Instalatia electrica dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Instalatia electrica dacia 1310
ANTIdacie |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bine, mersi de tip.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Ai sau nu ai?
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu nu am.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am, dar nu dau!
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
![]() QUOTE(ANTIdacie @ 23 Feb 2007, 17:32) Si ce face cu schema aia ???? Si nu zi ca se apuca sa faca un pejo 307 din ea ! QUOTE(ANTIdacie @ 23 Feb 2007, 21:45) Poi stai bah nu ai zis ca are ala schema la ce mai il intrebi pe argon ??? Bua tu ne iei drept maimute ??? Deci sa stabilim are cineva schema sau nu are cineva schema ??? Cine are schema ?? Cineva !! ce face cineva cu schema ??? Bah da Cineva asta e tare !! Asa spre final tu ne-ai intrebat daca are cineva schema ?? eu de unde sa stiu ce are Cineva ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu in niciun caz!
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sony |
![]()
|
Io ti-as da, da' n-am.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
Dar msitocari mai sunteti!
Closet! ![]() |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai el a fost cinstit si a recunoscut de la inceput ca nu are.
PS. pana scriu si eu, se inchide topicul. This post has been edited by tribunul: 23 Feb 2007, 12:01 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
Bre, ANTIdacie, cine-i ala care are? Si de unde are? De ce are?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Deci cum ramane ??? De ce n-ai anuntat ca are cineva schema electrica ??? Tu chiar crezi ca noi nu avem ce face ??...noi muncim bre nu stam ca tine si ne laudam ca are laa si ala scheme electrice !!
Lexy si la ce te ajuta schema aia ??? vrei sa pui instalatie de dacie pe mobra ??? ![]() ANTIdacie ..ce mai faci baiatule ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
Ci_co, ce marime porti la sutien? Asta daca porti sutien.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
ai dai, dai n-ai...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 23 Feb 2007, 22:05) Etel si pasta ma intreaba de sutien ...n-am schema electrica !!! ci cred ca este sutien cu cupe marimea 115 16v injectie dubla coputer smecher ![]() Da ANTIdaciotu nostru nu mai posteaza ??? Ti frica uei ?? Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Cand iti vad decolteul nu imi mai trebuie pastilute albastre. Stiam ca n-ai schema electrica, da' nici nu iti trebuie la cum arati.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Lexy, motocicleta din profil e a ta? Recunosc.... ma intereseaza mai mult gagica.. Tu esti?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Sony |
![]()
|
Hai, ca am ajuns la matrimoniale.
![]() This post has been edited by Sony: 23 Feb 2007, 12:12 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
QUOTE(ssilvviu @ 23 Feb 2007, 22:10) Ita perversu ce o intreaba si ce abordare a facut ![]() ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
Sony |
![]()
|
Iar scrie Lexy mult!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(ssilvviu @ 23 Feb 2007, 12:10) Motocicleta e ca si a mea(aproximativ) ![]() ![]() ![]() ![]() @Sony; si tu iar stai la panda. ![]() This post has been edited by Lexy: 23 Feb 2007, 12:17 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
Sony |
![]()
|
La asta te-ai scremut 5 minute? Cred ca a durat mai mult pana ai bagat emoticoanele.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Deja vorbesc pitigaiat
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Sony |
![]()
|
Poate vine masculu' ei sa te intrebe daca imbuci ceva. E unul mare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
$$ilvviu |
![]()
|
Sony.. se pare ca ai facut cunostinta
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
Sony |
![]()
|
M-a speriat odata la stop. Cand a facut "buhuhuuu" spre mine m-am scapat in pantaloni.
This post has been edited by Sony: 23 Feb 2007, 12:41 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:33 |