Modele Logan ce vor aparea din 2007, Dupa Logan Van ce mai apare in 2007
![]() ![]() ![]() |
Modele Logan ce vor aparea din 2007, Dupa Logan Van ce mai apare in 2007
dorel232004 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Deocamdată Renault are în plan lansarea Logan pick-up anu' ăsta, pe la toamnă.
Tracțiunea 4x4 pe MCV/VAN/pick-up e posibilă prin 2008. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Modele Logan ce vor aparea din 2007 marca se numeste DACIA, Logan fiind doar un oarecare model, deci mai potrivit suna "Modele Dacia ce vor aparea..." Daca copiii nu mai incap in 1307, ma mir sa incapa mai bine in viitorul pick-up.. This post has been edited by argon: 27 Mar 2007, 13:40 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dorel232004 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 27 Mar 2007, 14:35) marca se numeste DACIA, Logan fiind doar un oarecare model, deci mai potrivit suna "Modele Dacia ce vor aparea..." Daca copiii nu mai incap in 1307, ma mir sa incapa mai bine in viitorul pick-up.. Ai stat in spate in dacia 1307? Ai mai vazut vreo masina model aparut dupa anul 2000 asa inghesuita? Eu nu spun ca nu a fost buna dar acum vreau/am nevoie de mai mult. Am pus titlul cu Logan si nu cu Dacia ca nu vroiam sa se faca confuzie cu modelele vechi si poate ...imi era frica sa nu mai apara in viitor ceva din trecut (glumeam). QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2007, 14:52) Asta e pacaleala, Pinochio? |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Unda ai mai vazut tu pacaleala de 1 Aprilie ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dorel232004 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot restul anului...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 27 Mar 2007, 15:03) Si atunci e justificat sa nu mai scoata un model cu locuri in spate asa inghesuite. Nu ca nu s-ar vinde la noi, dar la export nu prea ar prinde (in vest). Am fost si m-am suit si intr-un TATA in spate, nu prea era mare diferenta. Si nu prea stiu nimic de marca asta. Asa ca astept in continuare Dacia/Logan! Ar fi bun si MCV-ul ca nu le-ar trebui cine stie ce investitii! Il mai inalta putin, ii pune jenti de 16, ii baga cardan si schimba putin cutia de viteze ! QUOTE(vijelie @ 27 Mar 2007, 15:11) Si ai nasul mare? |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dorel232004, ia fa tu o scrisoare la Dacia ca poate iti dau ei raspuns, daca cei de pe forum sunt asa de ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 27 Mar 2007, 15:23) dorel232004, ia fa tu o scrisoare la Dacia ca poate iti dau ei raspuns, daca cei de pe forum sunt asa de ... Eu ma gandeam sa-mi spui tu, ca am vazut ca ai "nas" sau ai "informatii". Poti sa-mi comunici pe mail daca nu poti pe site. La Dacia am sunat o data la VC si mi-au dat un raspuns asa de oficial ca n-am mai putut de el. Cele oficiale le stiu si eu. Vreau sa stiu ceva neoficial si sper sa fie ceva mai aproape, nu 2009, ca o sa adun tablele de pe ia in 2 ani, iar copiii o sa-i transport in bena(glumeam, vreu sa trec si eu la o clasa superioara de masina, dar imi trebuie neaparat 4x4, ca altfel imi luam MCV). |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, socoteala de-acasa nu se potriveste totdeauna cu cea din targ...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 27 Mar 2007, 15:48) Si care este socoteala de acasa? Vreau sa-ti spun ca de 2 luni am citit toate siteurile cu 4x4, am fost la toyota (ma gandeam la Hilux), la skoda(roomster, dar se pare ca nu exista 4x4, oricum cei de acolo erau cam in aer), dar din pacate la ce servisuri exista inca in tara noastra tot dacia e pt. noi. Se gasesc piese relativ usor, manopera mai ieftina, revizii de asemenea si cel mai mult conteaza pretul masinii. Oricum un papuc nu prea mai e rentabil daca nu ai firma: au crescut mult impozitele(se plateste ca la camion), rovineta e cam de 3 ori mai scumpa decat la berlina, iar la cilindreea la cele de import (cca2500cmc) taxele si asigurarea te baga in boala. Mai bine mergi cu dacia si te distrezi de restul. Ca sa nu mai zic ca si celelalte se strica, dar pe alti bani. Totusi, daca stii ceva... |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Daca e musai 4x4 (desi eu zic ca faci fata cu ceva incaltat cu gume adecvate si la noroi si nu merita sa platesti pret achizitie+consum+intretinere de 4x4 cand ai de mers 1 km de offroad - dar asta tu stii mai bine) de ce nu te uiti la un kangoo 4x4?
|
-------------------- |
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(Stefan.A @ 27 Mar 2007, 16:12) Daca e musai 4x4 (desi eu zic ca faci fata cu ceva incaltat cu gume adecvate si la noroi si nu merita sa platesti pret achizitie+consum+intretinere de 4x4 cand ai de mers 1 km de offroad - dar asta tu stii mai bine) de ce nu te uiti la un kangoo 4x4? M-am uitat si la Kangoo, dar nu mai fac diesel si imi placea mai mult varianta cu 7 locuri:copii aveau loc sa stea fiecare pe o bancheta sa nu se mai certe pe loc, eventual sa doarma, piesele si intretinerea erau mult mai ieftine si sa fiu sincer nu prea am nevoie de 4x4 permanent. Sunt si mai scumpe cca 19000 euro iar pe benzina te cam rup la consum. Si la urma urmei de ce sa nu-mi iau dacie, daca tot o scot? |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(dorel232004 @ 27 Mar 2007, 13:50) Din păcate, cererea de Logane e mai mare decât oferta și Renault nu poate să introducă modele și dotări noi decât în mod gradual pentru că capacitățile de producție sunt limitate și ei trebuie să asigure în primul rând variantele populare, care se vând ca pâinea caldă. Încet, încet or să apară variante și dotări mai "exotice", cu vânzări mai mici decât "grosul" standard care se produce în mod curent. Din cauza asta durează așa de mult până o să poți cumpăra mașina în varianta și cu dotările dorite de tine. Dacă vrei ieftin aștepți, dacă nu, ai de unde alege! |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(DFA @ 27 Mar 2007, 16:42) Din păcate, cererea de Logane e mai mare decât oferta și Renault nu poate să introducă modele și dotări noi decât în mod gradual pentru că capacitățile de producție sunt limitate și ei trebuie să asigure în primul rând variantele populare, care se vând ca pâinea caldă. Încet, încet or să apară variante și dotări mai "exotice", cu vânzări mai mici decât "grosul" standard care se produce în mod curent. Din cauza asta durează așa de mult până o să poți cumpăra mașina în varianta și cu dotările dorite de tine. Dacă vrei ieftin aștepți, dacă nu, ai de unde alege! Si sa ma rog sa le mearga prost vanzarile ca sa scoata si modelul care l-au promis si pe care ...dar cine stie poate ne da Klaus vesti bune?! M-am gandit si eu la varianta cu tractiune simpla, dar asa cum e drumul acolo nu prea e posibil (in varianta 4x2)decat cand drumul e uscat. Dar, de obicei cand e urat afara vrei sa mergi pana in fata casei daca se poate, ori atunci e drumul de 2 bani. Si sa te apuci pe noroaie sa impingi de masina sau sa cari bagajele in mana nu prea iti vine! Drumul e si in panta si argilos si cu sleauri. Cum e mai rau posibil! Si cu 4x4 daca nu ai dexteritate poti sa ramai suspendat. Asa ca astept vesti proaste de la fabrica si bune pentru mine! |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
astepti degeaba
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
dorel232004 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Drumul nu poate fi reparat? Arunca si tu vreo 5-10 basculante de zgura sau pietris....si cred ca iesi mai ieftin decat cu un 4x4.
Sau poate ma insel.... |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(Mirciulik @ 27 Mar 2007, 19:20) Drumul nu poate fi reparat? Arunca si tu vreo 5-10 basculante de zgura sau pietris....si cred ca iesi mai ieftin decat cu un 4x4. Sau poate ma insel.... Nu scap cu 5-10 basculante. Trebuie vreo 50 pe an. Pe acolo trec f.des tractoare cu lemne, gunoi de grajd, etc si nu tin cont de starea drumului. Daca drumul e moale (a plouat) atunci rotile patineaza si sapa in argila si din ce sapa o inmoaie si ingroapa balastul. Cand se usuca se formeaza (in timp) niste sleauri de vreo 50 cm aduncime in care, daca scapi ramai suspendat. Cand e uscat poti cu oarece abilitate sa stai pe cresta lor dar, cand e udatura aluneci si ai pus-o.Daca ai 4x4 iti iei avant si ii dai forja sa scapi si daca nu iti moare motorul si nu tii cont de ce e pe dedesupt (tobe, diferential,etc) scapi. Daca nu chemi un tractor! Ca sa faci drumul trebuie intai sa bagi un buldozer sa nivelezi, sa aduci piatra mare si sa o batatoresti cu compresorul, dupa ca sa aduci balast si ala la randul lui batatorit. Ori asta costa cred ca mult mai mult decat diferenta de la 4x2 la 4x4! Mai prin vale a adus primaria niste balast si la lasat in drum, ca nu mai avea motorina buldozerul care il intindea, iar satenii pana la ziua l-au bagat in curte la ei. Si mai ai pretentii sa le fac eu drumul? Cred ca m-ar costa cat un Logan si tot nu stiu cat ar rezista, ca localnicii sunt cam nepasatori in zona aia ca sa nu zic mai mult. |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
klaus |
![]()
|
Am doar eu impresia ca lumea pe aici intelege greu si uita repede?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dorel232004 |
![]()
|
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(DFA @ 27 Mar 2007, 16:42) Din păcate, cererea de Logane e mai mare decât oferta și Renault nu poate să introducă modele și dotări noi decât în mod gradual pentru că capacitățile de producție sunt limitate și ei trebuie să asigure în primul rând variantele populare, care se vând ca pâinea caldă. Încet, încet or să apară variante și dotări mai "exotice", cu vânzări mai mici decât "grosul" standard care se produce în mod curent. Din cauza asta durează așa de mult până o să poți cumpăra mașina în varianta și cu dotările dorite de tine. Dacă vrei ieftin aștepți, dacă nu, ai de unde alege! ![]() Cei de la Dacia trag cat pot din Logan si apoi or sa scoata altceva. Ei ziceau ca pana in 2010 vor sa vanda 700.000 pe an. Doar nu credeti ca toate aceste masini vor fi facute la Pitesti. La Pitesti probabil ca vor ajunge pana la 300.000 de masini pe an si cam atat. Asa ca astept cu interes noua Dacia mai mica. ![]() Cat despre 4x4, Renault nu cred ca este cel mai in masura sa faca astfel de masini. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dorel232004 |
![]()
|
Cred ca a vrut sa zica ca e cerere mare la modelul MCV si cred ca a avut dreptate aici. Daca s-ar face un MCV 4x4 s-ar folosi aceeasi banda de montaj si cred ca acum nu ar avea motiv. Iar ca sa scoata din fabricatie berlina sa faca pe banda aia de montaj MCV, cred ca e o prostie. La berlina au scazut vanzarile, iar la MCV nu fac fata.
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
DFA |
![]()
|
M-am referit la toate variantele de caroserii.
Și la cererea atât internă cât și externă. Plus că la Mioveni se fabrică și se expediază și subansamblele cu care se asamblează Logan-urile în alte fabrici din Rusia, Asia și Africa. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
dorel232004 |
![]()
|
Ca sa stea teoria in picioare inseamna ca au crescut exporturile la berlina! Daca e adevarat ai dreptate. Faptul ca au scazut livrarile e cert, au recunoscut si ei. Dar oricum mai putin ma intereseaza asta. Ideea era sa scoata odata 4x4, ca la ce drumuri exista in si prin tara cred ca ar fi necesar.
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Chiar si asa mai ramane problema fiabilitatii la Renault 4x4. Cel putin la papuci nu mi s-a parut stralucita.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
dorel232004 |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 28 Mar 2007, 14:20) Chiar si asa mai ramane problema fiabilitatii la Renault 4x4. Cel putin la papuci nu mi s-a parut stralucita. Eu am un papuc dacia din 2000 4x4 si vreau sa-ti spun ca sunt f. multumit de el, comparativ si de pretul lui. Am urcat cu el, prin niste noroaie si uneori si cu 1 tona incarcat si a facut fata cu succes. Nici nu poti sa-ti inchipui ce diferenta este intre 4x2 si 4x4, cand te arde buza( adica cand drumul e de kkt). |
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:01 |