antifon
![]() ![]() ![]() |
antifon
CriSTI68 |
![]() ![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Body............20 Ron cutia (1 Kg). Se aplica prin suflare cu un pistol special. Cel gri este vopsibil.
Mai e bun cat de cat si Antifon (insornorizant) de Gyzu.....Fabyro acum. Sunt doua produse.......ala mai scump are greutatea de 3-3,5 kg si costa 14 Ron cutia. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cele la cutie mare ma intereseaza
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Cutia e in poza langa aripi.........
Attached thumbnail(s) IMG_0118.JPG ( Size: 145.86k ) Number of downloads: 6235 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cel mai bun e autovopant de la policolor.costa 750 ml cam 20 lei.
TOATE produsele de la guzu chim sunt slabe calitativ.am luat odata antifon 1 kg era bun restu era depus pe bidon.am vopsit gardu cu vopsea de la ei si dupa 8 luni arata jalnic.cumparati de la policolor,e mai scump DAR MERITA. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Alex 23 |
![]()
|
![]() Dacia 1300, cea mai buna alegere!! Group: Members Posts: 1.436 Joined: 2 October 06 From: Drumul Taberei ![]() |
Cel de la Body este foarte bun, dar am terosonat vreo 5 masini care le-am avut si unele le mai am cu teroson de la ROST, ca cel din poza lui Autonom si am fost si sunt fdoarte multumit in continuare!
Ydaniel daca ai gasit tu o cutie veche asta nu inseamna ca nu e bun terosonu! Mie nu mi s-a intamplat treaba asta pana acum: jumate bun restu intarit! Orice este posibil nu zic nu, la felu cum merg toate in tara asta! |
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
1972/1972/1982/1990/1991/1992
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD
- 8-B 4746/8-B 7768 Dacia 1300, cea mai buna alegere!!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a,nu ma crezi?cumpara de policolor si vei vedea diferenta.lumea cumpara din asta rost ca este ieftin.eu NU mai cumpar niciodata de la guzu sau fabryo astia
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Deci antifonul se stropeste cu pistolul? DIn cate imi amintesc cand a antifonat tatal meu o masina ,acum 12 ani, pe sub ea si pe sub roti, prin portbagaj era ceva negru , ca o zmoala, care avea un strat destul de gros. Nu cred ca ala a fost dat cu pistolul, iar din ce vad in poze, seamana cu grundul. Poate s-o fi schimbat formula intre timp, dar eu vreau sa dau un strat gros, care sa respinga apa, nu sa fie un strat fin (un fel de vopsea) care sa fie spalat repede de noroi si apa sau cand o spala cu presiune......
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
ydaniel |
![]()
|
se poate aplica cu pistolul(diluat)sau nediluat la pensula.
eu prefer AUTOVOPANT de la policolor,aplicat nediluat. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
eu am luat de la guzu cutia de 3,5 kg 14 ron cutia,vopsea antifon cauciucata,a mai folosi cineva, e buna ;au spus unii ca nu e buna deloc ca nu se usuca!?ma gandeam la motor sa aleg ceva f bun indif de pret,,autovopanu e cel mai bun din cate am inteles
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
eu zic sa nu te puna amarul sa dai cu dela de la Guzu
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu folosi guzu/fabryo corporation:)
unde vrei sa dai cu el??? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
guzu = asam
deci nu e bun ! |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Uita de GUZU.Eu personal folosesc Body.Si Autovopant e bun.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
autovopantul de la policolor e mult mai bun decat body-hellas;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
ma interesa sa dau doar pe dedesubt cu guzu ala ca e mai gros si cauciucat atat si se chiar dac nu se usuca se amesteca cu parf,rest ffolosesc autovapant la interior si motor...cred ca aasa o sa fac
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
ydaniel |
![]()
|
eu zic sa nu cumperi guzu,
dai banu degeaba.nu se usuca si nu e de calitate. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ideea e ca iti trebuie protectie de calitate in zonele cele mai expuse,adica EXTERIORUL.Si tu vrei sa dai cu ceva de proasta calitate exact unde ar trebui sa pui ceva care sa reziste la intemperii si sa protejeze tabla.Repet,nu da banii pe guzu.Sunt bani dati degeaba.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Eu am dat cu guzu , pragurile s-au uscat ,pe dedesubt au ramas unele zone unde nu s-a uscat ,parca ar fi fost dat ieri ,asta pe langa traseul de evacuare. Nu ma plang,peste antifon am dat un strat de vaselina cu ulei ars si e perfect.Acum faceti si voi cum credeti;dar sa nu va puna naiba sa folositi antifon guzu la antifonarea compartimentului motor ...
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
nu am probleme cu rugina pe dedesubt,am avut ceva la aripi dara le-am inlocuit,problema e ca deja la cumparat,asat e vedem ce iese da dupa ce se incalzeste...bafta
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
ydaniel |
![]()
|
pretul mic face tentatia mare;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
@Ydaniel sincer doar antifon de la guzu avea si nici nu stiam anu trecut cum sta treaba cu guzu asta . Doar la grund m-a intrebat vanzatorul ca avea de 2 feluri
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai cand ma ai de gand sa cumperi ceva-intreaba:)
de aia e forum:) si daca nu se gaseste in orasul de la poalele muntelui-mai asteapta:poate trece cineva si iti aduce ce vrei:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
G I M |
![]()
|
Lasa,omul din greseli invata...Nu trebuie sa traiasca si cei de la asam/guzu,etc? Acesti producatori de piese de schimb nu sunt vinovati cu nimic,prosti suntem noi ca le facem vanzare. Macar bine ca au un echilibru calitate/pret cat de cat bun ; pot argumenta dar nu vreau sa mai apara inca un topic pe baza asta pentru ca mai sunt cateva.Am cumparat produse si de la guzu si de la asam si am fost multumit ( la cati bani am dat pe ele). Vrei ceva bun?Scoate banu...Mi se pare normal...Toate cele bune
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu e asa.multi stiu ce cumpara:)
dar ei vor sa se carpeasca nu vor sa aibe masini sigure. |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
neamtzu25 |
![]()
|
sal
iata ca sa incalzit afara si dac tot nu aveam ce face am zis sa ama apuc cate putin de antifonat.desi ma cumparat guzu,m-am riscat si ama dat cu asta la interiorul aripilor spate,sincer nici nu ma steptam sa meraga ceva dar .... spre surprinderea mea s-a uscat destul de bine astfel ca la o ora ,unde era strat mai subtire daca atingeam nu se lipea asa ca ,parerea me nu e asa de rea c aa altora;precizez ca am luat guzu ,cutia rosie de 14 ron,3,5 kg.. si am dat o mana ,cu pensula dupa acare ,am zis sa maresc antifonarea prin a pune plasa la mijloc si am pus plasa care se pune ptr polistiren,dupa care un strat dinou de antifon..rezulatatul!? dif destul de mare fata de o tabla normala...poze cum a iesit: Attached thumbnail(s) masina_005.jpg ( Size: 635.36k ) Number of downloads: 6322 masina_008.jpg ( Size: 504.26k ) Number of downloads: 5436 masina_009.jpg ( Size: 578.08k ) Number of downloads: 5362 masina_004.jpg ( Size: 632.82k ) Number of downloads: 5272 |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
plasa pentru polistiren ce rol are?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
neamtzu25 |
![]()
|
dupa parerea mea ar fi ca mareste antifonarea prin faptul ca leaga toata suprafata,adica socul nu mai e inrt-un singur loc ,sedisipa si asa face si zgometul se disipa in toata suprafata;verific maine dif dintre cu plasa si fara plasa si revin...bafta
si daca o pui ce te costa? 1,5 rom 1 m patrat..... |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:38 |