Sfat cumparare AMBIANCE vs PREFERANCE, vopsea metalizata sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Sfat cumparare AMBIANCE vs PREFERANCE, vopsea metalizata sau nu?
pumanight |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 23 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- B-19-YLB
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
NU! Ia-ti una bleumarin sau rosu si gata! eu personal as opta pt. cea bleumarin, e destul de buna culoarea, dar daca zici ca o tii numai 5 ani, nu cred sa apara probleme la vopsea!
This post has been edited by colombina29: 9 Dec 2006, 12:30 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Au as opta ptr. Preferance rosu passion.Culoarea albastru marin este frumoasa dar greu de intretinut(se cunoaste praful dupa cca. 10 min. dupa ce iesi de la spalatorie).Vopseaua e asa ca fun(parerea mea) dar ceea ce iti ofera Preferance-ul in plus cred ca este de un real ajutor.
PS: rugina poate aparea si la vopseaua metalizata!!! This post has been edited by lau0678: 9 Dec 2006, 13:12 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la parerea de mai sus, mai ales din calitatea de posesor de logan albastru marine de doi ani...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
pumanight |
![]()
|
Ce culoare tine cel mai bine la tavaleala, asta din experienta cu loganurile voastre?
|
--------------------
dacia
1300
- B-19-YLB
|
|
l@u |
![]()
|
Metalizata -Gri Patine ...
Nemetalizata-Rosu Passion |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Iti recomand culoarea alba si dCi E4 versiunea Preference . Culoarea alba foarte usor de intretinut . Din 81 , toate masinile mele ( si cele de serviciu ) au fost albe .
Dar alegerea iti apartine tie si familiei . Discuta aceasta si cu cei apropiati , fiindca toti trebuie sa va bucurati de noua achizitie . 1,5dCi este o alegere buna daca umbli mult . Eu in 3 luni si un pic am facut cu dCi-ul peste 9000 km , masina se comporta acceptabil , cu toate ca sunt un tip exigent . Multa bafta ! |
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Cel mai bine ar fi sa o iei alba,se intretine destul de usor si nu se vad zgaraiturile fine gen"panza de paianjen" si praful imediat dupa spalare. Eu detin un Pref. rosu pasion si cred ca urmatoarea culoare va fi una deschisa metalizata sau nemetalizata.
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-o naibii de vopsea, ia-ti varianta cu airbag.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
Eu ca utilizator de Logan metalizat zic ca daca nu esti pretentios la culoare cum sunt alti si mai ales nevestele sa cheltui banii pe altceva.Te sfatuiesc sa astepti o promotie pt. garantie extinsa ,nu sa dai banii ca mine si dupa 3 zile sa fie gratis.
Ca si ABS elementele de siguranta ca airbagul sunt importante in ziua de azi si din surse de pe forum o directie mecanica e crunta pe logan, e musai servo,la ce vrei tu o sa ai mecano-servo si nu o sa ai griji prea mari,eu am electro-hidraulica ,deci am pisica la motor ,restul inca nu stiu. Succes la achizitionare si daca ai de mers ,e super dci,eu merg putin si tot am dci si nu imi pare rau. |
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Eu am preference albastru marine, am tinut cont in primul rand de servodirectie atunci cand am cumparat-o, ambiance nu are.
Albastrul intr-adevar se murdareste foarte repede, cred ca cea mai rezistenta culoare la tavaleala e albul, iar dintre cele metalizate gri perla. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Confirm si eu. Airbag-ul este singurul lucru de luat in calcul in acest caz. Daca ai nevoie la pasager, ia-ti preference, daca nu, ia ambiance.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Diferenta de bani e prea mica ca sa nu iei preference. Eu tot alba am luat tot pentru faptul ca nu se cunosc zgarieturile si pentru nedoritele revopsiri.
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
am de un an, dci, preferance, albastru marine ...singurul lucru care l-as schimba la masina este vopseaua, in rest sunt foarte multumit...de servo o sa ai nevoie doar la manevrele facute pe loc(parcari), in mers diferenta dintre servo si "non servo" este foarte mica...spun asta pentru ca am condus si dci ambiance...
sfatul meu...ia-ti preferance...eu acum regret ca nu am luat laureate(pentru aerul conditionat)... ca si culoare...gri perla imi pare cea mai usor de intretinut... numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
Eu posed un Ambiance 1.5 dci doar cu garantie extinsa, in rest nici o obtiune.
Singura obtiune pe care as fi vrut sa o am este ABS-ul, in rest este ok. In continuare sunt adeptul directiei mecanice deoarece imi confera mai multa siguranta(parerea mea). Directia hidraulica este buna doar in locuri "stramte" gen parcari in rest este ok cea mecanica. Am condus relativ mult un Logan 1.5 dci full option (~2500-3000km) si raman la aceeasi parere: merita doar pentru ABS.(cu toate ca nu am avut nevoie de acest sistem). V-am salutat!! Mult noroc. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
pumanight |
![]()
|
Ok, va multumesc pt opinii, din ce ati zis voi pe aici tind sa inclin spre un preferance dci alb.Acum mai am o dilema, cu garantie extinsa sau nu?Mentionez ca am un mecanic bun si o sursa de piese(consumabile) ieftina pt logan dupa ce iese din garantie.Ce poate pica la el asa rau incat sa am nevoie de garantie extinsa?
|
--------------------
dacia
1300
- B-19-YLB
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sefu am eu preferance alb si pot sa-ti spun ca are vopseaua varza ; nu am citit daca si la celelalte culori e la fel dar la mine e super subtire stratul am o zgrietura foarte superficiala si vopseaua e luata , se vede ceva gri care nu stiu ce e(vreun strat de protectie probabil) si sincer culoare nu e asa usor de intretinut cred ca gri e cea mai ok eu sunt maniak cu curatenia
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
Da-o naibii de vopsea, ia-ti varianta cu airbag.
|
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
1.9TDI/1.6 16V
- xx xx xx
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
QUOTE(pumanight @ 9 Dec 2006, 21:50) Ok, va multumesc pt opinii, din ce ati zis voi pe aici tind sa inclin spre un preferance dci alb.Acum mai am o dilema, cu garantie extinsa sau nu?Mentionez ca am un mecanic bun si o sursa de piese(consumabile) ieftina pt logan dupa ce iese din garantie.Ce poate pica la el asa rau incat sa am nevoie de garantie extinsa? Daca poti eu zic ca e bine sa iei si garantia extinsa (desi e ceva mai scumpa la dci decat la mpi) fiindca nu stii ce se poate intampla, asa cel putin esti sigur ca 3 ani n-ai nicio problema. This post has been edited by Liv05: 9 Dec 2006, 23:34 |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un fel Liv05 are dreptate... nu se stie ce se poate intampla in 3 ani. Eu am luat-o cu garantie standard si deocamdata nu regret. Mi-am pus si alarma neautorizata de fabrica la super pret
![]() Tie ti-as recomanda Preferance rosu passion... si daca mai sunt ceva bani ramasi laureate rosu passion. De ce sa nu ai Aer conditionat daca tot tii masina 5 ani? Pentru 20 de milioane in plus eu zic ca merita. Mai ales ca la revanzare vei recupera o parte din bani... daca continua incalzirea globala o sa fie sahara in Romania peste 10 ani, si masinile fara Ac nu se vor mai vinde. ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 11 Dec 2006, 11:37 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
daca ai 8600.........cred ca ai si 9200....pt un laureat....culoarea nu conteaza asa mult.....eu as da banii pe comfort....si exclus ambiance
|
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
gri perla = culoare antijeg.
|
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
pumanight |
![]()
|
Daca as fii avut 9000 si ceva mi-as fii luat sigur o versiune mai buna, dar si asa 8600 sunt intinsi la maximum.Totusi ma gandesc sa mai astept vreo 2-3 luni sa mai strang un ban sa-mi iau cu vopsea bej toundra.Cu toate ca asteptarea asta te chinuie.
|
--------------------
dacia
1300
- B-19-YLB
|
|
l@u |
![]()
|
Pai cu 8600 iti iei Laureate plus fara vopsea metalizata si ai toate optiunile pe el sau tu vrei musai dci??
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pumanight |
![]()
|
Neaparat DCI.
|
--------------------
dacia
1300
- B-19-YLB
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Pai Laureate dci parca e la 9200 euro !
Cum adica mai astepti ca sa strangi pentru vopsea , mai stai 4-5 luni sa poti lua Laureate , decat sa stai 2-3 luni doar pentru vopsea ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Cumpara-ti laureate si peste 2 ani cand faci rost de bani o vopsesti ce culoare vrei tu...ca vad ca e foarte importanta culoarea pentru tine...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Vopeaua cea mai antijeg dintre cele nemetalizate e rosu CLAAAR intreaba cata lume vrei.Iti spun pt ca am si fiindca de la 10 metrii de masina dupa 2 saptamani de la ultima spalare tot ti se parea ca e curata la o privire fugitiva singura problema e ca uiti sa speli masina
![]() In ceea ce priveste banii si dotarile greu de zis fiindca aici tu stii exact cat te poti intinde oricum eu mi-am luat cu AC fara de care nu mi-as fi luat masina dar acu cam plang dupa ABS (la vremea respectiva nu exista Laureate + asa ca nu era vorba de o mica diferenta de bani pt mine) |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Sustin parerea de mai sus. Ma surprinde Rosu Passion-ul de pe Ambition-ul meu.
Nici cand era super prafuita in draci si cu pete albe de vopsea de la "maestrii" de la service nu mi-am dat seama de problema pana n-am dat cu degetul si m-am apropiat la 20 cm de capota. Deci Preference Rosu Passion nemetalizat. Dotari maxime si culoare practica. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Zic la fel ca cei doi de dinaintea mea. Am rosu passion. Desi e zgariata (o talpa "prietenoasa" pe spoiler spate, pietricele din turnari peste asfaltul moale de asta vara si un binevoitor depasind prin ele cu suta la ora), desi vopseaua e mai subtire decat baloanele de sapun de cand eram copii, desi n-am spalat-o de vreo luna, din geamul blocului zici ca-i noua.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |