D.p.d.v design - Solenza sau Logan ?, Ca design ma refer :)
![]() ![]() ![]() |
D.p.d.v design - Solenza sau Logan ?, Ca design ma refer :)
cstavaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 February 04 ![]() |
|
||
-------------------- Renault Megane 2.1, 1.6/115, feb. 2006, 7000km in august.
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
solenza clar! nu ca nu mi-ar placea loganu
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Indiscutabil, SLZ!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc ce urata mi se parea la inceput solenza. Cel putin spatele mi se parea de-a dreptul hilar, dar, acum, culmea e ca-mi place. Gandindu-ma ca la fel voi face si cu logan-ul, fiind totusi ceva mai nou, votez logan.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Privite din fata sunt comparabile, din lateral si spate prefer solenza.
Asadar am votat SLZ! Parerea mea, hac! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca daca SLZ avea dimensiunile LGN-ului si se renunta la ideea cretina de hayon ar fi fost foarte reusita + daca ar fi avut parbrizul si luneta lipite.
Parerea mea. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Scuze ptr off-topic!
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mi se pare mai fluida Solenza!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Solenza ! Clar!
E mai bine proportionata pt. dimensiunile ei. Loganul are cam multe muchii ... |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Solenza.
Are "personalitate" La Logan, faza cu "design to cost" mi se pare ca a esuat in "F**k the design" Am senzatia ca au gandit ca "Bizonul n-are gusturi, bizonul are doar foamea-n gat" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
SLZ...e mai ...duioasa:)
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
amandoua sunt urate
![]() solenza are mai multe colturi decat logan. am ales logan si pt faptu ca-i mai nou(de slz m-am cam plictisit, mai putin SCALA Gri Perla) |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat Logan si pentru ca m-am plictisit de "moaca" Slz.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu aleg supernova .
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Lynu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 April 04 From: Iasi ![]() |
eu tot SLZ aleg, mai bine proportionata, fata cu spatele
LGN din fata, cel putin de la distanta, imi apare ca o utilitara, gen Kangoo si altele |
-------------------- A face pe prostul la timpul potrivit e cea mai mare întelepciune. (Cicero)
|
|
Marty |
![]()
|
LGN din fata arata exact ca Ford Transit Connect. Diferenta intre ele e ca una e masina de familie si cealalta e de marfa!
http://www.ford.ro/ie/transitconnect/-/-/i..._530%5B1%5D.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi am Solenza, si-mi place, am votat golanu'. Dupa cum zice topicu' strict d.p.d.v. design
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Solenza - mai bine proportionata.
Votam Logan daca avea botul mai mare. This post has been edited by CristianH: 4 Nov 2004, 11:01 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
Logan (spre deosebire de Solenza mai arata a masina)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Solenza.
Asta nu inseamna ca nu mi-as lua Logan care, dupa parerea mea, are alte atuuri. Designul in nici un caz nu e unul dintre ele. Lookin4cash, mai arata a masina...de marfa ![]() Acu' pe bune, privita dintr-un anumit unghi, arata bine. Dar daca ai facut greseala s-o analizezi drept din fata, drept din spate sau drept din lateral... Da' asta sa fie singurul incovenient... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Manuel, mai bine sa arate a masina de marfa decat a masina de spalat ca Solenza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Solenza ! LGn seamana cu un tanc in care sa plimbi nevasta de acasa pana la piata si copiii de acasa la scoala .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
cstavaru |
![]()
|
Avand in vedere statisticile, si faptul ca directorul Dacia a zis ca proiectul Solenza va mai continua cel putin 10 ani, eu cred ca nu ar strica o "Solenza 2", adica o Solenza cu o caroserie rigidizata, ABS, airbag pasager, geamuri lipite, putin muchiile rotunjite, 3 stele la EuroNCap...visez si eu la o masina romaneasca si buna si frumoasa, ce sa-i faci...
![]() |
|
|
lookin4cash |
![]()
|
E clar! Majoritatea posesorilor de Solenza apreciaza acest model. Posesorii de Logan apreciaza Loganul. Ar trebui sa se pronunte cei ce nu poseda vreo unul din cele 2 modele aflate in "competitie".
Off-topic: daca iti cumperi Logan inseamna ca vei cara pufuletzi, varza, cartofi s.a.m.d? Am observat ca posesorii de Solenza sunt un pic cam frustratzi atunci cand e vorba de o comparatzie cu Loganul [probabil sunt destui care spun: "mama, ce fraier sunt! mai asteptam un pic si cu cateva sute de euro in plus imi cumparam mashina... (a se citi Logan)]. Nu-i nimic, eu va intzeleg si va compatimesc. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Cata68 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 August 04 ![]() |
Am votat Logan, nu pentru ca ar avea un design nemaipomenit, dar Solenza... are designul anilor 80 frate, nu s-a rupt din Nova decat extrem de putin! Uitati-va la liniile caroseriei, la geamurile laterale... seamana cu Renault meu 21. Chiar daca este mai bine proportionata decat Logan, acesta din urma este cu 10 ani mai modern!
|
-------------------- |
|
cstavaru |
![]()
|
Am vazut alateieri o Solenza Scala visiniu metalizat si oricat am incercat eu sa neg, totusi arata mai bine ca un Logan. Asa din anii 80 cum e, arata frumos, are proportii, are dinamism. Uitati-va la Logan din lateral. Ati vazut cum arata Fiat Multipla ? E un design modern, dar mai bine as trai cu o berlina
![]() multipla.jpg NewFiatMultiplaFB.jpg N-am nici Solenza nici Logan... PS: Eu eram sigur ca o sa apara cineva care si-a luat Logan sa "le-o zica" celor cu Solenza cum a zis lookin4cash...dar eu as dori sa nu uitati ca acest chestionar era NUMAI despre design. This post has been edited by cstavaru: 4 Nov 2004, 23:10 |
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mi-as lua logan si maine daca as putea... Imi plac aspectele tehnica, inchidera usilor, luneta lipita, etc...
Dar farurile alea sunt prea stramte parca... Daca erau un pic mai alungite... Dupa ce ca e mare, Loganu parca e si strivit din laterale, aiurea rau... Solnita arata mai bine, tre sa recunoastem... Dar daca ar fi avut dimensiuni mai mari si alte briz brizuri... ERA NET SUPERIOARA! Ciudat sunt si io : imi place mai mult Solnita ca aspect, dar si maine as scapa de ea pt un Golan... Suna teribil de confuz! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 17:54 |