Need For Speed Underground 2, Il aveti, l-ati jucat, cum e?
![]() ![]() ![]() |
Need For Speed Underground 2, Il aveti, l-ati jucat, cum e?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Cristip |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Jocul apare abia in noiembrie
![]() Acum exista numai versiune demo. |
-------------------- |
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
am inteles ca e ceva gan GTA Vice City numai ca aici trebuie sa iti faci rost de masini ca sa poti participa la curse.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut Marty! Cred ca ce se vb despre NFS UNDERGROUND 2 e tradiv ptr ca site-ul oficial al jocului il da ca mai sunt ~ 25 de zile pana apare si nu se spune nimic de o veriune demo. Daca vrei cu adevarat poti sa incerci cum de altfel cei ce vb de el au incercat sa iti iei un emulator de PS2 sa vezi cum e dar eu zic ca merita sa mai astepti 2,3 saptamani.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Salut!
Am vazut si eu ca se lanseaza pe 16 Noiembrie si m-am mai linistit cit de cit. oricum, va rog frumos sa-mi spuneti si mie care sunt cerintele de sistem ca sa stiu daca mai astept sau nu... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
http://www.level.ro forum / jocuri / need for speed underground 2 .
Marty , despre cerinte nu scrie pe situl oficial ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
1.Jocul a aparut
2. Are 2 CD-uri si nu 6 cum spunea MMihai. 3. Se poate cumpara ( mai bine zis comanda) ca livrarile incep de pe 16 nov 2004. 4. Va pot spune ca, grafica nu este slabutza ( sau poate asa este cu detalii la minim) ci destul de bine realizata ( pentru placile care pot). 5. L-am jucat si merge frumos. Ca cerinte de sistem cere minim P3 - 900 Mhz Aici este un fragment din read-me-ul de pe cd Thank you for purchasing NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2. MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS =========================== Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional, or XP Home operating system Intel Pentium III (or equivalent) CPU running at 933MHz or higher 32MB DirectX 9.0c compatible video card (Geforce2 or higher) using a supported chipset (see below) 256 MB RAM DirectX compatible sound card 2 GB of HD space 8X CD-ROM |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
offtopic.. da' nu m-am putut abtine
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdan3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
of...eu am gresit ca nu am spus ca e versiunea demo
![]() PS: si oricum azi e abia 12 iar jocul apare pe 16 asa ca nu stiu cum ar putea sa existe |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa crezi tu ca atunci apare. Aia e versiunea oficiala - pe net deja are 2 zile de cand se tot plimba versiunea full.
![]() Si acum on-topic(ptr Marty) - e diferit de primul, alt motor grafic, mult mai spectaculos, e o combinatie intre GTA 3 si UNDERGRD 1 dar ceva de genul asta nu s-a mai jucat pana acum. Ceva ceva s-a incercat cu MIDNIGHT CLUB 2 dar e departe de UNDER 2. Si sa nu uit sa mentionez de muzica, care e pe masura jocului. E misto de tot avem ce sa ne jucam o iarna intreaga. ![]() This post has been edited by Ducu1: 12 Nov 2004, 15:10 |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Ducu1 @ 12 Nov 2004, 16:08) Asa crezi tu ca atunci apare. Aia e versiunea oficiala - pe net deja are 2 zile de cand se tot plimba versiunea full. ![]() Si acum on-topic(ptr Marty) - e diferit de primul, alt motor grafic, mult mai spectaculos, e o combinatie intre GTA 3 si UNDERGRD 1 dar ceva de genul asta nu s-a mai jucat pana acum. Ceva ceva s-a incercat cu MIDNIGHT CLUB 2 dar e departe de UNDER 2. Si sa nu uit sa mentionez de muzica, care e pe masura jocului. E misto de tot avem ce sa ne jucam o iarna intreaga. ![]() Asa, intoarce cutitu-n rana si pune niste sare si niste otet acolo! I hate you guys!!!! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ducu1 |
![]()
|
Marty eu tocmai mi-am facut up-grade la calculator ptr ca ma asteptam la jocul asta plus ca tre sa apara si HALF LIFE 2 care se anunta super-promitator.
This post has been edited by Ducu1: 12 Nov 2004, 15:39 |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Referitor la NFS Underground 2. Are cineva idee unde tine salvate profilele pe hard?
Inca nu m-am prins. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Jocul e beton la inceput, dar dupa ce joci cateva ore devine plictisitor.
Salvarile le tine in Program Files sau in Documents and settings. This post has been edited by SilviuB: 29 Nov 2004, 10:00 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Eu am cautat in ambele directoare si nu le-am gasit. Poate sunt inca adormit.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
litza |
![]()
|
Eu am cautat in ambele directoare si nu le-am gasit. Poate sunt inca adormit.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Lasa ca le mai caut acasa si iti zic! ... ca acuma vorbesc din amintiri...
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ducu1 |
![]()
|
Salvarile sunt in Documents and Settings - in folderul tau(cu numele car l-ai pus la calc-ul tau). Dar ca sa il vezi tre sa ii dai la folder options "show hidden files and folders". Si dupa ce gasesti folderul intrii in el si e in Aplication data. Succes!
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
|
|
litza |
![]()
|
Ok, am gasit:
\Document and Settings\<windows user>\Local Settings\Application Data\ Thanks. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca mi-au fost sterse reply-urile, aseara am jucat si eu NFS U2. La prima vedere pare super, muzica la fel, problema este ca Silviu are dreptate, am jucat vreo 3 ore si ma cam plictisisem.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Da intradevar e super misto jocul dar dupa o vreme devine putin plictisitor . Care stiti ceva de Half Life2 , sunt mare fan al atmosferei jocului , cand naiba apare odata ca au tot sfeclit-o pana acum , sa nu uitam ca trebuia sa apara acum un an?
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
astia de la mine de la munca se joaca (HL2) de aproape 2 saptamani.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Nu e prea realist . Eu personal am ramas cu tendinta de a lua colturile cu manta , ca la biliard .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
litza |
![]()
|
Imi placea mai mult Hot Pursuit. Se deformau masinile, aveai clanxon, semnalizari (parca - nu ca le-ai si folosi, dar de idee).
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Marty |
![]()
|
Si Porsche era la fel! Am incercat sa joc Porsche Unleashed si mi s-a parut extraordinar de prost ca grafica, probabil ca ma obisnuisem cu NFSU.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Un pic offtopic: lamuriti-ma si pe mine, ce-mi lipseste pentru a vedea high-detail? Am P4 2 GHz, 512 RAM, video GeForce FX5700LE 128MB si nu pot juca decat la primul nivel si la o rezolutie de 1024x768 (rezolutia-i din monitor, stiu..). Ce nu merge?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
un P4 HT 3.2 1 GB RAM, ge force 6800 256ram , cam asta iti lipseste
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aha. Ma gandeam ca pot face un upgrade la placa video dar nu stiam daca este suficient. Se pare ca nu...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Manuel e imposibil sa nu-ti mearga pe high detail, vezi care-i treaba cu driverele, ai o configuratie foarte buna, chiar excelenta .
GeorgeB, configuratia pe care o expui tu, intre randuri acolo, costa in jur de 100.000.000 lei, deocamdata aia e config doar pentru overclock-eri sau oameni cu foarte mare dare de mana. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:42 |