Ajutor, 12V permanent dupa ce se activeaza inchiderea cent
![]() ![]() ![]() |
Ajutor, 12V permanent dupa ce se activeaza inchiderea cent
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nu cred sa ai default asa ceva dar merge facut cu un circuit ceva . Da si tu un PM lui Dydycom ca el stie mai multe lecat de UCH
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Eu m-am gandit la imobiliser,si ledul de pe bord palpaie doar cand cheia e scoasa.Dar nu am gasit pinul respectiv si nu stiu unde sa caut.Daca stie cineva ,ar fi super!
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca merge cu un releu cu 5 picioare.
la releul repsectiv avem 2 pini pentru alimentare bobina si 3 pentru circuitul de contact pe care il face releul. Intre 2 dintre cei 3 face contact cand bobina (releului) e alimentata Intre 2 din cei 3 (unul comun cu cei de mai sus) face contact cand bobina nu e alimentata. Si se face contactul ledului pe cei doi pini care se contacteaza cand nu e tensiune |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
l@u |
![]()
|
Adica un releu cu contact normal inchis , cand nu are tensiune contactul este inchis iar cand are tensiune contactul este deschis
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Vrei sa imiti o alarma? Sau ce?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
Te-ai prins....becul ala care palpaie ca sa sperie hotii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai ia un gunoi de alarma si nu iti mai bati capul.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
Da nu vreau eu becul ca sa palpaie in masina ci Steve From Oradea
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Da, lui i-am spus.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Aveti dreptat in legatura cu alarma,dar am primit un led electroluminiscent,care vine impreune in general cu alarme,care se monteaza pe geam si palpaie (warning alarm sistem).Daca tot am primit,nu am vrut sa cumpar pentru atata o alarma,doar sa montez asta.Daca totusi gasiti o solutie simpla,fara releu,atunci astept raspunsul.Nu exista un pin undeva,unde apare 12 V doar cand masina este inchisa?Sau indicatorul de pe bord pentru imobiliser,palpaie doar cand cheia e scoasa din contact.Ar fi ideal pentru mine,dar nu gasesc pinul respectiv.Sa leg firul direct pe placa pe piciorul ledului?
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
george.enescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 December 05 ![]() |
Cand inchizi masina din cheie , ar fi pinul A4 din uch pe care apare o masa si cu un +12 V eventual prin-tro rezistenta daca e led clipitor,rezolvi problema .UCH-ul este in stalpul stanga fata.
Am un topic despre asta . Dejavantajul este ca cand inchizi masina din butonul din bord tot apare aceasta masa . Daca se deschide o usa sau portbagajul , masina fiind inchisa deci cu masa pe A 4 aceasta dispare pana se inchid iar usile din cheie sau butonul de la bord. La topic ii spune indicator usi inchise !!!!! cauta-l ca nu stiu sa-l atasej ! This post has been edited by george.enescu: 5 Apr 2007, 12:54 |
--------------------
dacia
logan laureate
2005
- b 42 EIC
|
|
george.enescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 December 05 ![]() |
QUOTE(Steve From Oradea @ 4 Apr 2007, 08:46) Eu m-am gandit la imobiliser,si ledul de pe bord palpaie doar cand cheia e scoasa.Dar nu am gasit pinul respectiv si nu stiu unde sa caut.Daca stie cineva ,ar fi super! Nu tine ledul ala e alim la +12 permanent printr-o rezistenta si primeste comanda de masa de la uch , care nu recomand sa sa folosesca direct pentru a nu arde iesirea din intregratul uch-ului |
--------------------
dacia
logan laureate
2005
- b 42 EIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 12:06 |