am castigat un rucsac, e pe bune?
![]() ![]() ![]() |
am castigat un rucsac, e pe bune?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E rucsac Logan?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
care formular? de unde? ca vrem si noi, poate castigam un logan
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
je_design |
![]()
|
hehe, nu credeam. am downloadat regulamentul, dar nu-mi mai merge acrobat reader-ul... de asta va intreb, poate l-ati citit vreunul si imi ziceti si mie ce sa fac :-( ..
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(regulamentul) Art.5. Premiile In urma tragerii electronice la sorti se vor acorda urmatoarele premii: 1. 210 premii instant: rucsaci LOGAN, in valoare individuals 9,43 EUR (tara TVA) 2. 5 premii constand in 5 kituri accesorii a carer valoare totala este de 7122,44 EUR (lara TVA) Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.dacia.roincepand cu data de 16 ianuarie 2007 ora 09:00 pentru castigatorii premiilor instant. Lista castigatorilor celor 5 kituri de accesorii va fi afisata pe site-ul www.dacia.roincepand cu data de 20 ianuarie 2007 ora 09:00. Ambele liste vor putea fi consultate 9i la Vocea Clientului Dacia. Premiile vor fi expediate cii~tigatorilor de catre organizator dupa cum urmeaza: - incepand cu data de 25 ianuarie 2007 si nu mai tarziu de I februarie 2007, prin posta, cu confirmare de primire pe baza datelor personale din documentul de identitate (buletin, carte de identitate, pasaport) pentru cele 210 premii instant. - incepand cu data de 1 februarie 2007 si nu mai tarziu de 25 februarie 2007, la sediul Dacia Comercia1, Ca1ea Floreasca, or. 133- 137, Bucuresti, sectorul 1 pentru cele 5 kituri de accesorii, pe baza datelor personale din documentul de identitate (buletin, carte de identitate, pasaport) Premiile se vor acorda numai acelor castigatori care detin documente de identificare cu date identice cu cele dec1arate in cupoanele electronice de concurs si care se regasesc pe eticheta de expeditie, Premiile retumate organizatorului de catre prestatorul de servicii postale ca urmare a neidentificarii adresei indicate de castigator in cuponul electronic vor fi pastrate de catre organizator pana la 1 martie 2007. Dupa acest interval, castigatorii care nu si-an revendicat si ridicat premiile i9i pierd dreptul asupra lor, considerandu-se ca au renuntat la ele. Aceste premii raman in proprietatea organizatorului. Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani sau alte obiecte. In cazul in care un participant solicita, in scris, renuntarea la castig: inainte de data tragerii la sorti - cuponul sau va fi invalidat, urmand a se extrage un alt cupon; dupa data tragerii la sorti - castigul nu se va mai atribui, ramanand proprietatea organizatorilor care Ie ofera. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tembel formular! Dupe ce te intreaba de CNP, vor sa afle si data nasterii!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
je_design |
![]()
|
merci klaus!
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cica si eu as fi castigat...
![]() ![]() ![]() rucsacdaciarh5.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Eu nu am castigat
![]() Mie nu mi-a zis asa deci chiar ai castigat ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Then....Sign up again
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Puah! Daca imi cere sa dovedesc ca am Logan berlina, vin cu masina spalata, sa se vada mai bine zonele fara vopsea de pe capota...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pei te poti inscrie de mai multe ori ???
Vb lu vijelie daca ne cheama sa dovedim venim cu ea si le prezentam bubele si fericirea de pe capul nostru ! ( bube adica defecte ) |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
#
Ce se găsește în portbagajul mașinii tale? # Pătură și coș de picnic # Trusă de ulei, becuri, siguranțe electrice # Mănuși de protecție, soluție de curățat geamuri # Geantă pentru sală # Haine de schimb, reviste, CD-uri, DVD-uri Ce naiba e trusa de ulei???? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mostre in cutiute de 50ml...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
M-am inscris si eu si n-am castigat nimic. Ooof, mama ei de viata !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In caz ca nu stiai, prima cifra din cnp indica sexul, urmatoarele 6 data nasterii. Adica ma pun sa completez degeaba 3 campuri.
La naiba, am bifat ca vreau masina din import, nu Logan, si nu am castigat nimic. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Stai linistit ca prima cifra poate fi si alta decat 1 sau 2 !
PS. La dealer am vazut tricouri si un fel de pulovar cu fermoar, inscriptionate, deci cei care nu ati castigat probabil va puteti cumpara acel rucsac ![]() This post has been edited by hash: 7 Dec 2006, 23:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
CNP cu prima cifra alta decat 1 sau 2? Vreau si eu o poza cu buletinul ala! Sau mai exista si alt sex decat masculin si deminin?
Sau 3 e pentru transsexuali? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
OT: nu e nici o greseala. Cei dinainte de 2000 au 1 si 2. Cei de dupa 2000 au 5 si 6. Daca vrei it pun si poza ca fetita mea e nascuta in 2000. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 8 Dec 2006, 10:38) CNP cu prima cifra alta decat 1 sau 2? Tătelu, ai auzit de noțiunea de secol? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
Dragos acum m-ai pierdut pe mine ...
te rog fii bun si explica pentru cei "nepefaza" ca mine multumesc. |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ideea era ca in CNP se regaseste si data nasterii, si e o tampenie sa le ceri pe amandoua pe acelasi formular electronic. Dar traim in Romania, ca si cei de la Dacia....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Sunt surprins ca trebuie sa ii dau dreptate lui DragosP. Anul nasterii e reprezentat in CNP prin ultimele doua cifre. Asa ca daca nu schimbi prima cifra la cei nascuti in secolul urmator e posibil sa ai suprapuneri de CNP.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mai acum un an doi facusem un generator de cnp-uri valide
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cele 4 cifre de dupa data nasterii primele doua reprezinta judetul.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:47 |