Semnalizarile la Logan sa functioneze ca pozitii, Se poate face?
![]() ![]() ![]() |
Semnalizarile la Logan sa functioneze ca pozitii, Se poate face?
Thejock3r |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bineinteles ca se poate dar...la ce foloseste?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Daca pui bec cu 2 faze (ca cele de pe frana) si modifici soketul..............
|
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Eu zic ca ar face farul mai mare putin..si e mai de efect :| parerea mea..nu am vazut..doar am intrebat
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai le poti lega la pozitii alimentate cu o dioda de intrerupere a circuitului spre releul de semnalizare (din UCH). Nu cred ca ar fi o problema. Aia cu intensitatea ar fi mai dificila, desi cred ca ar fi automat pentru ca ai avea cadere de tensiune pe 2 becuri nu pe unul pe fiecare parte.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai la BMW am vazut ca se aprinde si semnalizatoru, sau asa e la bmw pozitiile sunt galbene ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu mi-am schimbat becurile de la pozitii cele albe cu galbene si se vad super
This post has been edited by Giurisici Fabian: 22 May 2007, 15:53 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pai.... e legal ? Ca parca pozitia trebuie sa fie alba sau rosie (cum nu e ok albastru sau verde dealtfel.)
"Art. 75. Este interzisa montarea la autovehicule, remorci sau semiremorci a altor lumini, a luminilor de alta culoare decat cele omologate, ori de alta intensitate decat cea prevazuta prin constructie." Deci, nici chestia cu intensitatea mai slaba sau mai mare a pozitiilor nu e ok, pe langa culoarea "alta decat cea omologata" This post has been edited by Amedeus: 22 May 2007, 21:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai... nu e...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Mersi ptr sfat Klaus..incerc s-o fac si pe asta :)Arata bine Fabian
![]() This post has been edited by Thejock3r: 23 May 2007, 09:20 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pt semnal pozitii fata sunt legale luminile albe si galbene.
Schimbarea becului de pozitie cu unul galben este cea mai usoara si de bun simnt modificare, avand acelasi rezultat cu cel cautat de initiator. Presupunand ca ai reusi altfel de modificare, cum ar arata masina cu pozitiile alb-galbene? Sau galben-albe - depinde care va avea intensitatea mai mare... |
-------------------- |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Fabian arata super,te super daca te rog si o poza si cu faza scurta aprinsa? Te rogggg
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
klaus |
![]()
|
Pentru semnal culorile legale sunt galben sau rosu
Pentru pozitie legala este culoarea alba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
multumesc ! o sa fie putina chinuiala la schimbatul becurilor ca nu prea e loc mai ales pe stanga.
poze fac mai pe seara |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pentru semnal spate culorile legale sunt galben sau rosu
Pentru pozitie spate legala este culoarea rosie Pentru semnal fata culorile legale sunt galben sau alb Pentru pozitie fata culorile legale sunt galben sau alb Cum altfel circula pe la noi masinile americane cu pozitie galbena pe fata? Dar cele cu semnal rosu pe spate? |
-------------------- |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
POZELE
This post has been edited by Giurisici Fabian: 23 May 2007, 19:36 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Totusi
Eu nu va inteleg. Ce probleme aveti......Nu te supara Giurisici Fabian da' in afara de faptul ca ti-ai tras o masina la care nu merg avariile bine (raman blocate pe aprins) NU ai facut absolut nimic. Asta e impresia care mi-o lasa. Cum pixu meu mai semnalizezi? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
Mie imi place,cred ca o sa fac si eu
![]() LE Fabian am avut si eu problema ca se vede putina lumina pe deasupra pleoapelor,am rezolvat-o cu niste banda izoliera neagra ,cred ca nu mai trebuie sa spun unde sa a pui ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 23 May 2007, 19:52 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
semnalizeaza becul de semnalizare ala are 21 de wati
![]() ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 23 May 2007, 20:27 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Prima impresie este de avarie defecta (lipsa masa, contact imperfect). mai interesant ar fii o lumina alba (LED alb), mai alba decat lumina becului, dar cu aceasi intensitate.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mie mi se pare o tampenie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Imi plac
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Deci aveti probleme...sa mor io. Pur si simplu arata ca o masina cu avariile blocate pe aprins. Ce cardanu meu poate sa va placa? E penibil deja, pe langa ca probabil e si ilegal.
Penibil....penibil rau..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu prea pricep ce e de placut aici....fara suparare.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Sa-mi trag una. Acu o sa trebuiasca sa ma feresc si de OZN-urile galbene. Nu erau de ajuns cele albastre.
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Era o vorba: gusturile nu se discuta. Sincer, mie nu imi place cum arata...dar daca voi vreti asa...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
driverx |
![]()
|
Pai....deja s-a ajuns la un asa nivel de beeeeeep ca nici macar nu mai e vorba despre gusturi. Este vorba de o chestie care indica ceva prost, ca si cum ar fi stricat, ceva ceea ce slabeste contrastul atunci cand se semnalizeaza. Ca place la unii, ca nu place la altii chiar nu mai conteaza.... tot o tampenie copilareasca e....care banui ca e si ilegala.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
NIN |
![]()
|
![]() Membru de seara Group: Members Posts: 72 Joined: 22 September 04 From: Timisoara/Jimbolia ![]() |
nu mi-as face asa ceva, nu vad sensul!
Plus ca -mi pun intrebarea daca nu distrag atentia celorlalti..In genu , baga-te ca semnalizeaza stanga..... si BANG... |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus 1.4MPI
- TM-XX-T??
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Off off..nu mai poate pune omu o intrebare nevinovata ca hop tzop pe el
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:58 |