Stalpi negri <intre geamurile laterale>
![]() ![]() ![]() |
Stalpi negri <intre geamurile laterale>
Katz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
se poate face cu autocolant negru; texturat, mat sau lucios, dupa gust.
prestige-ul are autocolant negru texturat. cauta autocolant negru, este la metru; ai nevoie de o bucata de 1*0.5m. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
vladan34 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 March 05 ![]() |
stilpii aia sunt de fapt protectie antistatica
|
--------------------
Logan
Laureate 1,4 Mpi
- BH-07-NzL
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
asa si?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Adica te dai jos din masina si pui mana pe rama usii ca sa o inchizi, nu te mai curentezi (descarcare electrica/ scanteie) ?!
Eu asa patesc, dar nu mereu. Uneori m-am curentat serios; scanteia se formeaza prin vopsea - deci cu un autocolant in plus e posibil sa se reduca din curent (care e mic insa tensiunea e mare la descarcare statica) This post has been edited by Andrei LGN: 27 Dec 2006, 20:20 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
silviu_79 |
![]()
|
"asa,si?" intrebarea ramane
![]() omul a intrebat cum sa faca stalpii ca la prestige, de culoare neagra, nu a intrebat ce sa faca sa nu se mai curenteze ![]() |
--------------------
mazda
3
|
|
Katz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
ok ...am prins ideea,
Mc mult! |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
raduckz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 06 ![]() |
Autocolantul asta ieftin din comert nu se dezlipeste prea repede?Se baga pana sub cheder?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.4MPI
|
|
silviu_79 |
![]()
|
raducz: nu se dezlipeste repede, eu l-am pus de ceva timp si nu s-a dezlipit nicaieri desi spal masina cu jet de apa.
se baga sub chederul de la geam, treaba e ca acum e cam frig ca sa te joci cu el, daca e cald afara e mai usor de mulat dupa formele usii. |
--------------------
mazda
3
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e bine de asteptat sa fie minim 15 grade afara pentru o aderenta maxima! autocolant se gaseste peste tot inclusiv in praktiker bricostore etc!
arata bine si se poate pune de catre oricine! |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din experienta mea, autocolantul de interior (care se gaseste pe toate drumurile) nu rezista. Va recomand sa puneti autocolant de inscriptionari auto.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu zic sa bagi putin masina in casa ,pana pui aotucolantul ,si porma o scoti iar afara
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
La mistouri toti suntem buni...mai greu cu sfaturile.Se poate inchide, Katz si-a pus autocolant.
This post has been edited by bobo77: 29 Dec 2006, 18:14 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Sfaturile au fost la inceput...
ps: si eu stau cu autocolantu in casa si astept sa se faca mai cald.... |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Katz |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
very nice
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe rosu aveti idee cum sta ?ca eu nu prea am vazut,si vreau sa stiu daca merita si sta bine, are careva o poza cu masina rosie si stalpi negrii?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am incercat sa-ti pun mai multe poze dar nu am reusit, cauta la desing exterior, alexis a pus o poza pe 7 iul 2006 si rhdoo81 la fel si parca steven din oradea.
This post has been edited by bobo77: 30 Dec 2006, 14:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
daca imi dai poza cu un logan rosu iti fac eu virtual...
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
ga!nusha |
![]()
|
da bine;) mai ales daca ai folie...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Katz, arata bine!! Cum ai decupat autocolantul?
Nu ar fi stricat o poza cu usa deschisa, ca sa se vada si la interior cum sta. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
silviu_79 |
![]()
|
bravo katz, a iesit ok, sa te bucuri de el.
PS: si pe rosu arata bine |
--------------------
mazda
3
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 30 Dec 2006, 14:07) Am incercat sa-ti pun mai multe poze dar nu am reusit, cauta la desing exterior, alexis a pus o poza pe 7 iul 2006 si rhdoo81 la fel si parca steven din oradea. Eu am Logan rosu, arata beton cu colantele de Prestige, crede-ma, chiar arata, rosu cu negru este tot timpul o combinatie reusita. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
colante de prestige? se gasesc de cumparat?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Poate nu am vazut eu bine... va rog sa ma scuzati... dar... m-ar interesa cat costa , de unde, si de care autocolant... ar trebui.... Va multumesc.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu am de Prestige, silviu_79 poate sa confirme ca mi le-a vazut cand am trecut prin Pitesti.
Asta nu inseamna ca pot face rost, deci va rog, fara PM-uri! ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
silviu_79 |
![]()
|
asa e domn`e, cum spune omu`
![]() am vazut autocolantele lui si vin super pe rosu, eu am pe alb, vin bine si astea bineinteles, prody, poate confirma ![]() ![]() |
--------------------
mazda
3
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:14 |