Proiectoare Logan, spatiu liber prector-spoiler??
![]() ![]() ![]() |
Proiectoare Logan, spatiu liber prector-spoiler??
RASSVAN |
![]()
|
||
![]() RAZVAN Group: Members Posts: 31 Joined: 14 January 05 From: Bucuresti-Salajan ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O poza, ceva?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RASSVAN |
![]()
|
![]() RAZVAN Group: Members Posts: 31 Joined: 14 January 05 From: Bucuresti-Salajan ![]() |
Acum nu am dar promit ca o sa fac una diseara,asta dak se va vedea ceva dak nu dim:D
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
dadosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 07 ![]() |
este proiector si nu proector...vezi ca ai gresit si in titlu si in primul post...poate poti edita...
si ca sa fiu on-topic: nu are nimic daca ai astupat cu mastic....singura problema e sa nu ia foc ... |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007
|
|
RASSVAN |
![]()
|
mai am o intrebare;cum se leaga pt ca nu e prevazuta maneta din fabrica,cum sa le leg
am inteles ca de ceata spate,trebuie vre-un releu? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pt legaturi electrice la
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10621 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RASSVAN |
![]()
|
Am reusit sa le montez,am cumparat comutatorul din stanga pt semnal si faruri si merg,dar singura nedumerire e dak siliconul care l-am pus are ceva,dak va cadea sau....ceva
Va multumesc oricum |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
ale mele is lipite cu silicon de spoiler si le am asa de un an si nu au cazut pana acum
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
RASSVAN |
![]()
|
ai pus siliconul ca sa astupe gaura care se face intre spoiler si proiector,nu?iar ele sunt prinse cu acei suporti?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
stiancu |
![]()
|
da
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
RASSVAN |
![]()
|
auzi,ce varianta e a ta?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
stiancu |
![]()
|
ambiance
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
RASSVAN |
![]()
|
Aha,deci prima varianta dak nu ma insel.Sti de ce t intreb,pt ca a mea e preferance si spoileur-ul din fata,la grila sus era negru,acolo unde e arcuit iar eu l-am vopsit culoarea masini;ceea ce ma intereseaza pe mine e grila aia cromata,aia arcuita de jos,unde ai gasito,la ce bani si cum ai pus-o
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(RASSVAN @ 21 Jan 2007, 11:13) Salutare,am si eu o intrebare,am montat si eu proectoare ieri la masinuta si am taiat spatiul special pt ele de unde e semnul si ramane un spatiu liber intre spoiler si proector,e normal?eu am considerat ca nu e si am pus pe margine ca sa astupe "aerisirea" nedorita care se vede ffff urat cu mastic negru:) trebuia sa las liber sau e ok?? Va multumesc onorabil:) toleranta aceea se regaseste si la versiunile dotate cu poiectoare din fabrica! |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
RASSVAN |
![]()
|
sincer nu prea as crede deoarece m-am uitat de curiozitate la cateva solenze si golanuri si sunt bine etansate,parca cu un manson,ceva..
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
klaus |
![]()
|
Daca nu pui niste imagini, vorbim pe basme cu zane si zmei.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Cand ai taiat locasul trebuia sa lasi o muchie de ~1mm si atunci nu mai era nevoie de silicon
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
RASSVAN |
![]()
|
Si cum ai fi vrut u sa las aceea muchie dak am taiat cu cutitul??
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
stiancu |
![]()
|
si tot cu un cuter am taiat si am reusit sa las acea muchie
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
klaus |
![]()
|
...
Attached thumbnail(s) Pages_from_logan_X1_benzina.jpg ( Size: 131.79k ) Number of downloads: 1483 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RASSVAN |
![]()
|
exact asa am facut si eu,le-am taiat dupa semn,dar tot are o distanta uniforma,egala pana la spoiler
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
RASSVAN |
![]()
|
sunt clare?
si celalalt Attached thumbnail(s) Proiector_dr.jpg ( Size: 83.67k ) Number of downloads: 1575 Proiector_st.jpg ( Size: 72.35k ) Number of downloads: 1513 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Mai bine se vad daca faci poza de mai departe, eu le-am taiat cu cutterul si au iesit bine, am avut grija sa las si muchia aceea, nu se cunoaste diferenta.
|
--------------------
Renault
Megane III
|
|
RASSVAN |
![]()
|
sa inteleg ca la voi dupa taietura nu a ramas nici un spatiu?stau etans??
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
lau_swat |
![]()
|
La mine a iesit cum ies alea din fabrica
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
|
|
RASSVAN |
![]()
|
e binisor,nu??
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
RASSVAN |
![]()
|
ai putea sa arati si u o piza??
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
adinosh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 January 05 ![]() |
intre proiector si bara ramane o ''buza''de 1-2 mm pe care nu trebuia s-o tai.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
RASSVAN |
![]()
|
dak ai vazut pozele,ce zici,e cool asa?nu se vede,nu?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007 preferation
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cum e prins proiectoru? ca am lovit un caine a naibi caine,pacat ca nu l-am si omorat
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:54 |