu ploua deloc...am avut si noroc, recunosc ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
lucian_v |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 30 Nov 2006, 11:46) @argon vorbeam de avantajul parbrizului lipit. La berlina am schimbat parbrizul (la firma specializata) si ploua inauntru ca afara ![]() ![]() Cat despre Dacia 1300, sa fim seriosi. Am condus din '83 pana acum 2-3 ani si stiu cum sta treaba. ![]() Am vrut sa te intreb in alt topic, dar acum am inteles cu ce te-a impresionat logan-ul si celelalte nu ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 30 Nov 2006, 16:37 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Amedeus |
![]()
|
Imi pare bine ca ai inteles.
![]() ![]() This post has been edited by Amedeus: 30 Nov 2006, 16:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
lucian_v |
![]()
|
Departe de mine gandul asta
![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Amedeus |
![]()
|
Pace.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
pastrama |
![]()
|
Iar ati ajuns ma la Logan?
Omu intreaba clar SN sau Slz...lasati Loganu sa-si vada de ploile lui! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Amedeus |
![]()
|
L-am lasat. Si asa o sa faca cum ii dicteaza inima, nu cum il aburim noi.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:43 |