[VIDEO] Cea mai "rapida" parcare! - merita vazut, (made by woman)
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Cea mai "rapida" parcare! - merita vazut, (made by woman)
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca acel Tico, consuma cel putin 10 l la suta
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Tare!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o baga in buzunar si o lua sus...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Bhueyy ce va luati de fata ? ....a reusit pana la urma , nu ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci! Cu ajutorul tipului acela descoperit la minte!
![]() |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Daca blonda de la volan e din Craiova, s-ar putea sa o cunosc...
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() mare curaj pe ala sa stea in spatele masinii ,ca nu se stie cum ii scapa lu' aia piciorul dupa pedala la cat de tufa e. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nici nu e obligatorie
![]() pana una alta daca nu-ti iese la examen nu pici... why care? This post has been edited by DrK: 24 Mar 2007, 13:31 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mad toz |
![]()
|
![]() fan dacia-reno Group: Members Posts: 1.334 Joined: 26 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1998-Berlina Motor 1,6 8v ,72 HP , 125 Nm 2004 Renault 1.9 8v , 120 HP , 300 Nm
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Inca o dovada ca femeia tre sa stea la cratita!
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 24 Mar 2007, 08:26) femeia ![]() nu stiu daca locul ei ar fi la cratita, dar in spatele volanului...in nici un caz...va dati seama ca asta merge prin traficul din bucuresti? ![]() |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
- B-00-OOO under construction
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai repede.. locul femeii e in pat.. decat la cratita.. mancare buna se gaseste cam peste tot..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
incredibil cata prostie poate incapea intr-un tico
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Avem un nou scor record... doar 4 ore juma'
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Duyu, esti rautacios. Sunt 4 minute jumatate.
Ce facea daca nu putea sa coboare pe partea stanga? ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ce-i drept, sunt greu de parcat autobuzele astea. Cu biciclete n-aveti?
|
--------------------
-
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
mda...nu stie sa parcheze pt. ca ESTE FEMEIE...foarte tare frate!!!!!!doamne...si cum stiu micutii de ei sa parcheze....toti "stie"sa parcheze
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai dreptate LDV...e doar o pură coincidență...și aici, și în celelalte filmulețe postate anterior...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 24 Mar 2007, 23:26) Ai dreptate LDV...e doar o pură coincidență...și aici, și în celelalte filmulețe postate anterior... ![]() cataline.....sunt zeci de indivizi...carora le moare motorul in intersectie cand e aglomerat......si???ce daca???...sunt zeci de indivizi care habar nu au ce este aia parcare...la fel cum sunt si femei care nu stiu sa parcheze.....da' am sa pun pe cineva sa ma flmeze...cand fac o parcare laterala cu spatele....sa te convingi...ca sunt femei...care PARCHEAZA ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Te cred pe cuvânt...
![]() Însă nu poți nega faptul că, în 90% din cazuri, o mașină condusă de o femeie are mult mai multe "dovezi" ale bunei orientări în parcare, pe toate parțile caroseriei... |
--------------------
-
-
|
|
chicano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 25 June 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(mister @ 24 Mar 2007, 21:17) @ mister ![]() (povestea suna asa: ma uit pe geam pentru ca se auzea de afara o masina turata foarte tare. vad vecina cum incearca sa "parcheze", imi zic - mai e timp pana finalizeaza, deci am timp sa ma duc sa iau camera din cealalta camera pentru a imortaliza momentul - am zis cel putin un minut pentru ca nu stiu de cand s-a apucat sa rupa masina in doua... This post has been edited by chicano: 24 Mar 2007, 22:40 |
--------------------
Laureate
1.4
2006, 1,4 MPI
- B-00-OOO under construction
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(Catalin Marinarul @ 24 Mar 2007, 23:37) Te cred pe cuvânt... ![]() Însă nu poți nega faptul că, în 90% din cazuri, o mașină condusă de o femeie are mult mai multe "dovezi" ale bunei orientări în parcare, pe toate parțile caroseriei... mai...nu am observat ca ar fii asa...nu stiu...nu analizez la masinile colegilor de trafic...si mai ales nu ma uit daca este femeie sau barbat decat daca trebuie sa il injur....recunosc...ca sunt femei...care...nu stiu sa parcheze, si in trafic....sunt "varza"...dar sunt si barbati care sunt"varza cu carne" ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Pacat ca s-a bagat cheliosul ala sa o ajute ... ca ne amuzam mai mult ... cred ca se mai chinuia cateva minute
![]() This post has been edited by thunder: 24 Mar 2007, 22:59 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
LDV, pe tine te-a invatat instructoru' sa faci parcare laterala? Si daca da, la examen ai avut asa ceva?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce naiba il tine asa turat?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
QUOTE(dya @ 25 Mar 2007, 00:06) LDV, pe tine te-a invatat instructoru' sa faci parcare laterala? Si daca da, la examen ai avut asa ceva? instructorul mi-a aratat cum se face...de invatat am invatat singura...exersand(de vreo 3-4 ori)...ca nu-i mare filosofie sa faci o parcare laterala ..si la examen am avut de facut o parcare cu spatele....pe care am facut-o la fix... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:51 |