Faza tare aseara in peco, cu violenta, nu e recomandat minorilor
![]() ![]() ![]() |
Faza tare aseara in peco, cu violenta, nu e recomandat minorilor
faty |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si violenta unde e, nea?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai a fost violentat bancomatul!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da? Maine fac si eu un topic despre cum am RRUPT un capac de la o cutie de bere... Curat violenta, coane Fanica!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai in timp ce dadea cu bolovanu nu isi baga si **** ca atunci e viol....Parol mon cher!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.746 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@vijelie: daca-l rupi cu un bolovan intr-o benzinarie poti face topic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Câtã cruzime!!!
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Daca ii ricosa bolovanul din ecranul bancomatului direct in mufa era super tare
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da cioburi nu ia pocnit tubu in mufa sal faca ferfelite ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
Avand in vedere ca in bancomat toata ziua baga si scoate lumea cardurile, il putem numi "curva". Or, curva violata nu exista...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da numai ca acum asta l-a ,,spart "deci a fost ptr. prima data ...iar fazele cu cardu' de pana acum erau doar perversiuni
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
QUOTE(Sony @ 7 Mar 2007, 18:07) Mai ma dau de gol (daca nu a facut-o deja numarul masinii din semnatura), da sa moara 10 mii daca pot sa descifrez si eu ceva. @C@talin : frate te rog eu nu mai posta pana nu inveti sa scrii romaneste ca ne bagi si pe noi in anumite categorii despre care se tot vorbeste pe forum, nu ne ajunge ca toata ziua ne incurca lumea cu vecinii de la nord de braila? Acuma tu vrei sa le demonstrezi ca acolo ne e locul? |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
sa fie de vina tastatura?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
Bancomatul a ripostat sau a ramas calm?
|
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(disaster @ 7 Mar 2007, 16:10) Mai ma dau de gol (daca nu a facut-o deja numarul masinii din semnatura), da sa moara 10 mii daca pot sa descifrez si eu ceva. @C@talin : frate te rog eu nu mai posta pana nu inveti sa scrii romaneste ca ne bagi si pe noi in anumite categorii despre care se tot vorbeste pe forum, nu ne ajunge ca toata ziua ne incurca lumea cu vecinii de la nord de braila? Acuma tu vrei sa le demonstrezi ca acolo ne e locul? Si uite cum mai apare un topic despre persoane dintr-o anumita parte a tarii... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Domnu' disaster, doriti cumva sa insinuati ca vecinii de la nord de Braila ar fi agramati?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu era sa scap din mana o cutie de suc de mere Frutia. Daca ar fi aterizat.....2D se facea. Ar fi fost violent enough pentru a face un topic aici? Ca ar fi fost spectaculos:
- deformari controlate ale cutiei de carton - splash-uri interesante pe ceilalti cumparatori Kaufland aflati in apropiere - etc |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@blaucorsa
eu stiu sigur pe unul...dar sigur nu are legatura cu zona geografica.....de fapt omul nu are nicio legatura cu gramatica... This post has been edited by apostol_emil: 7 Mar 2007, 17:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bancomatul nu a ripostat.. si din cate am vazut nici macar nu erau cioburi. Cred ca au ceva ecran de protectie pus peste ecranul normal de sticla pentru ca nu se vedea nimica pe el, era varza ecranul dar nu erau cioburi pe acolo.
Scuzati-am daca nu m-am ridicat la astaptarile voastre in materie de violenta.. Ies deseara la o vanatoare de pisici ( ce le-o apucat caldurile ) si fac maine un topic cu mai multa violenta.. si pentru cine vrea.. si unul culinar |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
Sony |
![]()
|
Asa da.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sony |
![]()
|
Post dublu.
This post has been edited by Sony: 7 Mar 2007, 17:07 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ai simtit nevoia sa accentuezi
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FireChief |
![]()
|
o fi vreo legatura intre pisicile vinate si topicul culinar
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Doar la chinezi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai intre buze, ca in rest face blana, umbra
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, daca pisica e cruda nu mai apartine de domeniul culinar, ci de cel al perversiunilor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Si ce, necrofilia exclude o pregatire de 2-3 ore la cuptor, la foc mic?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:07 |