scartait suspensie, ma scoate din sarite
![]() ![]() ![]() |
scartait suspensie, ma scoate din sarite
SSilent |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu cred ca e bieleta de directie. Cel putin mie aia imi scartaie
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
nu cred....cand ma apas pe masina tot scartaie...
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
poate amortizorul..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si mie mi-a tot scartait, apasam si scartaia. Asa mi s-a parut initial, ca e bieleta de directie pana m-am trezit cu pivotu' rupt in mijlocul drumului. Dupa ce l-am schimbat n-am mai auzt scartaitul ala. Desi poate mi s-a parut, ca si sunetul bieletei cand e, cand nu e.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
De obicei scartaie amortizorul(cum spunea si argon).
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
angheloaia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 2 October 07 ![]() |
Asa scartaie si a mea dar depinde cand anume scartaie.
La mine se intampla numai cand trec pe la tara pe la mine pe unde e f stricat asfaltul si merg cu vit 2 sau chiar mai incet prin gropi si face ,,HAC!". Cand ma apas pe ea nu scartaie decat f putin cand revine la pozitie si nu stiu daca pot spune ca ar fi uzate rau amortizaorele pt ca nu face balans deloc. Cred totusi ca niste amortizoare mai bune nu ar face asa dar nici nu-mi pare prea ingrijorator. daca iti scartaie mereu e posib sa fie si altceva. |
--------------------
dacia
1410
2000
- tr 17 evy
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Din nou bani de bagat in Dacie. Eu de cand am "resuscitat-o" pe a mea nu cred ca a fost luna sa nu mai bag iar bani in diverse. Nici nu stiu ce sa zic, daca merita sau nu merita...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si mie-mi scartaie mai ales cand cobor in unghi de pe bordura sau cand dau de o groapa mare in special cu puntea spate(din pacate destul de dese). Tind sa cred ca si sasiul "flexeaza"...
This post has been edited by Executron: 4 Oct 2007, 22:49 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
poate fi si de la repartitorul acela din spate. Acela care repartizeaza lichid de frana in fc. de greutatea din spate. Cel putin la mine de la ala a fost
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
Merced |
![]()
|
Si de ce ar scartai ala la roata stanga-fata?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
Si de la mine un Becks ca in avatar.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu i-am schimbat amortizoarele si tot scartaie cand ma las pe ea. Sunt aproape sigur ca e bieleta. O s-o schimb si p-aia in viitor.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ce a scris Merced. De obicei pivotii inferiori scartaie
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Merced |
![]()
|
Mda, si daca cumva ai planetare la care merita sa tii, eu zic sa dai o fuga cat mai repede sa-ti confirme daca e pivotul sau nu, pana nu patesti ca mine, se rupe pivotul si faci varza si planetara.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine tot din pivoti a fost. De curiozitate uita-te la ei, sa vezi daca ai protectia din cauciuc rupta la vreunu'.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca e mansonul intact, se resusciteaza cu o seringa cu vaselina incalzita. Daca nu are joc, ca daca are joc poti sa-l f**i.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Il bati cu ciocanu-n cap
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
SSilent |
![]()
|
deci scartaie la orice denivelatura, groapa, bordura etc. cand am viteza nu mai scartaie....
|
--------------------
Dacia
1210
1986
|
Merced |
![]()
|
Tocmai d-aia s-ar putea sa fie pivotul, riscul sa se faca praf exista in general la viteze mici, ca poate sari mult mai usor. Mie mi s-a rupt la 5 km/h cred, la un damb de la iesirea din parcare. Mergi la un control.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Merced |
![]()
|
Te-ai deranjat macar sa citesti ce am scris si noi mai sus?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
run4cristinho |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 October 07 ![]() |
bun,si un pivot la ce scor se ridica?
![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx 62 CP/46 Kw
1989
- CJ-01-KHH
|
|
Merced |
![]()
|
Poate sa fie pivot, poate sa fie bieleta de directie, poate sa fie amortizor. Daca nu reusesti singur sa identifici sursa, iti recomand cu incredere un nea Caisa care stie despre ce e vorba, ii dai si lui o bere pentru un diagnostic precis.
Pivotul nici nu stiu cat costa exact, ca aveam p-acasa niste pivoti si n-a mai fost nevoie sa cumpar. Mai mult de 30 de lei nu cred sa fie. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
run4cristinho |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 October 07 ![]() |
merci mult pt info
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310 tlx 62 CP/46 Kw
1989
- CJ-01-KHH
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Sper sa nu se supere initiatorul topicului, dar am si eu o problema.
Cand iau viraj dreapta pe loc, indiferent ca merg in fata sau in spate se aude un "poc", un sunet subtire, nu prea pot sa-l descriu, si se aude doar cand plec de pe loc, doar atat, in mers nu se aude nimic. Este posibil ca planetara sa fi obosit? Recunosc ca am cam alergat-o vara asta ( nu am carat cu ea ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Vezi tirantii daca nu "joaca".
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pe un alt topic te laudai ca ti-a mancat rugina un lojeron! Baga masina in service pana nu faci vre-o pozna!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cine eu ma laudam? Cred ca ma confunzi
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
EUROPE_, nu e pentru tine postarea, nu stiu de unde ai dedus asta.
QUOTE(SSilent @ 5 Oct 2007, 10:18) si io am o gaura in lonjeronu' stanga ...exact unde se prinde "furca" ara de tine roata ( nu stiu cum ii zice) ...mai am rugina pe portiere jos de tot...si pe aripile spate tot jos... unde vine roata... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:53 |