Aparat Foto Digital, Achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Aparat Foto Digital, Achizitionare
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici unul. Mai incearca si pe la Olympus, Nikon, Canon...Eu am un Olympus C770UZ (foarte multumit) dar cred ca depaseste cu vre-o 50% bugetul...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Am un Nikon Coolpix 3700, foarte multumit de el, dar m-am gandit sa-l las pe asta lu sorumea si sa-mi iau eu altu
![]() Tot pe nikon as merge, dar nu am gasit nimic mai ieftin ![]() This post has been edited by XMihai: 7 Mar 2007, 20:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
NicuEne |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 2 May 05 From: Curtea de Arges ![]() |
pe mine ma incanta un Fuji S5600 la 850 ron cu zoom optic 10x ,5Mp,reducere a blurului cauzat de obiectele in miscare ,acumulatori AAA
|
--------------------
dacia
Logan Laureate
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ce avea daca intrebai aici ? crezi ca era nevoie de topic special?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
XMihai |
![]()
|
cum spuneam....
|
--------------------
.
.
.
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
c-am saracie la aspect
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
XMihai |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Eu am un Sony DSC-S600 cu card de 1 Gb si sunt multumit de calitatea pozelelor si a filmelor,dar daca ridici suma pentru achizitionare eu zic sa iei Nikon-ul din ultimul post...din cate stiu eu Nikon este o firma cu renume in domeniul foto
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
XMihai |
![]()
|
De casio ce parere aveti?
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tu esti turc? Chiar nu iei in seama nimic din ce se spune aici si in topicul dedicat camerelor digitale?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
XMihai |
![]()
|
NU, sunt oltean
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:39 |