Codul rutier a suportat din nou modificări!
![]() ![]() ![]() |
Codul rutier a suportat din nou modificări!
andrei777 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
punto
1994
- B87AND
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si sa nu uitam:
QUOTE O altă noutate este sancționarea comportamentului conducătorilor de vehicule care folosesc, nejustificat, luminile de ceață, aducând prejudicii celorlalți participanți la trafic. http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpre...=&tip=&pag=&dr= Ia sa-i vedem acum pe vajnicii aparatori ai proiectoarelor. ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
"Cât despre detectorul de radar, veștile sunt bune pentru vitezomani: îl puteți folosi în continuare pentru că rămâne legal."
Asta e cea mai mare prostie care putea fi scrisa......nu stirea ci formularea: numai buna pt politie sa aiba apa la moara.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate de acum incolo o sa apara, la fiecare accident mai spectaculos, si comentariul "Din unele informatii, conducatorul auto se pare ca folosea un detector de radar, lucru evidentiat negativ de Politia Rutiera in multe randuri"...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
foarte bine le face, ca m-am saturat sa merg ziua/noaptea si un destept din fata mea sa aiba farul de ceata aprins.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@catala2k Eu mi-s desteptu ala. Si o sa merg in continuare cu ele pentru ca nu orbesc farurile de ceata pe nimeni. Si vad ca tu nu ai gropi de ocolit in Bucuresti... sau faci parte din categoria celor care fac economie la curent???
![]() ![]() Ontopic, sunt modificari binevenite. Iar la aia cu farul de ceata o continui pe propria raspundere ![]() Deocamdata am 0 puncte, si fac un drive-test la un Bel 940, poate imi iau si eu unul. Ar fi chiar nasol sa dau banii pe unul si sa raman cu buza umflata ![]() LE. Ca sa nu se inteleaga gresit, farurile de ceata din spate le folosesc in caz de ceata, ploaie torentiala sau destept cu faza lunga in spatele meu ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 29 Jun 2007, 13:55 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cineva tocmai ti-a spus ca-l deranjeaza, asta ce inseamna ?
(nu merge raspunsul cu "i-e ciuda ca n-are" ca din semnatura deduc ca are proiectoare la masina). si da, si pe mine ma deranjeaza cei care merg cu proiectoarele aprinse ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
gata si cu constatarea ambiabila..
|
--------------------
x
y
2009
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
nu vreau sa supar pe nimeni, dar si pe mine ma deranjeaza cei care aprind proiectoarele sau stopurile de ceata atunci cand nu e nici urma de ceata. mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti care trebuie sa ii suporte, si un lucru absolut inutil. doar ai faruri care pot fi aprinse, nu inteleg de ce trebuie sa mai aprinzi si proiectoarele...
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Noaptea ma deranjeaza proiectoarele la fel de mult ca faza lunga. E o nesimtire aprinderea lor nejustificata. Cypher4laguna, sper sa nu te intalnesti cu mine noaptea. O sa ai probleme de acuitate vizuala de la faza mea lunga + proiectoare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiti mai toleranti.
Satisfactia produsa de aprinderea tuturor luminilor masinii e mare, mai ales cand vii de pe o Dacie careia ii moare relantiul cand semnalizezi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
".. iar încălcarea unor reguli de circulație poate fi probată și cu ajutorul camerelor video, mijloc tehnic ce nu se omologhează, ci doar se certifică."
Adica putem ramane fara carnet si daca nu suntem opriti ! |
--------------------
-
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"aducând prejudicii celorlalți participanți la trafic"... Cum probeaza chestia asta???
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Se pare ca s-au introdus noi lucruri buna, printre care din cate am inteles si constatarea amiabila, ziceau la tv ca se va punde in practica de la anu'. Sper sa nu fie la fel ca anu asta.
Si partea cu interzicerea luminilor de ceata atunci cand nu sunt necesare mi se pare super ok. Nu ma deranjeaza atat de tare proiectoarele cat stopurile de ceata pe care le tin taranii aprinse cand merg noaptea. ![]() Si sa nu uit...bine ca n-au scos detectoarele ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
La capitolul lampi ceata spate aprinse deamp, conducatorii de Cielo sunt de-a dreptul cretini, cred ca 90% din cei pe care ii vad in oras cu lampile ceata spate apprinse sunt Cielo, si mai au si doua, ca una era insuficienta pentru satisfacerea prostiei dumnealor !!
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu ce parere aveti voi dar mie imi placea daca prelungeau termenul de "stat pe tusa" de la 3 la 6 luni si mentineau treaba cu examinarea.Asa,toti fitosii din Cluj si din alte parti,care au masini scumpe si nu au timp sa stea la stop ca noi,prostimea,o sa treaca cu mai mare avant pe rosu ca deh,acuma nu trebuie sa mai stii legislatie ca sa-ti recapeti permisul inapoi.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Smecherii nu erau reexaminati, stai linistit. Doar fraierii fara pile sau relatii si cu masini mai ieftinioare sau cu an de fabricatie ante revolutionar.
This post has been edited by Amedeus: 29 Jun 2007, 18:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E bună treaba cu proiectoarele, și eventual cu înțelegerea amiabilă.
Cu retragerea examenului nu sunt de acord... Era mai bine până acum, să fi stat pe bară vitejii, poate învațau ceea ce n-au știut niciodată... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
In tarile din Vest, nu ai voie sa conduci motociclete peste 500 cmc, daca nu ai cel putin 5 ani de condus pe motocicleta si minim varsta de 25 ani.
La noi orice idiot care face 18 ani, dupa 2 saptamni se urca pe 1300 cmc si ii da peste 250 km/h. Si mai zice lumea....vai ce inconstienti. Inconstient e statu ca ii lasa sa mearga. Chestia asta au uitat s-o bage in Regulament... Dupa ce o sa mai moara astia vreun an, doi, o sa bage si legea asta. |
--------------------
-
-
-
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@raduboy: crezi ca "fitosii" nu-si pot lua permisul inapoi asa cum si-au luat si permisul , dand spaga ? Crede-ma am fost martor la mai multe cazuri in care masinile scumpe nu erau oprite de politisti , desi aveau mult peste 50-60 . Pana nu se schimba mentalitatea politistilor , nu numai legislatia , nu se vor rezolva prea multe , in schimb eu iau amenzi pentru 63 sau 66 de km pe ora intr-o zona de 60 , cand fitosii treceau pe langa mine de parca nici nu ma miscam , cred ca de aceea nu ii opreau politistii , nu ii vedeau. Asta e, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Catalin Marinarul @ 29 Jun 2007, 19:53) Cu retragerea examenului nu sunt de acord... Era mai bine până acum, să fi stat pe bară vitejii, poate învațau ceea ce n-au știut niciodată... Nu prea mai au cum stea pe bara,trebuie si politia sa mai ia spaga de la cineva si cum de la astia corecti nu ia,le da inapoi scmecherilor permisul sa mai ii oprit asa din cand in cand ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu era chiar așa...
Pe DN1, în zonele cu celebrele camere video, se găsesc zilnic astfel de pamfleți care să depășească pe linie continuă dublă... Cu dovada video, nu prea mai merge șpaga... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
@ Catalin Marinarul
Esti convins de ceea ce spui? Eu ma indoiesc. Dovada ...chiar ,,pamfletii". ![]() This post has been edited by kostake: 29 Jun 2007, 20:35 |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Adevarul e ca proiectoarele sunt folositoare cand circuli noaptea pe drum cu gropi sau chiar si fara (pentru ca ai o vizibilitate mai mare din cauza intensitatii luminii). Mie unul mi se par cam anemice farurile de pe logan (avand in vedere si ca in Romania circula si masini cu faruri cu xenon care chiar fara proiectoare aprinse cam orbesc - si ce sa le faci ?!...)
Asa si cu proiectoarele ... pe drumuri in bezna sunt un rau necesar.... si le-am folosit... in regulament scrie sa reduci viteza/opresti si sa conduci cu prudenta cand esti orbit de faruri de pe sensul opus .... cred ca te plictisesti tot facand asta ... mai un xenon, mai un halogen care bate-n cer, etc.... This post has been edited by Andrei LGN: 29 Jun 2007, 20:57 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
"O altă noutate este sancționarea comportamentului conducătorilor de vehicule care folosesc, nejustificat, luminile de ceață, aducând prejudicii celorlalți participanți la trafic."
Cand au scris de "lumini de ceata" s-au gandit la faruri de ceata,la pozitiile de ceata din spate sau la amandoua? Pe mine cel mai mult ma deranjeaza cei care umbla cu pozitiile de ceata aprinse,atat ziua cat si noaptea.Si cum a mai scris cineva,cei care au Cielo,le folosesc in draci,parca nu au intrerupator pentru ele. Nu am nimic cu cei care folosesc farurile de ceata,dar numai impreuna cu pozitiile.Cand sunt folosite impreuna cu faza scurta devin deranjante.Asta in cazul in care masina are atat farurile cat si proiectoarele reglate foarte bine. Personal,pozitia de ceata nu am folosit-o decat atunci cand a fost absoluta nevoie(ploaie,ninsoare,ceata),iar farurile de ceata le-am folosit destul de rar,dar numai impreuna cu pozitiile. Nu sunt de acord cu scoaterea examinarii pentru cei care au permisul suspendat pentru alcool si trecere pe rosu.Pentru aceste doua categorii,eu chiar le-as anula permisul si i-as trimite sa faca scoala dupa minim 6 luni de stat pe bara.Dar suntem in Romania,unde toti analfabetii care nu au nici 3 clase incheiate,toti puscariasii au permise de conducere. In legatura cu detectoarele,nu stiu ce sa zic ca nu am.Daca este folosit doar pentru a detecta,este bine.Dar daca este folosit pentru a face raliuri prin oras,nu mai este bine. This post has been edited by cristio_79: 29 Jun 2007, 21:19 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
astia "de sus" daca tot au timp sa modifice codul rutier oare n-au timp sa faca ceva si cu taxa de inmatriculare??? si sa nu fie promisiuni, ci ceva concret...
in rest sunt chiar binevenite aceste modificari si hai cu detectoru' ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu ca as fi eu avocatul diavolului, cu toate ca recunosc cinstit ca folosesc uneori proiectoarele, deobicei la viteza mica, pentru ca lumineaza gropile mai bine decat faza scurta, subiectiv vorbind, poate, dar revin asupra formularii care mie personal mi se pare ambigua ca sa folosesc o exprimare eleganta. Altfel as fi spus "o formulare tampita"
![]() ![]() This post has been edited by Garett: 30 Jun 2007, 06:42 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Pentru alcool si trecut pe rosu se da iar examen din cate am inteles, dupa modificarile facute. E o prevedere legata de cei care au permisul suspendat si nu au pus in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. Astia de mai sus nu se incadreaza la asta.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 23:15 |