Pensiune retrasa - Caut imposibilul
![]() ![]() ![]() |
Pensiune retrasa - Caut imposibilul
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrei doar 1 camera sau o vila intreaga? incearca Cheia
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O singura camera doar ... evident ..
![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 3 Oct 2007, 16:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ai sa gasesti asa ceva in zona Bran, Moeciu si in special in Sohodol (Branul de sus). Nu stiu sa iti dau acum un exemplu, insa cu siguranta sunt.
In Sohodol se ajunge destul de greu (e un drum neasfaltat din Bran in sus), dar tocmai din cauza asta ai sa gasesti mai putini turisti. Stiu ca sunt destule vile pe acolo care inchiriaza camere la preturi rezonabile. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Iete pe un deal pt domnu si printesa...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Ce-mi vine acum in minte e pensiunea Bradet de la Obarsia Lotrului (putin mai sus de Voineasa). Zona superba, conditii foarte decente, mancare excelenta.
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Salut, ssilviu!
Mie mi-a placut aici:www.geocities.com/scaune14. Sunt un mare lenes, dar am facut traseul la cascada descrisa pe site si, desi eram mahmur, m-am simtit f. bine... Pensiunea e asezata oarecum pe doua nivele (curti, sa zic asa). Am ales sa stam in partea de sus (lejer accesul in padure), am tras masina strategic si am ascultat propria-mi muzica... Imi amintesc si acum delicatetea din glasul gazdei ce-mi sugera sa nu bag manele... Curtea de jos se preteaza bine la bairamuri, intalniri... Galagia de jos nu ajunge sus. Am impresia ca in camerele de acolo este si acces internet. Daca voi mai avea ocazia, ma duc iar. E destul de aproape de tine, iar drumul de la Bz pana la barajul Siriu e un deliciu (poate nu prea sunt posibile depasirile). Pana la cabana se merge pe drum pietruit bine (nu solicita nici 1% din PDG). Daca te hotarasti si nu-ti invadez intimitatea, da si tu un PM, as merge si io intr-un weekend. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Pensiunea Ana-Maria din Bran. Sunt mai multe camere (parter si etaj), dar de cate ori am stat a fost liniste. Foarte bune amenajarile, inclusiv bucatarie complet utilata. Ultima data era 70 RON/noapte/camera cu pat dublu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe varf de munte in satul Ciocanu. E ca la mocani.
Nu stiu exact, dar pe undeva de la Rucar spre Bran, |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da la Slanic ce are ssilviule..............
![]() cam toate zonele in zona de actiune a unui bucurestean (weekend) cam ies din discutie...... daca vrei sa stai mai mult......iti recomand in apuseni oriunde te duci ai liniste, aer curat, "salbaticie.... mai e zona retezat - hateg daca gasesti ceva sa dai de stire.... This post has been edited by b76bgaarh: 3 Oct 2007, 17:28 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si in Bulgaria
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
In Moeciu de Sus e foarte bine, numai ca au cam dat inundatiile pe acolo in ultima vreme...
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
gongutza |
![]()
|
Forumista si Consilier Comercial dar nu Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 24 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, clar...lant nene
![]() Am mai gasit asta, pare a fi ce iti doresti ![]() http://www.turistinfo.ro/baile_tusnad/caza...ansilvania.html |
--------------------
Renault
Clio III Dynamique
1.6 Consilier Comercial
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ceea ce cauti tu n-o sa fie nici pe net si nici pe forum...
Trebuie sa umbli mult... sa cauti. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
deconectat |
![]()
|
Din pacate eu am fost mai mult cu cortul in ultima vreme...asa e mult mai usor sa gasesti locuri unde sa nu te deranjeze nimeni, deci nu prea mai stiu nimic de pensiuni.
Si cand mergeam, mergeam multi, inchiriam toata vila...si aveam o fata care se ocupa de rezervari si de gasit locurile astea...din pacate momentan nu e online. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
La www.pensiuneauzu.ro are chiar la motto "un taram al florilor si o liniste s-o tai cu cutitul"...am fost si m-am simtit excelent...in zona este si un baraj, vedere deosebita, conditii excelente...
De asemenea am fost si pe plaiurile Vrancei, la Gresu este o zona deosebita...aproape salbatica...vezi link http://www.reno.ro/index.php?showtopic=493...ndpost&p=965621 This post has been edited by TRANCA: 3 Oct 2007, 22:26 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
DACU' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 327 Joined: 1 October 07 ![]() |
Salutare!Stiu din auzite de aceasta pensiune,si daca nu e prea departe...http://www.sibiel.ro/galerie_ro.html
|
--------------------
DACIA
1310,1300
1989,1972
|
|
deconectat |
![]()
|
Am auzit lucruri bune de cabana Monte Carlo din Moeciu de sus. Vezi ce gasesti pe net despre ea.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
laebal |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 19 September 05 ![]() |
Sat Capatineni, langa barajul Vidraru, ,,pensiuneserbanoiu.ro".
|
--------------------
Renault
Symbol
2008-Fidji,1.4 8V
- B-xx-BNM
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
poti sa incerci si asta: valea cu struti
e o zona linistita, nu tu atv, nu tu manele, eventual niste biciclete (nu stiu daca mai au, dar aveau)... nu tu semnal la telefon... ![]() aveau si un mic iaz unde poti sa pescuiesti... mancare foarte buna, portii mari... This post has been edited by sadi: 4 Oct 2007, 08:16 |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu iti recomand la Fundata, pensiunea Edera. Daca vrei poze si impresii, da-mi un PM, este foarte frumos acolo.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
http://www.pensiuneasusman.home.ro/
chiar ca e retrasa |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Zazie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 22 December 05 ![]() |
Moeciu de sus. Cat mai inspre chei.
|
--------------------
Renault
Megane
Extreme Renault Megane 2.2 Hatchback. 1,5 dCi 85 CP Extreme
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Undeva intre Suceava si Gura Humorului este o pensiune superba , preturi la cazare de toata jena(30-40RON camera pe care pe V.Ph.nu o gasesti sub 150) , mancare buna si ieftina(2 ciorbe + 2 fripturi cu salata 27RON,30 cu bacsis
![]() Din pacate nu mai stiu cum ii zice dar e undeva pe dreapta cum vii dinspre Suceava , la vreo 15 km de Voronet.(proprietarul e primar prin zona , intrebi si tu localnicii!) |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Valea Doftanei. Aproape, zona linistita, frumoasa, fara manele, fara preturi mari.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Fratia Craiului
Este in satul Magura, care apartine de Moeciu. O poza din zona: Edit: poza e proaspata, de sambata trecuta. This post has been edited by geocosma: 5 Oct 2007, 12:15 Attached thumbnail(s) Panorama_1_1.jpg ( Size: 623.37k ) Number of downloads: 1565 |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
semit |
![]()
|
Cum e drumul de acces la Fratia Craiului aici?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:46 |