Am injurat un politist. Poate sa imi faca cazier?
![]() ![]() ![]() |
Am injurat un politist. Poate sa imi faca cazier?
pandispan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2001
|
|||
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Fapta se numeste ultraj. Studiaza si tu problema.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
desk |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 64 Joined: 18 August 07 ![]() |
ti-ar putea da o amenda mare, asa pt orgoliu lui ranit, dar daca nu ti-a facut proces verbal cu un martor de fata poti contesta orice iti vine acasa
|
--------------------
renault
megane 1,9dci
2002/clasic
- SB06---
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
E ultraj.
Dar ai scapat. Ti-a citit pe buze? ![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Nu-i frumos sa-l injuri...mai bine i-ai fi dat un cap in gura.
![]() Sper sa nu-i dea prin 'billson' sa-l puna martor pe hot. |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...martor poate fi considerat organu' coleg al "celui injurat"...
![]() sau poate... NU, fiind considerat martor partinitor ![]() This post has been edited by Kojak: 4 Sep 2007, 23:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa stai linistit...din punct de vedere legal, pentru orice fapta trebuie dovada.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Trebuie dovada sau martor. Colegul poate fi martor intr-un proces de ultraj. Nu cunosc foarte bine legislatia in domeniu, insa sunt sigur ca gasesti toate informatiile de care ai nevoie daca stai sa cauti putin.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, ai
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Pai ia citatul de pe forum, et voila... dovada e aici.
Oricum, nu e deloc frumos ceea ce ai facut si nu ai nici o scuza pentru gestul asta. Sau ma rog, ii fii dntre aia care merg pe stadioane de placere... sa se bata cu jandarmii. |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca n-are dovada ca l-ai injurat, n-are ce sa-ti faca.
politist sa citeasca pe buze....n-ai sa vezi. ei abia inteleg ceva cand li te adresezi cu voce tare si clar. si chiar si atunci au lag destul de mare pana proceseaza ceea ce le spui. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
CAZIÉR s.n. 1. Cazier judiciar = fișă cuprinzând totalitatea datelor adunate de justiție referitor la antecedentele judiciare ale unui individ. 2. Mobilă compartimentată unde se păstrează acte, dosare etc. 3. (Poligr.) Dulăpior în care se păstrează casetele cu litere. [Pron. -zi-er. / < fr. casier].
Te-a si condamnat vere? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(r&d @ 5 Sep 2007, 08:45) Oricum, nu e deloc frumos ceea ce ai facut si nu ai nici o scuza pentru gestul asta. Eh, oricum pentru gabor a fost mai mica insulta decat daca, de ex., in loc sa-l injure ii dadea sa citeasca o carte |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE Intrebarea mea: risc cazier ptr asa ceva ? Ai să te alegi cu o invitație la secție. Urmările sunt în funcție de cum vei ști să dai explicații. Calm și nu te întinde la vorbă, scurt și la obiect, fără bălării. Baftă! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(pandispan @ 4 Sep 2007, 22:34) M-a tras pe dreapta, mi-a luat datele si mia zis ca de ce il injur, ca era cu un hot in spate. Si ca o sa imi trimita amenda maxima acasa. NU am semnat nimic, nu sa pus problema de vreun proces verbal. treaba cu hotul ar putea fi o problema ... sa nu se "trezeasca" ca vrea sa fie martor Ar fi cateva amanunte de bun simt zic eu ... 1.Aveai geamurile inchise ? 2.Mai erai cu cineva in masina ? 3.Ai recunoscut ca l-ai injurat ? daca nu exista nimic scris ...daca esti invitat poti sa iei un avocat cu tine ... Acum eu nu te inteleg de ce canti singur in masina si iti permiti sa misti mainile cand e politia langa tine ? daca se gandeste ca il injuri si iti face probleme ? nu stii ca daca vrea el... sau tu chiar ti-ai permis sa faci un asemenea gest incredibil adica sa injuri un politist cand isi exercita atributiile de serviciu ? This post has been edited by avathan: 5 Sep 2007, 09:23 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
din cate stiu eu nu se mai pedepseste ultrajul...tocmai din cauza lipsei dovezilor...din cate stiam s-a si scos din CP
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
pandispan |
![]()
|
A fost intr-adevar o greseala din partea mea, de injurat l-am injurat tare si era cu un coleg in dreapta si cu hotul in spate.
Nu se poate pune problema ca nu a vazut ce am spus, a fost clar ca l-am injurat, s-a auzit bine. Martor il are chiar pe partenerul sau. El cand a vorbit cu mine dupa accea a spus ca o sa imi trimita amenda maxima acasa. Banuiesc ca e vorba de multi bani si de suspendare de carnet, dar intrebarea mea era daca poate sa imi faca cazier ptr asa ceva... Bineinteles, nu e scuzabil ce am facut si acum tare mi-as dori sa nu se fi intamplat, dar lucrul e consumat. |
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2001
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
N-are cum sa-ti suspende carnetul.
Cat despre amenda poti sa o contesti. Procesul o sa se lungeasca si ai sanse de castig prin absenta politistului, pt ca nu cred ca o sa se prezinte el la toate termenele. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
danutzu_nid |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 February 07 From: bucuresti ![]() |
imi spun si eu parerea de fapt te intreb ceva cand te-a tras pe dreapta tu nu l-ai injurat deci....ce ultraj...in al doilea rand nu puteai sa zici ca l-ai injurat pe partenerul tau de trafic situat in fata ta si scapai de toata frica asta care o ai
|
--------------------
dacia logan
logan 1.4
2006 laureate plus
- b-xx-nid
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
QUOTE El cand a vorbit cu mine dupa accea a spus ca o sa imi trimita amenda maxima acasa. Amendă în baza a ce? Unde e PV-ul? Unde e măcar copia pe care, chipurile, ai refuzat s-o semnezi? Dacă, chipurile, tu ai făcut-o pe nebunu', de ce nu și-a chemat colegul, alte ajutoare? Stai liniștit, că nu-i dracu' atât de negru ... |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai pandispan, am eu impresia sau tu ai fost smecher pe moment, dar dupa ce te-a tras pe dreapta si te-a speriat cu amenda te-ai muiat de tot.
Stai linistit ca n-are ce sa-ti faca. Eventualul proces verbal facut in lipsa ta poate fi contestat usor, iar la tribunal te prezinti si tu cu un martor care chipurile statea pe bancheta din spatele tau care sa depuna marturie ca ... stiu si eu... te certai cu un alt sofer, sau chiar cu pasagerul. Te descurci tu. Alt aspect... la 20.30 e suficient de intuneric incat sa nu poata citi pe buze ce-l spurcai tu acolo. This post has been edited by $$ilvviu: 5 Sep 2007, 10:55 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
vijelie |
![]()
|
Eventual martorul tau sa afirme ca organu' te-a si batut...
Voi vorbiti aici despre marturii mincinoase cumva? Citez: Ii adresez polititsului un "F.....-ti m.. m..., acu se vine?" This post has been edited by vijelie: 5 Sep 2007, 10:57 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pandispan |
![]()
|
Nu e vorba de smecher sau nesmecher aici. E vorba ca mi-am iesit din fire in momentul in care am vazut ca in timp ce unii asteapta frumos la coada, altii trec pe langa si politia nu face nimic. Si in momentul in care apare, NU face nimic, trece mai departe. Atunci m-am enervat si am injurat. Asta ptr cei care tot ii dau inainte cu povestea smecher/stadion etc. E drept ca deabia dupa ce am trecut de mine am vazut ca avea un hot in spate. A fost , repet, o greseala din partea mea, facuta la nervi.
Dupa ce m-a tras pe dreapta, ce era sa fac, sa il injur in continuare? normal ca nu. I-am dat linistit actele si i-am explicat si de ce l-am injurat mai devreme. El a inteles ce a vrut, a spus ca voi primi amenda maxima acasa si a plecat mai departe. Normal ca am griji ptr ca nu as vrea sa primesc cazier ptr un lucru pana la urma marunt, si nu cred ca vreunul din curajosii moralizatori ar gandi altfel in un astfel de moment (cu mentiunea ca bineinteles ei nu ar face niciodata asa un gest), si intrebarea mea era legata de acest aspect, nu incercam sa justific ce am facut si nici sa contest. |
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2001
|
|
vijelie |
![]()
|
Diferenta dintre astia ca tine si cei "moralizatori" e ca cei din urma mai cunosc si legea.
Asta pe langa bunul simt care te impiedica sa insulti lumea din jur numai fiindca nu stiau ca treceai tu pe acolo. Ai avut ocazia sa iti ceri scuze, dar nu ai facut-o. Nu o sa ai cazier, cel mult o amenda pentru ultraj sau injurii, chestii de genul asta. Cateva sute de lei noi. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
pandispan |
![]()
|
Ok. Multumesc ptr raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Supernova
Confort 2001
|
|
deconectat |
![]()
|
Au trecut cam 4 minute de cand ai postat pana ai primit un raspuns la obiect. Decat sa te agiti in continuare, puteai sa te uiti in lege sa vezi ce mai scrie de ultraj.
Noul cod penal zice: QUOTE Art. 239. – Ultrajul Amenintarea sãvârsitã nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directã contra unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani. Lovirea sau orice acte de violentã, sãvârsite împotriva unui functionar public care îndeplineste o functie ce implicã exercitiul autoritãtii de stat, aflat în exercitiul functiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercitiul functiunii, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendã. ... Articolele referitoare la insulta si calomnie au fost abrogate si vad ca si de aici au disparut, deci nu vei avea cazier. Era chiar asa greu sa cauti? |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Stai calm pentru ca , in cazul extrem in care se ajunge la proces , politia in 99,99% din cazuri nu vine , cu atat mai putin martorul lor . Deci poti contesta linistit orice scrie nea cashcheta in PV ( in cazul in care iti face asa ceva).
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 15:52 |