Vreau la Gratar, locuri de facut gratar langa Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Vreau la Gratar, locuri de facut gratar langa Bucuresti
.::n00b::. |
![]()
|
||
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|||
Fisicooo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
se strica vremea de maine pana duminica inclusiv deci urmatoarele 5 zile nu sunt de gratare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai nou tembelii de vecini fac gratar in spatele blocului in parcare
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
eu merg foarte des la snagov, pe malul lacului, in complexul ala amenajat...e frumos.
costa 10 ron de masina+5 ron pt fiecare persoana din masina....de parca masina ar putea intra fara o persoana macar in ea... ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 20 Mar 2007, 22:42 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
in balconu lui face omu ce vrea...in gradina blocului cred ca este ilegal!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
![]()
|
![]() nobody touches the n00b Group: Members Posts: 19 Joined: 15 September 06 ![]() |
lucian tu zici de complexul unde se afla si strandul ? Nu credeam ca e permis focul acolo.
|
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Acolo e, langa strand, poti face gratar linistit, nu se ia nimeni de tine, toata lumea face gratar acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
e o piscina acolo, iar in jurul zonei verzi sunt amenajate placi de beton pentru gratare cu picioare...nu ai voie sa faci focul asa unde vrei....
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
![]()
|
Multumesc baieti pentru raspunsurile prompte
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
da chiar...ce pot sa fac...cu vecinii care in fiecare week end...fac gratar la coltul blocului????
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sa-i impusti, firar a dracu' de tarani nespalati...mai poti sa arunci apa pe ei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da..te distrezi romaneste, ca in reclama aia la sucurile alea infecte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gratare se mai pot face pe la Pustnicu sau Cernica, unde gasesti un drum si te duci in padure cat de adanc vrei, si ai sanse sa gasesti un loc fara talibani unde sa asculti Sepultura nederanjat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Oarecum offtopic....
Am vazut in weekend la Casa Alba ca asa se numea parca restaurantul ala de la baneasa de dupa Academia de Politie...doamne ce tiganieeeeee...plin de familii, progenituri zgomotoase, manele, gunoaie, etc.....plus ca nu ai spatiu verde chiar asa mare si dai cu nasu' in strada.....Bleah. Referitor la locuri..la Snagov p'acolo la El Capitan...padure mare, curatel si la baza lacului chiar pareau cateva locuri dragutele. Asta daca poti rezista sa auzi 7 melodii diferite care urla din diverse masini..ca deh romanul nu stie sa asculte muzica incet ca sa nu deranjeze.... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin 1997 am fost la o partida de pescuit, gratar & bautura la Butimanu. Si cand era linistea mai mare vine neste baieti cu o rulota, scot boxele afara si, ma credeti sau nu, de la 07:00 pana la 14:00 (cand am cedat atat psihic cat si nervos) au pus NUMAI melodia aia cu "A-IE-IE-COCO-GIAMBO-IE-IE". De atunci m-am lecuit de excursii in aer liber.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thecagero @ 21 Mar 2007, 09:34) Intradevar, locuri FOARTE apropiate Bucurestiului ![]() QUOTE QUOTE(maxiK @ 29 Mar 2006, 11:04) zona cheia langa rauletul ... na ca numai stiu cum ii zice. e frumos si relativ liber. sunt anumite zone, pana-n cheia, unde poti intra cu masina pana langa rau. QUOTE(eudin_umarian @ 29 Mar 2006, 11:10) QUOTE(argon @ 29 Mar 2006, 11:26) QUOTE(Illusi0n @ 29 Mar 2006, 13:46) Lacul Surduc/TM, toti hunedorenii care au fost acolo au fost fascinati..le-a placut ![]() ![]() http://img89.imageshack.us/img89/2121/surduc0108vl.jpg http://img89.imageshack.us/img89/8871/surduc0115wx.jpg QUOTE(romulus @ 29 Mar 2006, 14:09) Lacul Bezid. Drumul spre Sovata, de la Balauseri, in Sangeorgiu de Padure, la dreapta. Istorie asemanatoare cu Cincis. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]()
|
corect vis-a-vis
![]() |
--------------------
Dacea
Logan Laureate
2006 1.4
- B 13 NUB
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mea culpa, topicul ala n-are nici o legatura cu asta, si nu e nici o problema daca deschidem cate un topic pentru fiecare oras din tara.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, nu avem suficiente orase cati amatori de gratare sunt in Romania...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu stiu 2 locuri minunate de facut gratare :
1. La Calugareni , pe soseaua ce duce la Giurgiu in satul Calugareni ( ala celebru cu batalia ) la vreo 30 km de Bucuresti , chiar prin sat inainte de podul celebru , se face la dreapta , se trece printr-o mica padure si pe langa padure iti alegi locul unde vrei sa stai, era o pajiste destul de mare unde te mai puteai si zbengui ! 2. La Ciocanesti , pe soseaua spre Targoviste cu iesire prin Chitila , ajungi in Tartasesti faci dreapta spre Ciocanesti chiar in sat ; e un indicator cu Denta parca si nu unul cu Ciocanesti cum ar trebui , treci o cale ferata , ajungi in Ciocanesti , traversezi satul pastrand drumul drept , desi la un moment dat drumul asta drept face oarecum stanga , se termina asfaltul si incepe un drum de piatra nu foarte rau , iesi din sat si se vede padurea. Acolo este iarasi minunat , avand la dispozitie o pajiste imensa , umbra padurii si chiar si un lac in apropiere. Va doresc pofta buna. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar in weekend va ploua
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Complex Astoria se cheama locul ala cu strand.
Si spre El Capitan sunt o groaza de locuri un de poti face gratar; este un drum drept cu mai multe aleii si poteci si la stanga si la dreapta.... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
vaaai.. am fost sambata la cernica.. gunoaie morman.. mi s-a facut sila.. am plecat spre pustinicu urgent.. dar era cam full colorati in veselie.. m-am enervat si m-am dust printr-o padure pe langa calarasi.. oras in care am casa bunicilor... si cam stiu orice padurice de acolo... dar deh.. 130km.. da macar avem autostrada.. in 45min- o ora am ajuns
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu fac gratar la Petrachioaia.. de la Afumati un pic mai sus.. la mosie
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
La Petrachioaia am prins eu un peste de vreo 6 kile ( nu e poveste pescareasca , am dovezi ) !
Abia astept sa se faca mai cald sa ies la pescuit , cu ocazia asta fac si gratare ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la mine in curte.nu se aude nimica.e super liniste si curat;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:10 |