Cumpar T-u blocare loc de parcare, astept oferte sau sfaturi unde pot gasi
![]() ![]() ![]() |
Cumpar T-u blocare loc de parcare, astept oferte sau sfaturi unde pot gasi
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Este ilegal
2. Toti taranii care au asa ceva si-au facut din teava. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
Iti face vecinul meu daca vrei
![]() |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
zahei |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
1. doar taranii si-au facut asa ceva
2. e ilegal. locul e privat si platit doar pe timpul noptii, ziua e public, chiar daca l-ai platit 3. toti taranii au tarusi in parcare. This post has been edited by zahei: 28 Aug 2007, 17:33 |
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Scuzati-ma de offtopic ...dar Voua celor care nu vi se ocupa locul de parcare va e usor de zis .Normal ...nu ai voie T? Dar ce ai voie frate sa iti protejezi locul de parcare? voi stiti ca nu exista vreo lege in afara sectorului 3 care sa protejeze chiriasii de loc de parcare? Nu exista frate ! Adica parchezi pe locul altuia si ala nu are ce sa iti faca ! LEGAL!!
Bravo frate..te sustin ..pune-ti T.Daca gasesti zi-mi si mie de unde ..si vezi cat e amenda..sa imi pun si eu.Sa vedem daca isi permit sa imi dea amenda dupa ce am depus 5 sesizari la ADP si toate au avut acelasi raspuns.Nu avem cum sa va ajutam! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
marianno88 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.215 Joined: 22 January 06 ![]() |
V-am spus daca vreti eu mi-am pus cu 50RON...il am de 4-5 luni si n-am treaba...va dau om care vi le face si vi le si monteaza...sta in Tineretului
Si astia care sunteti impotriva....nu mai va bagati ca omul nu a intrebat daca e bine sa-si puna Teu....A intrebat pur si simplu de unde face rost... This post has been edited by marianno88: 28 Aug 2007, 18:44 |
--------------------
Dacia 1310 1.4 `97
Opel Vectra 1.6 `91
Dacia Logan 1.4 `07
- B 97 CMC
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Si eu am sa-mi pun unu numa asa ca sunt taran.Da ala care ocupa un loc de parcare platit si marcat, cum e?Va spun eu e un taran nesimtit.Vorbesc de parcarile din curtea blocurilor.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
raresh3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 21 January 07 From: Galati ![]() |
Vezi aici:
http://www.kwesto.ro/php/index.php4 This post has been edited by raresh3r: 28 Aug 2007, 19:14 |
--------------------
Nissan Leaf 2019/
Skoda Octavia III 2015
2.0 DSG Tac'su Samuelei
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Cred ca unii se refera la locurile de parcare de pe marile bulevarde(din fata blocurilor)unde chiar nu poti bloca cu T-uri sau stiu eu ce alte metode...dar pentru curtea blocurilor nu vad care e problema...In cazul meu locurile de parcare sunt numerotate de catre ADP cu numarul apartamentului si fiecaruia (apartament) i se cuvine un loc de parcare(platit).An de an stiu ca vin si le marcheaza...chiar au pus si niste panouri cu "parcare de resedinta"....Din moment ce l platesc mi se pare normal cand vin acasa sa am locul liber...deci nu stiu care ar fi problema cu T urile...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
router |
![]()
|
QUOTE(raresh3r @ 28 Aug 2007, 20:10) multumesc de idee dar e cam mult 5 mil pt un sistem de blocare al parcarii cat despre legalitate sau ilegalitate, pe banii mei munciti sunt cat se poate de legal si nimeni nu are voie sa-si bata joc de munca mea This post has been edited by router: 28 Aug 2007, 21:15 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
nu la adp trebuie sa depuneti plangere ci trebuie sa sunati la politia sectorului de care apartineti.
In sectorul 3 asa este si vin si ii iau pe sus masina aluia. S-au impartit si fluturasi prin cutiile postale cu ce trebuie sa faci daca .. etc. Eu unul daca vad chiar si un singur vecin ca si-a pus "teu", imediat telefon la politia sectorului si a doua zi il taie baietii cu flexul (cel putin asa am auzit ca se procedeaza). Noroc insa ca aici in Balta Alba sunt oameni civilizati ... pe o raza de cateva blocuri nu e nici un T si nici nu se cearta nimeni. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(Liviu @ 28 Aug 2007, 21:58) Noroc insa ca aici in Balta Alba sunt oameni civilizati ... pe o raza de cateva blocuri nu e nici un T si nici nu se cearta nimeni. Da, vezi sa nu! Nu te lasa nici sa-ti scoti bagajele din masina ca au si aparut cu scandal (unul avea la el si un cutit, asa din prea multa civilizatie! ). Cand merg la parinti parchez masina pe la dracu in praznic si in fata blocului sunt o gramada de locuri goale. (zona Minis) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Am zis ca pe o raza de cateva blocuri fata de locatia mea
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 28 Aug 2007, 22:58) Eu unul daca vad chiar si un singur vecin ca si-a pus "teu", imediat telefon la politia sectorului si a doua zi il taie baietii cu flexul (cel putin asa am auzit ca se procedeaza). Sincer nu inteleg de ce te intereseaza ce face omul pe locul lui de parcare. De ce trebuie sa fim genul ala de popor care da in gat ducandu-se cu jalba la cine trebuie? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nea router, uite cum sta treaba: locul de parcare nu e al tau, e al ADP-ului cu care ai un contract in care el se obliga sa te lasa sa parchezi acolo si tu te obligi sa platesti si sa nu faci mizerie. In niciun caz nu ai dreptul sa ridici constructii cu caracter definitiv pe domeniul public gen T-uri, garduri si turnuri de paza cu mitraliere calibru 50.
In acest sens studiaza te rog hotararile de consiliu local precum si legea 50/1991 cu completarile si modificarile de rigoare privind autorizarea lucrarilor de constructii ca sa vezi ce poti pati daca superi vreunul cu chef de reclamatii la primarie si Inspectoratul de Stat in Constructii. Sigur ca pe undeva te inghesuie aia care iti ocupa locul platit de tine, dar cam asta e cadrul legislativ in care poti actiona. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
router |
![]()
|
ok
asta stiam si eu ca ADP-ul de sector administreaza Locurile de parcare, insa la cat de nesimtiti sunt unii vecini daca nu iti pui sistem de blocare al locului din 365 de zile cat are anul in maxim 100 de zile poti sa parchezi pe locul de parcare pe care il inchiriezi de la ADP. Iar leagea este tampita rau de tot ca multe alte legi din tara asta: -Adp-ul nu iti garanteaza ca locul este liber pentru tine -Adp-ul iti inchiriaza locul doar intre orele 22-8. (e ca si cand eu inchiriez o garsoniera unei persoane si ii spun frate nu poti sa intri decat intre orele 22-8)-e aberant. -Sistemele de blocare intredevar nu sunt legale (si nici eu nu consider ca e normal ca existe) dar la cat de nesimititi sunt unii vecini si la ce legi exista ma risc si imi voi monta. Asa ca inca mai astept oferte ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Cred ca aberante sunt doar orele de parcare la care ai dreptul. De ce 22 si nu 18-19 cand vine lumea de la serviciu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e cam 25 lei la ''fero metal'' din crangasi.pune T nu te lua dupa altii!
This post has been edited by ydaniel: 29 Aug 2007, 08:32 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
unde mai exact la Crangasi ?
This post has been edited by contador: 29 Aug 2007, 08:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca stai in sect. 3 iti pui degeaba, si-a pus un vecin de-al meu si in 3 ore au venit disperatii de la primarie, l-au demontat si au reparat si gaura din asfalt, vecinul fiind politist si mai lucreaza si pe la parlament
![]() In alta ordine de idei, atunci cand gasesc locul ocupat ridic stergatoarele infractorului ![]() ![]() Numai bine! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
router |
![]()
|
stau in sectorul 5
![]() La noi vine Adp-ul doar o data pe an sa taie dispozitivele (asta stiu sigur) |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Nu stiu cum e in Bucuresti, dar incearca la primarie sa-ti concesionezi locul de parcare. Platesti o chirie lunara si poti sa-ti asfaltezi si aranjezi cum vrei tu... cu stalpisori lanturi de jur imprejur... asa mi-a zis cineva ca a facut in Deva. Nu garantez ca e legal si aplicabil si in Buc. dar merita incercat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
se concesioneaza pe multi ani, si doar daca e loc solitar/garaje, adica nu intr-o parcare, unde nu se poate asa ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
O sa-mi concesionez si eu 2 locuri de parcare pe strada mea unu pe o parte, altu pe partea cealalta, si pun lant si sirma ghimpata pe toata strada
![]() ![]() Ba chiar o sa cer si taxa la care vrea sa treaca sa-mi recuperez investitia. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se scapa din vedere faptul ca (asa cum s-a spus si mai sus) acel loc nu apartine celui care l-a platit la ADP. Nici macar inchiriat nu as putea spune ca este. O mare parte din vina o are si ADP-ul (sau alte institutii centrale/locale) pentru ca nu a definit un cadru legal care sa acopere toata problematica acestor parcari.
Si eu imi gasesc mai mereu locul ocupat de catre altii. In acest caz, o parchez in alta parte si dupa ce pleaca individul imi mut si eu masina pe locul ei. Cred ca daca am proceda toti in acest mod nu ar mai fi probleme. Ganditi-va ca eu plec la serviciu (locuiesc si am serviciul tot in sectorul 3). Locul meu de parcare nu ar putea fi folosit de catre altii care au serviciul in zona in care locuiesc, rezultand o aglomerare a trotuarelor si a altor spatii cu diverse alte destinatii. Dar, in consecinta, nici eu nu as putea parca la serviciu pe locurile altora (care, ma repet, or fi si ei plecati pe la serviciu) ceea ce ar conduce la aglomerarea altor spatii decat cele destinate in scopul parcarii. Rezulta: locuri de parcare goale care isi astepta "proprietarii" si alte spatii unde doamnele (sotiile, mamele, bunicile noastre) nu au unde sa plimbe mostenitorii. Concluzie: celor care va puneti T-uri, va urez din inima sa intrati cu orice parte a masinii dvs. intr-unul din ele. |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
argon |
![]()
|
o chestie interesanta si buna zic eu, ce s-a facut in Deva din 2007, locurile de parcare nu se mai platesc, totusi placutele cu rezervarile au ramas, dar nu prea sunt probleme, deocamdata este loc pentru fiecare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
contador |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 July 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Banuiam ca e vorba de locul de parcare din spatele blocului, nu de o parcare la strada.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:55 |